2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
ممنون عزیزم، ان شاءالله حاجت روایی همه،،  همش فکر میکنم الان پریود میشم هیچ علائم تا حالا نداشت ...

عزیزم من هم دردای شدید پریودی و کمردرد دارم زنگ زدم مرکزم با اینکه میدونستم طبیعیه چون بارداری اولمم تا زمانی که قرص و شیافم رو قطع نکردم این دردا رو داشتم مرکزمون کفت فق بخاطر داروهاست بعدم سه ماهه اول تا جنین بزرگتر شه دردای پری دارین بعدم باز دارین چون جنین میخواد بزرگتر بشه و دیواره رحم کش میاد تا جا برا جنین باز بشه نترس 

نه تو سیکل انتقال نمیشه طبیعی باردارشد چون داروها مانع تخمک گذاری میشن

اخه علائم تخمک گذاری دارم ،پ چراا دقیقا از روز ۱۴پریودی ترشحات سفید بدون رنگ و بو(عذر میخوام)

انگاری تو دلم حباب میترکه ،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه قلب جان. اره واقعا. الهی که قسمت همه منتظرا بزودی زود😍😍😍واسه من که اینجا خانواده ی دوممه ...

چیکا جونم سلام عزیزم خوبی؟ دوقلوهای نازت خوبن؟

چیکا علائم خارش لثه چیه؟ از کجا بفهمم لثه های پسرم میخاره یانه یا مثلا میخاد دندون دربیاره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
آره ولی فعلا خبری از دندون نیست آب دهنش میریزه بیقراری میکنه همش دلش می خواد یه چیزیو گاز بگیره

این علائمو پسر منم داره طفلک خیلی اذیته نمیدونم چیکار کنم اصلا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام مامانای عزیز من هفته قبل لکه بینی داشتم رفتم دکتر آسپرین با انوکساپرین گفتند موقت قطع کن و  آمپول پروژسترون روزی دو تا گفتند استفاده کنم تا لکه بینی م قطع شد باز استفاده کنم .  الان سه روز دوباره شروع کردم باز لکه بینی م شروع شده بنظرتون باز بزارم کنار ؟؟؟

اخه علائم تخمک گذاری دارم ،پ چراا دقیقا از روز ۱۴پریودی ترشحات سفید بدون رنگ و بو(عذر میخوام) انگار ...

از عوارض امپول ها هم هست 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاءالله، دو تا جنین ۵روزه ،با دوتا جنین باید از روز چندم بیبی مثبت بشه؟

واقعا من این چند وقته فهمیدم بذبی بی چک اعتمادی نیس وایسا برو‌ازمایش ان شاالله که مثبتی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
چیکا جونم سلام عزیزم خوبی؟ دوقلوهای نازت خوبن؟ چیکا علائم خارش لثه چیه؟ از کجا بفهمم لثه های پسرم م ...

سلام عزیزم فداتشم خوبن الحمدالله. والله علائمش ریختن اب دهان بی قراری تب خفیف گاز زدن وسایلی که دستشه بی خوابی شبانه. من دخترم و پسرم این علائمو از ۳ ماه و خورده ای داشتن اما دخترم اواخر ۶ ماه اورد پسرم اواخر ۷ ماه. تو بچه ها متفاوته بچه دوستم از چهارماه اورد.

خداياشكرت....❤️ 
این علائمو پسر منم داره طفلک خیلی اذیته نمیدونم چیکار کنم اصلا 

دندونیشو‌بذار داخل فریزر یه یک ساعتی بمونه بعد بده دستش سرما از دردشون کم میکنه. اگر خیلی میبینی اذیته با انگشتت قطره استامینفن به لثه هاش بمال اول دندون پایین در میاد بعد بالا

خداياشكرت....❤️