2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست
چرا انقدر دنبال بهونه الکی میگردی بارداری مبارکت باشه فکر کنم باورت نمیشه تجزیه و‌تحلیل نکن دیگه مب ...

اخه واقعا هیچ علاعمی ندارم سینه هام شل و اویزون شدن😃😃😃 اونسری قبلی هم امپول زده بودم ۳ تا بی بی چک مثبت داشتم ولی اونا همه دو روز بعد امپول دیگه منفی میشدن حالا خدا کمک کنه واقعی باشه 🌹🌹😍😍

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه واقعا هیچ علاعمی ندارم سینه هام شل و اویزون شدن😃😃😃 اونسری قبلی هم امپول زده بودم ۳ تا بی بی چ ...

منم هیچ علائمی ندارم امروزم روز پریودمه فقط یکم دلم درد میکنه

سلام سلامممم من رفتم جواب آزمایشم و گرفتم ..مثبتتتتت بووووود 😭😭😍😍  عددش ۲۴۷ بود 😭😍 به ...

خدارو هزار مرتبه شکر 

برای مام هم دعا کن 

منم پنجشنبه باید آزمایش بدم 😢🥺

اخه واقعا هیچ علاعمی ندارم سینه هام شل و اویزون شدن😃😃😃 اونسری قبلی هم امپول زده بودم ۳ تا بی بی چ ...

من ففط شب چهارم بدجور دل درد گرفتم منقبض و سفت شدن تخمدانام و رحمم رو قشنگ حس میکردم و تا صبح درد داشتم

من ففط شب چهارم بدجور دل درد گرفتم منقبض و سفت شدن تخمدانام و رحمم رو قشنگ حس میکردم و تا صبح درد دا ...

من اصلا هیچ حس و تغیری واقعا نداشتم فقط یکی دوبار حس کردم تیر میکشه تخمدانم . البته من ۹ ماه بارداری دخترم هم کلا بی علاعم بودم فقط کمر درد داشتم اونم بخاطر گودی کمرم الانم دارم 

من اولین بارمه میخوام طعم مادرشدن رو بچشم🥺

انتقال چندمته عزیزم کجا انجام دادی منم بار اول انتقال شکمم منقبض میشد ایشالا شما هم بارداری حتما😍😍🌹🌹

مبارک باشه خدا رو هزاران مرتبه شکر انشاءالله این دوران رو با شادی و تندرستی همراه با سلامت نی نی (ها ...

ممنون عزیزدلم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده😍❤

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤