2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684467 پست
مرسی عزیزم یه سوال دیگه جنسیتم میگن ? شوهرم دل تو دلش نیست😂😂

الهی که سلامت باشه فسقلی ، برای من ان تی هر چی گفتند آنومالی هم همون بود اگه ان تی بگه پسر آنومالی هم پسر ولی دختر معمولا خطا داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما چندتا نی نی انتقال دادی لکه دیدی ؟ علاعم داشتی اوایلش

سلام عزیزم دوتا انتقال دادم جفتش گرفت  لکه هم دیدم روز هفتم روزه سوم خیلی گشنم میشد بعضی وقتا پادرد و کمردرد داشتم  روزه دهم و اینا سینه درد البته ممکنه همه اینا از عوارض دارو باشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الان چندتا انتقال دادی 

یه دونه بلاست 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
سلام عزیزم .انشالله که جواب آزمایش مثبت هست درد پریودی رو اکثرا دارن که فک میکنم از عوارض داروها با ...

ممنون جواب دادی عزیزم 

خداوندا خودت گفتی که در قلب شکسته خانه داری _شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن
درد پریود طبیعیه و فقط بخاطر داروهاست انشاالله جواب ازمایشت مثبت میشه  بی بی چک خطا زیاد داره ...

ممنون عزیزم، ان شاءالله حاجت روایی همه،،  همش فکر میکنم الان پریود میشم هیچ علائم تا حالا نداشتم

خداوندا خودت گفتی که در قلب شکسته خانه داری _شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن
داروها شیاف و امپول جلوی پریودی رو میگیره بی بی چک امکان خطا داره سردرد ممکنه از علائم بارداری باشه ...

ان شاءالله، دو تا جنین ۵روزه ،با دوتا جنین باید از روز چندم بیبی مثبت بشه؟

انشاءالله خیر باشه گلم حتی لک هم داشتی آزمایش رو صدرصد باید روز تعیین شده برای انجام بدی 

مممنونم نه هیچ علائمی نداشتم بجز امشب پنجشنبه باید ازمایش بدم برا منم دعا کنید🌹🌹🌹

سلام خانما خوبید❤️من ۴هفته‌و‌۶روزمه.‌وزیر دلم ب شدددت درمیکنه😢‌وحس پریودی دارم‌و‌دهانه ی رحمم ...

با گریه و استرس که چیزی درست نمیشه، بدتر هم میشه

الان که چیزی نشده انقدر استرس داری، فقط استراحت کن، آب زیاد بخور، سر خودتو گرم کن

دلدرد خیلی طبیعیه اوایل بارداری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️