2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
سلام خانما تو روخدا کمک نظرتون رو بگید من چند روزه قرص پردنیزولون رو یادم رفته بخوره  بنظرتون ...

دیگه یادت رفته نمیتونی برگردی عقب که، پس الان غصه نخور براش! تاثیر پردنی از چندماه قبل که شروع کردی هنوز توی بدنت هست‌ پس نگران نباش و از الان مجدد بخور. ان شااله که هیچی نمیشه. دکترت نگفت تا کی باید پردنی بخوری؟ مشکل ایمنی داشتی که بهت داد یا همینطوری داد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهبه مبارکت باشه عزیزم انشاالله که بافسقلی سوار ماشینتون میشی و پزشو به آقاتون میدی اینجور وقتا باید ...

سلام عزیزم خوبی ؟ 

میگم عزیزم تو‌ قبلا میگفتی از دکتر زنبوری وقت‌گرفتن مشکله ؟ ساختمان‌سلامت هست درسته ؟ من زنگ میزنم برنمیدارن میخواستم بدونم اگه وقت گرفتن ازش زمانبره منم برم بهاور نیا 

میگفتی از بهاورنیا راضی هستی ، مشکل تیروئید داری تا حالا دارو‌استفاده‌کردی ؟ منظورم اینه که درمانش‌خوب جواب میده ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دیگه یادت رفته نمیتونی برگردی عقب که، پس الان غصه نخور براش! تاثیر پردنی از چندماه قبل که شروع کردی ...

اصلا نمیدونم چطوری شد یادم رفت ی برگ که تموم شد یادم رفت برگ بعدش رو بذارم رک دست ک بخورم خیلی نگرانم

از چند ماه قبل نخوردم فقط از زمانی ک انتقال دادم این قرص رو برام تجویز کردن 

ن مشکل ایمنی هم نداشتم یبار انتقالم منفی شد بار دوممه ک دکتر این قرص رو اضافه کرد 

اصلا نمیدونم چطوری شد یادم رفت ی برگ که تموم شد یادم رفت برگ بعدش رو بذارم رک دست ک بخورم خیلی نگران ...

نگران نباش، دکتر برای محکم کاری بهت پردنی داده. خدا رو شکر مشکل ایمنی نداری. احتمالا هم به زودی برات قطع کنه. الان که یادت آمده مجدد شروع کن. روزی یکی ۵ میخوری دیگه، درسته؟ ولی حتما رفتی دکتر ازش بپرس که کی باید قطع کنی و چطوری، چون پردنی رو باید کم کم  قطع کرد

نگران نباش، دکتر برای محکم کاری بهت پردنی داده. خدا رو شکر مشکل ایمنی نداری. احتمالا هم به زودی برات ...

اره امروز یادم افتاد شروع کردم. اره روزی یدونه ۵ میخورم.حتما دوشنبه ک رفتم میپرسم

سلام من روز۲۷انتقال جنینم ازروز۲۰لکه بینی و خونریزی داشتم بتامم روز۱۶شد۴۰بعدشم ک تا۸۷رسیدولی کم کم اومدبه۸۳رفتم سونوامروزگفتن چیزی دیدع نشده فقط ساک رودیدن سینه هامم کوچیک شده دوروزه ولی همچنان دردناک و حساسه گفتن احتمال خارج رحمی هس بازم ازمایش نوشتن کسی دراین موردتجربه نداره؟

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
سلام من روز۲۷انتقال جنینم ازروز۲۰لکه بینی و خونریزی داشتم بتامم روز۱۶شد۴۰بعدشم ک تا۸۷رسیدولی کم کم ا ...

مگه نمیگی ساک رو تو رحم دیدن ؟؟ اگه دیدن که خارج رحمی نمیشه؟؟ دوباره بتا ندادی؟؟ 

مگه نمیگی ساک رو تو رحم دیدن ؟؟ اگه دیدن که خارج رحمی نمیشه؟؟ دوباره بتا ندادی؟؟ 

عصرجوابش میادولی اخری ک دادم ۸۷بود۷۲ساعت بعدش تکرارکردم شد۸۳....اینامیگن ی چیزکوچیک خیلییی ریزدیدن تورحم ک حدس میزنن ساک باشه حالاتاجواب ازمایش بیاد من جونم بالامیاد

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
ان شالله که عزیزم ایندفعه رفته باشه بالا الان چند هفته ای دقیقا؟؟

اگه ب تاریخ پریودیم بگم ۶هفته و۶روز بایدباشه ولی بتام جنین دوهفته ای رو نشون میده

آی وی اف کردی یا طبیعی باردار شدی؟؟

ای وی اف