2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.  عزیزم نگران نباش برای من دوازده ونیم بود. منم ماه قبلش خراش داشتم. اتفاقاً ضخامت بالا به ...

سلام عزیز شما باردار شدی؟چندمین انتقالت بود؟

خراش رحم را کی انجام دادی؟تاثیر داره؟

دکترت کی هست؟

خراش را چندم سیکل انجام میدن؟

ببخش انقد سوال پرسیدم

نگین عشق من

سلام دوستای گلم دلم براتون تنگ شده بود 😘😘❤️❤️چند وقتی بود میخواستم بیام اما وقت نمیکردم ایشالا به زودیه زود همتون مامان میشین ❤️❤️❤️❤️❤️  

چه خبرا ؟؟؟ خیلی دلم تنگتون بود😘

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان ممنون از دعاهاتون 😘بتام یک شده منفی شدم باز

عزیزم انشاالله که دامنت به زودی سبز بشه آدم نمیدونه چی بگه فقط این دعا رو برا خودمون میتونم بکنم که انشاالله دامنمون به زودی سبز بشه🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

فاطمه alae,چیشد جواب بالخره

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچهوها کسی قرص مجسترول استات مصرف کرده چهل میلی، بعد هیسترو که نمونه رو دادن پاتولوزی گفتن سلولهای بد شکل داری . این قرص م دوماه مصرف کردم ،قرار بود سه ماه مصرف کنم دوباره بدم کورتاژ، میل جنسیمو از ببن برده قرصه بعد  نزدیکی ترشح خونی میگیرم ، رفتم دکتر گفت جای یکی دوتا بخور جای سه ماهم چهار ماه بخور   کیست سینه دارم میترسم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها من روز‌بست انتقالمه 

جواب ازکایش‌بارداریم مثبت شد

فقط از دیشب زیر‌دلمو‌دهانه ی رحمم خیلی تیر میکشه حس‌دریودی دارم

عاذیه؟چیکار کنم؟

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

بچه ها من روز‌بست انتقالمه  جواب ازکایش‌بارداریم مثبت شد فقط از دیشب زیر‌دلمو‌دهانه ی رحمم خی ...

خدارو شکر که مثبت شدی گلم مبارک باشه مامان خانوم انشالله نی نی سالم و بغل کنی😍😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍