2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
سلام خانوما ،شبتون بخیرر  ی سوال داشتم اگر میدونید ممنون میشم جوابمو بدین من تو سیکل انتقالم س ...

سلام دوست عزیز. باید دوز قرصتون کم کنه وامپول پروژستون شروع کنه تا ضخامت خیلی بالاتر نره.

ربطی به خراش نداره.

منم انتقال قبل دیر بالا میومد ایندفعه دوزم خیلی بیشتر شد ولی کلا ضخامتم کمه اما با اس خارجی بهتر میاد بالا فقط باید ۳روز یه بار سونو بشی که ضخامت به حد نرمال برسه نگران نباش 

روز۱۸ یا نهایتا ۲۰ سیکل انتقال میدن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خودت خوبی. منم خوبم علایم هیچ بالام جان. دخیل بستیم به معجزه.امیدوارم شرمنده نشم ایندفع ...

ان شاالله بهترینا نصیب تون میشه مارم خوشحال می کنین😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوست عزیز. باید دوز قرصتون کم کنه وامپول پروژستون شروع کنه تا ضخامت خیلی بالاتر نره. ربطی به خ ...

اره گفت یکشنبه بیا انتقال ،ولی دوز رو کم نکرد ،حالا ب نظرت خودم ۳تا رو دوتا کنم ،اصلا زیاد بشه چه اتفاقی میفته

سلام دوست عزیز. باید دوز قرصتون کم کنه وامپول پروژستون شروع کنه تا ضخامت خیلی بالاتر نره. ربطی به خ ...

سلام عزیزم الان دیدم جواب دوستمون رو دادی برام سوال شد

وقتی پروژسترون شروع میشه دیگه ضخامت بیشتر نمیشه؟

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

دوستان تا حالا براتون پیش اومده دوز دارو رو فراموش کنید؟

هر ۱۲ ساعت استرادیول دارم اما صبح به جای استرادیول پردنیزولون خوردم،پوسته‌هاشون عین هم بود و اشتباه کردم

شب که میخواستم دوز بعدی رو بخورم دیدم اصلا صبح رو نخوردم😭😭😭

پردنیزولون شبی یک دونه دارم،اما هم دیشب خوردم هم امروز صبح(اشتباهی) 

اره گفت یکشنبه بیا انتقال ،ولی دوز رو کم نکرد ،حالا ب نظرت خودم ۳تا رو دوتا کنم ،اصلا زیاد بشه چه ات ...

اصلا داروهای مهمی مثل استرادیول و پروژسترون رو سرخود کم و زیاد نکن، اصلا

حتما سر موقع پروژسترون رو همونجوری که دکترت گفته شروع کن

چون تعداد روزهایی که قبل از انتقال پروژسترون مصرف میکنی باید هم اندازه سن جنین باشه و دکترت میدونه و دقیق مبگه کی شروع کنی

اگر کم کنی یهو ضخامتت از ۳ خطی درمیاد و نامنظم میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان تا حالا براتون پیش اومده دوز دارو رو فراموش کنید؟ هر ۱۲ ساعت استرادیول دارم اما صبح به جای ا ...

اشکال نداره، در مورد استرادیول اگر فراموش کردی میتونی هر وقت یادت اومد بخوری یا وعده بعدی دوتا مصرف کنی 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزمزمه من دوبار تو ابن سینا بار اول نه تا جنین یه پسر بار دوم ۱۵ جنین چهار تا پسر دوا دوتا انتقال دا ...

اره دارم باز فریز شدن . یعنی شما بار اول یکی انتقال دادی منفی شدی دوبار هم دوتا انتقال دادی اونام یکیش منفی یکی سقط؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام خانوما ،شبتون بخیرر  ی سوال داشتم اگر میدونید ممنون میشم جوابمو بدین من تو سیکل انتقالم س ...

سلام.  عزیزم نگران نباش برای من دوازده ونیم بود. منم ماه قبلش خراش داشتم. اتفاقاً ضخامت بالا بهتره.