2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
اره عزیزم  پنجشنبه میرم  برام دعا کن  چون آندومتریوز داشتم ذخیره تخمدانم شده نیم ...

ایشالا اینسری مثبتی چون بلاست انتقال دادی هچینک هم شده درصد گرفتنش بالاتره چندتا جنین انتقال دادی؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

خانما یه سوال من دیروز بی بی چک زدم بعد چند دیقه افتاد کمرنگ امروزم بعدازظهر زدم ۵ دیقی ای افتاد حس میکنم کمی‌ پررنگ تره به نظرتون نباید بیشتر پررنگ میشد؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پیام دوستی فرستادم اگه امکانش هست قبول کنی کارت دارم 

چشم عزیزم 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
به مبارکی باشه. ان شااله تا آخرش بارداری خوبی رو سپری کنی

ممنون فداتشم🥰😍❤💕

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خانما یه سوال من دیروز بی بی چک زدم بعد چند دیقه افتاد کمرنگ امروزم بعدازظهر زدم ۵ دیقی ای افتاد حس ...

بنظر من که بارداری عزیزم 😍😍 فکرای مثبت کن

دیگه ام نزن تا روز ۱۴ بزن

سلام ماهك جون خوبى؟ فسقلى هات خوبن؟ همه چيز روبراهه؟ ميگم روز پمجشنبه نسرين جون ب من گفت تموم شده س ...

سلام عزیزم ممنون شکر خدا شما چطوری تو دلیت الهی همیشه سلامت باشه 

من همزمان یه ختم شرکت میکنم یه روز با این چله فاصله داشت به نظرم روز 36 هستیم حالا هر چی شما دوستان میگین 4 روز دیگه میخونم انشاءالله همگی حاجت روا بشیم 

سلام سلامممم من رفتم جواب آزمایشم و گرفتم ..مثبتتتتت بووووود 😭😭😍😍  عددش ۲۴۷ بود 😭😍 به ...

مبارک باشه خدا رو هزاران مرتبه شکر انشاءالله این دوران رو با شادی و تندرستی همراه با سلامت نی نی (ها) سپری کنی

خانما یه سوال من دیروز بی بی چک زدم بعد چند دیقه افتاد کمرنگ امروزم بعدازظهر زدم ۵ دیقی ای افتاد حس ...

چرا انقدر دنبال بهونه الکی میگردی بارداری مبارکت باشه فکر کنم باورت نمیشه

تجزیه و‌تحلیل نکن دیگه مبارکه مبارک 

دوستان عزیز اگه کسی تجربه یا نظری داره ممکنه کمک کنه؟!

من بعداز ظهر که میشه حالم بهم میریزه، مدام دلم ناآرامه و میجوشه، بعدش مدام احساس حالت تهوع دارم البته تا حالا تهوع نداشتم، فقط میاد بالا و مجدد میره پایین🤦‍♀️ و این حالت رو بیشتر عصر ها دارم، به نظرتون دارویی و یا چیزی هست که بتونه کمی بهترم کنه. احساس میکنم دارم می میرم. به دکترم گفتم میگه تحمل کن فقط