2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
سلام دوستان امروز انتقال داشتم الان لکه قهوه‌ای دیدم. کسی بوده روز اول انتقال لکه بینی داشته باشه؟

عزیزم ان شالله به زودی هم خودت خوشحال میشی هم ما رو خوشحال میکنی نگران نباش احتمالا اون بخاطر اون دستگاهی که میزارن دهانه رحم باز بشه گاهی ی خراش میندازه برا اونه دیدی بعد پاپ اسمیر یا معاینه زنانم گاهی لک میبینیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بله دوازوه هفته یک روز  گفت نشانه هایی از پسر نیست ولی خیلی کوچیکه خرید نکن پنجاه پنجاهِ

من تعریف این دکتر رو زیاد شنیدم میگن هرچی بگه جنسیت تو ان تی همون میشه

ایشالا که سالم باشه عزبزم هردو شیرینن 

ولی حتما برا شما هنوز مشخص نبوده قطعی میگن ۱۸ هفته ولی ۱۵ هفته هم مشخص میشه دستگاه دکتر خوب باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بچه ها کمکم کنین💥💥 یکشنبه انتقال دارم از دیشب دل و کمرم درد میکنه. الان یه لک قهوه ای کوچیک وسط ت ...

باا وجود آمپول پروژسترون لک داشتی ؟ 

با دکترت حتما مطرح کن اگه خیلی کمه و همین ی بار بوده فک‌کنم کنسل نمیکنن

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام . زن داداشم ماه قبل میخواست ای یو ای انجام بده نزدیک پونصد واحد آمپول سینال اف تزریق کردش بازم فولی بالغ نداشت . بعد دکتر براش آزمایش ذخیره تخمک بهش دادش و ذخیرش هشت دهم بودش و گفتش ک بیاین ب کاشت اقدام کنین . این ماه داروی هورمونی استفاده نکردش فقط کپسول اووابوست تقویتی استفاده میکنه امروز چهارده عادتش رفت سونو و چهارده فولیکول تو تخمدان راستش و یازده فولیکول تو تخمدان چپش بودش . سوالم اینکه ک کسی ک ذخیرش پایین هستش و زیر یک هستش میشه ک اینقد فولیکول زیاد داشته باشه ؟ 

سه ماه پیش ک سونو دوم عادتی داشتش فقط سه تا فولی تو تخمدان راست و سه تا فولی تو تخمدان چپ داشت .

قضیه چیه ک امروز سونو داشت چهارده تا تو راست و یازده تا تو چپ هستش با این ذخیره کم .سایز تخمکاش هم تو روز چهارده پریود سه تا هشت میل بودش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام عزیزم .مرسی از اینکه به یادم بودین این چند وقت خیلی درد داشتم  دیروز کمی دردم بهتر شد .نتی ...

خیلی متاسفم خیلز ناراحت شدم ولی حکمت خدا را نمیدونیم کجاس انشالله جوری برات معجزه کنه که گریه شادی بکنی عزیزم انشالله بزودی مادر میشم وخدا نگاهمون کنه گلم 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
پروژسترونتون‌عضلانیه؟؟بلدید؟از‌کجا‌یاد‌گرفتید‌عزیزم؟

اره عضلانیه من دوستم یه بار یادم داد ولی تو یوتیوب یا گوگل بزن میاره چجوری بزنی جاشوبلد باشی اکی شوهرت بزنه ک چه بهتر اولش میخوای با مداد برات باسنت ‌‌خط بکشه بعد بزنه بعدا با خط فرضی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم .این چند روز خیلی درد داشتم و حال مساعدی نداشتم از دیروز کمی بهتر هستم و نتیجه آزمایشم هم ...

سلام. خیلی متاسفم، این جور وقتها دلداری دادن کار سختیه چون اکثرمون تجربه ش کردیم و می دونیم این مسیر تکرارش سخته... خب ظاهرا این هم رنج زندگی ماست. انتخاب کردیم که هر کدام به شکلی باهاش دست و پنجه نرم کنیم. 

امیدوارم خیلی زودتر از اونچه فکرش رو کنی به خواسته ت برسی.🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
خیلی ناراحت شدم اینجور وقتا ادم نمیدونه چی بگه چون هیچ چیزی ادم رو اروم نمیکنه فقط برات ارامش میخوام ...

🌷🌷❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...