2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045073 بازدید | 684424 پست
شرایط اومدن به ایران هم نداری که بگی میای اینجا چکاپ میشی چون اگر هم بیای باز یه طور دیگه دلتنگ و نگ ...

قابل باشم دعا میکنم که شما و سایر دوستان این جمع به خواسته قلبیتون به سلامتی برسید.

سلام‌دوستم خوبی عزیزم‌منم‌نازایی‌ثانویه‌شدم.متاسفانه‌۷ساله‌باردار‌نمیشم شماچیکاراکردی مشکلتون‌چی ...

سلام عزیزم فعلا آزمایشات اولیه انجام دادم برای میکرو

خودم تنبلی دارم همسرمم یه مشکل‌های داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه متاسفانه شرایط امدن ندارم. یعنی بخوام بیام هم همسرم و خانواده اش مخالفت شدید میکنند. همسرم هم که ...

چند ماهته باران جون 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
توکل به خدا مهتاب مهربون. من فقط مطالعه میکنم که آزمایشات و کارهای روتین بارداری در طول بارداری چی ه ...

سلام عزیزم منم ۳۷ سالمه و ده ساله باردار نشدم الان دارم آی وی افمیکنم و فقط یدونهجنیندارم که ماه دیگه انتقال میدن شما طبیعی باردار شدی؟

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
امروز ۱۰ هفته و ۴ روز باید باشم طبق پری ولی طبق سونو نمیدونم دکتر چیزی نگفته.

باران جون شما ی نرم افزار بهداشت ندارین؟؟ ما اینجا ی نرم افزار داریم میتونیم تمام گزارشای پزشکا و پرستارا که مینویسن رو بخونیم فکر کنم شما هم داشته باشین بپرس

سلام عزیزم منم ۳۷ سالمه و ده ساله باردار نشدم الان دارم آی وی افمیکنم و فقط یدونهجنیندارم که ماه دیگ ...

عزیزم ان شااله خدا به زودی دلت رو با بچه (های) سالم شاد میکنه و نتیجه صبرت رو بهت میده.

داستان من خیلی پیچیده بوده اما شکر خدا که بنده هاش رو ناامید نمیکنه.

من سه بار سقط داشتم و بعدش کلی مشکل از آزمایشات در آوردند و از طرفی سه سال پیش بهم گفتند یائسگیم شروع شده و طبیعی باردار نمی شم. حتی یادم نمیره دستیار دکتر قبلیم شخصا به همسرم زنگ زد و این حرفا رو بهش زد که خانمت هیچ شانسی نداره. بعد از اون همسرم هم این وسط چندبار آزمایش داد که کلا اسپرمش داغون بود که گفتند هیچ راهی جز میکرو نداریم و اون هم فقط ۳۰ درصد احتمال موفقیت هست. من یه بار وارد سیکل شدم، بعد پانکچر فقط یه جنین برام تشکیل شد و متاسفانه انتقال منفی شد. یکسال گذشته روحیه ام بهم ریخته بود ولی مجدد گفتم توکل به خدا و تلاشم رو واسه بار آخر میکنم، آزمایشات اولیه رو انجام دادم و تمام آمپولهای پانکچر رو خریدم که سیکل رو شروع کنم. خدای مهربون در کمال ناباوری ما رو غافلگیر کرد و طبیعی باردار شدم. 

ان شااله که این معجزه قشنگ، به شرط عافیت و سلامت شامل حال همه دوستان منتظر این جمع بشه.

باران جون شما ی نرم افزار بهداشت ندارین؟؟ ما اینجا ی نرم افزار داریم میتونیم تمام گزارشای پزشکا و پر ...

نه اینجا نداره. فقط برای پزشک به پزشک کار میکنه، واسه بیمارها فعال نیست. من حتی میرم دکتر میگم یه کپی از آزمایشم بهم بدند، اون هم حتما باید بدند دکتر امضا کنه و گرنه نمیدند. 

ان شااله با همین یدونه جنین باردار میشی و دلت شاد میشه

توکل بر خدا انشاا...

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
نه اینجا نداره. فقط برای پزشک به پزشک کار میکنه، واسه بیمارها فعال نیست. من حتی میرم دکتر میگم یه کپ ...

وای چقدر بده اینجوری ما هر چی گزارش پزشکا به هم بنویسن یا تو سیستمشون بنویسن میتونیم ببینیم چون اینجا زیاد اطلاعات به بیمار نمیدن من فقط تو سیستمشون میخونم 

نه اینجا نداره. فقط برای پزشک به پزشک کار میکنه، واسه بیمارها فعال نیست. من حتی میرم دکتر میگم یه کپ ...

خداروشکر تقریبا دوره خطر رو داری تموم میکنی دیگه استرس نداشته باش عزیزم خدایی که خودش سورپرایزت کرده خودشم مواظب فرشته ات هست

وای چقدر بده اینجوری ما هر چی گزارش پزشکا به هم بنویسن یا تو سیستمشون بنویسن میتونیم ببینیم چون اینج ...

تاره همون کپی رو من ازشون میگیرم با چشم گشاد منو نگاه میکنند چون براشون غیر عادی هست.

تاره همون کپی رو من ازشون میگیرم با چشم گشاد منو نگاه میکنند چون براشون غیر عادی هست.

🤣🤣🤣اره میفهمم چی میگی اینا کلا مثل مانیستن خیلی به کادردرمانشون اعتماد دارند و اعتقادشونم اینه هر چقدر لازمه مریض باید بدونه نه بیشتر چون استرس میگیره