2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045227 بازدید | 684438 پست

سلام من الان اینو زدم روز نهم هستم میشه اعتماد کرد یا بازم مال امپول اچ سی جی هست امپول رو روز انتقال زدم . دوروز پیش هم زدم کمرنگ تر بود این تو ۵ دیقه افتاد خطش 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

سلام عصر بخیر 

خانما من برای بار دوم انتقال دادم امروز ۱۰ روزه 

روزای اول دوبار ترشح زرد لزج داشتم 

بعد شب چهارم دل درد شدیدددددد در حدی ک دوبار از خواب پریدم و عرق کردم

ترشحم سفید و آبکی دارم

دیگه درد نداشتم تا امروز ک موعد پریودمه باز درد دارم 

فقط ترشحه منو نگران کرده!؟کسی بوده اینجوری شده باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من الان اینو زدم روز نهم هستم میشه اعتماد کرد یا بازم مال امپول اچ سی جی هست امپول رو روز انتقا ...

سلام عزیزم مبارک باشه مامان شدی برو لذتشو ببر عزیزم التماس دعا 💓💓🙏

سلام عصر بخیر  خانما من برای بار دوم انتقال دادم امروز ۱۰ روزه   روزای اول دوبار تر ...

ایشالا که خیره اگه ترشحت همراه باخارش یا تکرر ادرار بود برو دکتر احتمالا عفونته . بی بی چک نزدی شما جنینت چند روزه بوده

سلام من الان اینو زدم روز نهم هستم میشه اعتماد کرد یا بازم مال امپول اچ سی جی هست امپول رو روز انتقا ...

به نظر من اگه پررنگتر از دو روز قبله قطعا اثر امپول نیس چون اثر امپول کمرنگ تر میشه نه پررنگتر 

من باشم جشن میگیرم باردارم🤣🤣💃💃💃💃

به نظر من اگه پررنگتر از دو روز قبله قطعا اثر امپول نیس چون اثر امپول کمرنگ تر میشه نه پررنگتر  ...

فدات عزیزم ایشالا که مثبت واقعی باشه جشن هم روز ازمایش😍😍شنبه ازمایش دارم

ایشالا که خیره اگه ترشحت همراه باخارش یا تکرر ادرار بود برو دکتر احتمالا عفونته . بی بی چک نزدی شما ...

ن تکرر داشتم ن خارش 

ن نزدم میخوام فقط برم آزمایش

بلاست بود هچینگم کردن

وای چ ریلکسن😅 کجا میری؟ ن من به دکترم گفتم گفت پس فردام آز بده باید دوبرابر بشه . بعد به ما بگو ن ...

عزیزم پیام دوستی فرستادم اگه امکانش هست قبول کنی کارت دارم 

یه سوالی داشتم شما تو این سیکل چند بار سونو شدید چون منم الان تو سیکل لانگ هستم روز یازدهم امپول بوس ...

والا یادم نمیاد سری قبلی بود که ۸ ماه پیش بوده ولی ۳.۴ باری سونو داره فک کنم