2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
نترس حتی اگه خونریزی هم کردی خدایی نکرده نترس من ببخشید لخته لخته ازم خون میومد ولی خداروشکر قلب فند ...

عزیزم شما هماتوم داری قبل اینکه قلبش تشکیل بشه خونریزی داشتی؟ سپردم به خدا راضیم به رصای خدا ممنون از دلگرمی که میدی عزیزم . دیگه شیاف اضافه کردم اشکال نداره ؟ شما پروژسترونتون وقتی خونریزی کردی اضافه شد

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
والا من هنوز انتقال ندادم ولی دوستان تو همین سایت معمولا دوتا آمپول و یک شیاف رو استفاده میکنن . من ...

دارم سعی میکنم انلاین بگیرم حالا زنگ میزنم مرکز بینم جوابگو هستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما هماتوم داری قبل اینکه قلبش تشکیل بشه خونریزی داشتی؟ سپردم به خدا راضیم به رصای خدا ممنون ا ...

من اره هماتوم دارم ببین من پنج هفته و چهار روزم بود خونریزی شدید کردم که زنگ زدم دکتر فقط گفت استراحت کن و دو روز بعد که پنج هفته و شش روزم بود رفتم سونو و قلبش تشکیل شده بود و هماتوم رو دکتر دید 

فقط گفت استراحت نسبی داشته باش و بار اصلا فقط در حد کیف دستی ات بلند کن و مایعات زیاد بخور 

شیاف همون روز ازم ازمایش پروژسترون گرفت و گفت مقدارش نسبت به سن بارداری ات خیلی هم زیاده نیاز به اصافه کردن نیس زیادشم عوارض داره دیگه من همون دو تا صبح دو تا عصر رو استفاده میکنم از اون روزم دیگه هر هفته میرم سونو چکاپ 

گفت هر هفته بیا تا هماتومت جذب شه باید جنین پایش شه 

من اره هماتوم دارم ببین من پنج هفته و چهار روزم بود خونریزی شدید کردم که زنگ زدم دکتر فقط گفت استراح ...

یعنی روزی ۴ تا پروژسترو ۴۰۰ ایتفاده میکنی الان خونریزی کم شده ؟ منکه ۵ هفته و ۴ روز رفتم جنین و قلب نبود احتمالا ۵ شنبه باز برم ۵ روز گذشته خوبه ؟ چون لکه دیدم میترسم برم چک کنم . الان شما هفته ای یه سونو انجام میدی 

من اره هماتوم دارم ببین من پنج هفته و چهار روزم بود خونریزی شدید کردم که زنگ زدم دکتر فقط گفت استراح ...

منم دیگه شیاف اضافه کردم چون دوتا هستن به نظرم الان روزی دوتا امپول و یه شیاف خوبه من سر دخترم هم به لکه بینی افتادم قهوه ای بود شیاف اصافه کردم ولی این از صب رنگ خون روشن تره😥😥😥این نگرانم کرد مخصوصا که هنوز جنین و قلب نبوده 

یعنی روزی ۴ تا پروژسترو ۴۰۰ ایتفاده میکنی الان خونریزی کم شده ؟ منکه ۵ هفته و ۴ روز رفتم جنین و قلب ...

اره روزی ۴تا سیکلوژست ۴۰۰استفاده میکنم 

دقت دستگاههای سونو فرق داره منم بیمارستان خودمون سونو نکرد گفت دستگاه ما برا بارداری های معمولیه تو شرایط خاصی باید دستگاه با دقت بالا باشه فرستادم مرکز ناباروری که انتقال داده بودم الان هر هفته همونجا میرم سونو 

اره فعلا که گفته هر هفته بیا این هفته باز جمعه وقت دارم برم ببینم باز میگه هفته بعد باید برم یا نه

خونریزی هم دیگه ندارم همون ی بار بود بعد اون در حد لک قهوه ای هر دو سه روز ی بار دارم که دکتر گفت طبیعیه مهم نی

اره روزی ۴تا سیکلوژست ۴۰۰استفاده میکنم  دقت دستگاههای سونو فرق داره منم بیمارستان خودمون سونو ...

ایشالا که به خیر و خوشی بگذره واست . هپارین هم نداری؟ شما خونریزی کردی ا اس ا رو حذف کردن؟ 

سلام فاطمه جان خوبی جونم شرمنده ناراحتت کردم بخدا خیلی دلم شکست یعنی گریه م بند نمیومد  راستی ...

قربون دل شکستت برم عزیزم. نه چه حرفیه گلم. ادم از بی شعوری بعضیا ناراحت میشه.

ان شاالله ک خیره عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بارانک جون یه پیام برام گذاشتی ولطف داشتی به من پیداش نکردم ریپلای کنم ممنونم ازت دوستای عزیزم من ت ...

دکتر منم تمیزی بود.آرامشی که داره واقعا ستودنیه.یادم روز انتقال دیر اومد و ما مثانه پررررر خیلی به اتاق عمل غر زدیم اونام دعواش کردن.ولی درصدی از این عصبانیت اونا رو بما انتقال نداد و چقدر با آرامش برام دعا کرد.

انشالله انتقال شما مثبت بشه و نی نی سالم بیاد بغلت