2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
بارانک جون یه پیام برام گذاشتی ولطف داشتی به من پیداش نکردم ریپلای کنم ممنونم ازت دوستای عزیزم من ت ...

عزیزم ایشالا حتما بارداری منم مام انتقال دادم و باردار شدم خداروشکر دفعه دوم . الان هنوزم دکتر نصر انتقال میده با فقط اعضای تیمش پانکچر و انتقال انجام میدن ؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من بدون هیچ علامتی فقط یک شب دل درد شدید گرفتم همین

عزيزم ببخش زياد سوال پرسيدم شما گفتين كيستتون را عمل كردين بعد انتقال دادين بعد عمل امپول ديفرلين يا ميكرولين زدين بعد انتقال دادين؟

خواهش میکنم اشکالی نداره چی میشه برای منم سوال بود اون موقع  اره تا سه ماه سه تا آمپول دیفرلین ...

ممنون خانم گل 🌹🥰بعد از سه تا امپول پريود شدين بعد انتقال دادين يا بدون پريود انتقال دادين؟ دفعه دوم ديفرلين نداشتين؟

ممنون خانم گل 🌹🥰بعد از سه تا امپول پريود شدين بعد انتقال دادين يا بدون پريود انتقال دادين؟ دفعه دو ...

ن بدون پریود شدن انتقال دادم گفته بود دو هفته بعد از سومین آمپولت بیا 

ن دیگه دفعه ی دوم آمپول نمیزنن 

اون برای بعد عمل بود

عزیزم ایشالا حتما بارداری منم مام انتقال دادم و باردار شدم خداروشکر دفعه دوم . الان هنوزم دکتر نصر ا ...

ممنونم ازت گلم.نه ما از پارسال که رفتیم مام طاهرا دکتر نصر ایران نیستند میان سر می زنند ومی رن‌ البته بین مراجعین خانم هتیی بودند که با دکتر نصر انتقال داده بودند اما تک وتوک.خوشحالم که شما نتیجه گرفتید

شادی صدام کنید

ممنونم از تمام دوستانی که بهم لطف داشتید.

من فردا روز ۶ انتقالم.حس می کنم دارم خسته میشم به شدت روزای اول مراقب نیستم البته همش خونه ام فعالیت ام در حد غذا درست کردن و خوردن داروهام کلا کارای سبک خودم تو اشپزخونه.حموم هم هنوز نرفتم

شادی صدام کنید
خواهش میکنم اشکالی نداره چی میشه برای منم سوال بود اون موقع  اره تا سه ماه سه تا آمپول دیفرلین ...

سلام عزیزم بدونه پریود انتقال دادید هر دوبار؟ 

دکترتون کیه؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
طرف درکش پایین بوده ازش دلخور نباش منم یه مرکزی میرفتم دکتر و جنین شناسش همون اول راه بهم گفتن اصلا ...

عزیزم کدوم مرکز نتیجه دیدی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭