2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
فاطمه جان من قبلا پاپ اسمیر انجام دادم فکر نمیکنم شرایط خاصی داشته باشه ولی پریود نباش برای پرولاکتی ...

ممنونم عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درد داشت؟ میتونی راه بری؟ پساری خیلی بزرگه، اذیت شدی حتما😔 کاش از اول سرکلاژ کرده بود

اون موقع که میخواست بذاره درد داشت مخصوصا اسپکولوم و گذاشت خیلی درد میگرفت خوده پساری زیاد نه دردش همون یه ربع بیست دقیقه بود الانم اونجوری حسش نمیکنم   گفت عادی تر میشه  راه رفتنم عادیه ولی خوب استراحتم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مرسی عزیزم. ❤️❤️اره باز صبح زنگ‌زدم ب دکترم‌خیالم‌راحت شد❤️ببخشید شما آمپول پروژسترون میزنیذ؟هرروز؟

من سه روز یه بار داشتم دوتا هم شیاف هر روز امپولا رو هم خودم میزدم 

سلام عزیزم نه نرفتم همون سونو قبلمه الان استراحت مطلقم  کاش یکی میگفت چند سی سیه

عزیزم من دقیق نمیدونم چند سی سی میشه

ولی ان شاء الله بخیر میگذره

استرس نداشته باش فکرش رو نکن 

بسپار به خدا 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم نه نرفتم همون سونو قبلمه الان استراحت مطلقم  کاش یکی میگفت چند سی سیه

سلام عزیزم خوبی حالت چطوره دیروز با یکی از دوستام حرف میزدم اونم هماتوم داشت کله کیسه رو گرفته بود  الان خدا رو شکر  جذب شد 

عزیزم‌انشالله که طبیعی باردار شی . منم شوهرم مشکل تحرک و تعداد رو داشت . قرص فرتیل اید براش بگیر اون ...

نیس فرتیل خیلی گشتم فقط برای خانم ها گیر اوردم متاسفانه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزم خوبی حالت چطوره دیروز با یکی از دوستام حرف میزدم اونم هماتوم داشت کله کیسه رو گرفته بود&n ...

سلام عزیزم خداروشکر 

فقط درد زیر دل دارم با لکه بینی قهوه ای نمیدونم داره دفع میشه یا چی دیگه توکل بخدا 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

بچه ها من تو یکی از تاپیکا سر زدم خانمی گفته بود بچه های کار گناه دارن فلانن چرا بی لیاقتا بچه میارن 

یکی دیگه گفت شاید باورت نشه ولی دعا میکنم خیلیا نازا باشن 🙄 که مثلا بیان همین بچه های کارو بزرگ کنن منم اعصابم بهم ریخت گفتم انشاءالله خودتم جزء همین افراد باشی گفت گفت عه مگه نازای جرمه گفتم عجب روی داری خودت میبری میدوزی دعات بمونه برا خودت با خونوادت الان اینقد ناراحتم که ناراحت شد 

بچه ها گونال یا النوا پیدا نمیشه؟ امروز مرکزی ک رفته بودم پرسیدم از دکتر، گف امپولای دیگه پیدا نمیشه  اونایی هم ک هس معلوم نیس رعایت شده شزایط اوردن شون یا نه. ینی اینجام احتمال قوی سینال میدن.

کسی بوده تازگی گرفته باشه؟ مخصوصا تو تبریز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها گونال یا النوا پیدا نمیشه؟ امروز مرکزی ک رفته بودم پرسیدم از دکتر، گف امپولای دیگه پیدا نمیشه ...

عزیزم جنین داری؟

دوباره کی انتقال میدی 

سلام عزیزم خداروشکر  فقط درد زیر دل دارم با لکه بینی قهوه ای نمیدونم داره دفع میشه یا چی دیگه ...

ان شاالله که از بین میره حواست ب خودت باشه و ب خدا توکل کن