2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684460 پست
خوبی عزیزم رفتی ازمایش . خم راست شدن چه اشکالی داره ؟ من چند با خم شدم 

ترجیحا نشو ب شکمت و جنین فشار میاد و حتی موجب هماتوم میشه

هرچی خواستی از زمین برداری بشین و بردار خم نشو

جارو برقی و تی کشیدنم ممنوع

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تمام کارام رو دقیقا از ثانیه بعد انتقال خودم انجام دادم دقیقا مثل قبل انتقالم  فقط با ...

چه خوب عزیزم موفق باشی . من سر بارداری دخترم تا۹ ماه کمر درد داشتم استراحت میکردم الانم کمرم درد میکنه بخاطز گودی کمر هست دردش ربطی هم به بارداری نداره😢

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم نگران نباش منم هیچ علائمی نداشتم به این زودی که بارداری علائمش رو نشون نمیده

ممنون عزیزم سعی میکنم استرس نداشته باشم برام دعا کنید دعاتون میگیره

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم علائم بارداری از هفته۵و۶ ببعد میاد البته اگر وراثتی علائمی داشته باشید،من ک هیچی جز تکرر ادرار ...

عزیزم ممنون..بعضیا لکه بینی دارن و درد و...من هیچی ندارم البته بغیر زیرشکمم ک گاهی درد میگیره و ول میکنه و میگن بخاطر داروهاس

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
عزیزم ممنون..بعضیا لکه بینی دارن و درد و...من هیچی ندارم البته بغیر زیرشکمم ک گاهی درد میگیره و ول م ...

خب دارين ميگين بعضيا

همه مثل هم نيستن

منم ن لك داشتم نه تهوع اينا فقط زمان پريودم درد شديد پريود داشتم

بعدم ك مثبت شدم تا سه ماه اول همه چيزعادى بود و نزديك پريود فقط درد پريودى خفيف

فقط بخدا توكل كنين ان شاالله مثبتين

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزيزم این بی بی چک جز استرس چیزی نداره  خداروشکر شما جنین پنج روزه داشتی زودنشون داد. برای هما ...

سلام من الان تو هفته۶ هستم شروع کردم استرادیول رو کم کنم تا ۳ روز دیگه کامل بذارم کنار ،زود نیست به نظرتون اخه دکترای اینجا زیاد توجه نمیکنن همینم دستیار بهم گفت

من امروز تست دادم. عصر جوابش آماده میشه شما با من هم درد هستید انتقال هشتم بوده دعام کنید

عزيزم ان شاالله ك اينبار دست و دلت پر هست و خبر خوب بيارى