2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
هیواجان چند وقت  قبل کلی یادت کردم منم دقیقا مثل تو شدم کلی خونریزی و لخته دفع کردم گفتم حتما ج ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش فقط کار سنگین نکن از پله بالا پایین نرو مایعات بخور انشاءالله داره جذب میشه برات ولی اینکه گفته هر هفته سونو برو کاش نمیگفت اینطوری استرس هم نمیگرفتی حداقل دوهفته ی بار برو نگران نباش عزیزم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
الهی دو قلو بودن😍پل جنینی چیه ؟ ان شاالله که تشکیل شده استرس نده بخودت   مگه امون دکترت ...

نه من شهرستانم دکتر خودم نرفتم تو شهر خودم دکتر رفتم والا اصل کاریه هنوز تشکیل نشده قلب هم که فعلا هیچی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربانت. پس کمتر شده سونو نرفتی ؟

نه عزیزم موندم همون بعد هشت هفته دیگه گفتم بیخیال سونو شم همون ان تی برم گفتم هی سونو برم ادم بدتر استرس میگیره 

حالا پنج شنبه قراره برم انشاءالله که خدا بخواد و دفع شده باشه 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سلام عزیزم . خدارو شکر که مثبتی انشالله خدا حفظشون کنه . ببین منم سر دخترم  دقیقا ۵ هفته و ۴ رو ...

جدی عزیزم واقعا همینطور بودی ؟ بعدش به سلامتی دنیا اومد؟ مال شما هم کیسه و جسم زرد بود؟ والا خیلی نگرانم اخه دوتاش بدون پل جنینی هستن اخه اندازه ساک ها بزرگه بود یکی ۱۴ میلی متر یکی هم ۱۲ میلیمتر حالا ایشالا که واسه منم تشکیل بشه عزیزم تغذیه چی خوبه بخورم تو این مدت 

جدی عزیزم واقعا همینطور بودی ؟ بعدش به سلامتی دنیا اومد؟ مال شما هم کیسه و جسم زرد بود؟ والا خیلی نگ ...

سلام عزیزم آره ماشالله الان مدرسه میره . ببین این جواب سونو اون موقعس . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
جدی عزیزم واقعا همینطور بودی ؟ بعدش به سلامتی دنیا اومد؟ مال شما هم کیسه و جسم زرد بود؟ والا خیلی نگ ...

بین تو جواب سونو برام‌نوشته کیسه زرده دفورمگی داره ‌.  خب اون موقع دکتربهم گفت چهار مغز بخور . آب زیاد ، میوه و سبریجات بخور . تازه من تهوع داشتم میگفت اگه برنج غذا رو کم‌خوردی مهم نیست ولی سعی کن گوشت یا اب گوشت  رو بخوری . به نظرم‌تا ۸ هفته دیگه سونو نرو . 

بین تو جواب سونو برام‌نوشته کیسه زرده دفورمگی داره ‌.  خب اون موقع دکتربهم گفت چهار مغز بخور . ...

دفورمه چیه؟ من اصلا تهوع ندارم هیچ علاعمی ندارم فقط شبا کمی دل درد کمر درد 

وای عزیزم خدا خیرت بده 😍😍 ایشالا واسه منم تشکیل بشه

انشالله عزیزم. عمدا جواب سونو رو گذاشتم که دلت آروم بگیره .  . ببین من خیلی گریه کردم و استرس داشتم‌تو مثل من نباش خیالت راحت جوجه هات ایشالله بزرگ‌میشن . فقط تا میتونی به تغذیه و خورد وخوراکت برس . سالم و مقوی بخور 

دفورمه چیه؟ من اصلا تهوع ندارم هیچ علاعمی ندارم فقط شبا کمی دل درد کمر درد 

یعنی کیسه زرده ش کامل نبوده . ولی بعدش حدا رو شکر همه چی درست شد 

خب به نظرم سر دختر تهوع بیشتره . 

سلام بهارک جان  من خونریزیم شدید بود عین روز دوم سوم پریود نوار بهداشتی میزاشتم  ولی دوز ...

خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هات من الان اصلا خونریزی ندارم فقط گهگاهی ببخشید با دستمال که خشک میکنم ی لک قهوه ای رو دستماله که دکتر گفت مهم نیس خون روشن خطرناکه ولی خوب هماتومه باید جذب شه حالا باز جمعه باید برم سونو گفت تا هماتومت هست هر هفته باید بیای 

سلام عزیزم اصلا نگران نباش فقط کار سنگین نکن از پله بالا پایین نرو مایعات بخور انشاءالله داره جذب می ...

نه اتفاقا اینجوری استرسم کمتره حداقل از سلامت جنین مطمعن میشم خیال خودمم راحت تر میشه ممنونم از راهنمایی هات 

سلام عزیزم خوبی ؟  میگم عزیزم تو‌ قبلا میگفتی از دکتر زنبوری وقت‌گرفتن مشکله ؟ ساختمان‌سلامت ه ...

سلام عزیزم خوبی گلم چه خبرا این قطعی نت دردسری شده برام الان وصل شد آره یکم سخته منم برا همین نتونستم برم بله بهاورنیا برا من که خوب بود درمانش فعلا دارو داده مصرف میکنم ولی تیروئیدم ۱۴بود موقع رفتن مطبشون شکر خدا الان سه شده پیاز فعلا دارو مصرف میکنم و اینکه داروها یکی هستش مصرفشون هم یکیه مهم اینه آرامش دارم موقع ویزیت و نوبت بعد خواهر زاده منم تیرویید داشت از دکتر زنبوری و اون یکی نتونست وقت بگیره همین بهاورنیا رفت الان فسقلیش بغلشه تو دوران بارداری خیلی حساس برخورد می‌کنه توکل بخدا انشاالله برا شما هم جواب بده

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏