2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
شما هم پروژسترون رو عضلانی توی باسن میزنید؟ من به شکمم میزنم. یعنی توی روشش نوشته که شکمی یا عضلانی ...

من این سری اصلا پروژسترون تزریقی نداشتم شیاف داشتم فقط ولی یادمه سر دخترم همسرم به باسن زد البته مدت کوتاهی هم زدم بعدش تغییر کرد به شیاف  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهرانی؟؟؟ برای ضخامت آندومترت چرا prpنمیکنی؟؟؟

ن تبریزم جونم توکل بخدا هنوز شروع نکردم سیکلو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ن تبریزم جونم توکل بخدا هنوز شروع نکردم سیکلو

من تهران میگیرم 

ببین تو شهرتون کدوم داروخانه داروهای خارجی و کمیاب داره اونجا احتمالا داشته باشه 

Prpهم یک روشه برای بالا بردن ضخامت آندومتر حتنا از دکترت بپرس

من تهران میگیرم  ببین تو شهرتون کدوم داروخانه داروهای خارجی و کمیاب داره اونجا احتمالا داشته ب ...

کدوم دارو موثرتره که میگین

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
کدوم دارو موثرتره که میگین

Prp دارو نیست یک روشه که باعث ضخامت آندومتر میشه

تزریق پی آر پی ( PRP ) که در ایران به نام پلاکت درمانی شناخته میشود، روش درمانی جدیدی است که به رشد سلولها کمک میکند و از آن برای بهبود و درمان برخی از بیماریها استفاده میشود. پلاسمای غنی از پلاکت ( PRP ) ماده ای است که تزریق آن موجب درمان برخی از صدمات و بیماریها میشود. پژوهشگران با جدا کردن پلاسمای خون و غلیظ کردن آن پی آر پی را تولید کرده اند. پلاسما یکی از اجزاء تشکیل دهندهٔ خون است و در آن «فاکتورها» یا پروتئینهای خاصی وجود دارد که در لخته شدن خون مؤثر هستند. در پلاسما ، پروتئینهای دیگری نیز وجود دارد که به رشد سلولها کمک میکنند. وجود همین فاکتورها و پروتئینهاست که موجب شده از پی آر پی برای درمان آسیبها و بیماریهای گوناگون استفاده شود.

ان شاالله ک خیره و اینبار بخواست خدا مامان میشی

ممنون از دعای قشنگت ممنون عزیزم انشاالله انشاالله انشاالله 

سلام خانمی ن فقط بار اول رو بدون پریود انتقال دادم چون کیست عمل کرده بودم بار دوم پریود شدم دکتر یو ...

سلام.تعریف این دکتر رو خیلی شنیدم ممنونم عزیزم 

انشالله به سلامتی فرزندتو بغل بگیری.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
Prp دارو نیست یک روشه که باعث ضخامت آندومتر میشه تزریق  پی آر پی  ( PRP ) که در ایران ...

ممنون عزیزم یه جور لنفوسیت تراپی انجام دادم داخل رحم فکر کنم عین اون هستش توکل بخدا ایندفعه با حوصله میرم جلو و عجله نمیکنم 

دکتر شما ، دکتر اسرافیلی هست، درسته؟ با دکتر مشورت کن، احتمال داره به جای مابقی پرگووریس یه چیز دیگه ...

بله عزیزم دکترم اسرافیلی هست

همسرم ۱۶ تا پرگووریس تونست بگیره 

انشا الله رفتم پیشش حتما میگم ببینم چی میگه ممنون عزیزم😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏