2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045451 بازدید | 684468 پست
سلام به روی ماهت گلم . بله شروع کردم ولی باز ضخامت بالا نمیره نمیدونم چرا استرادیول خارجی گرفتم ولی ...

هیستروسکوپی کردی محلا جون؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان درسته یه پیشنهاد دیگه هم دارم عزیزم بگو همسرت یاد بگیره و تا زمانی که یاد بگیره پیش مامانی بمون ...

همسرم‌از کجا میتونه یاد بگیره؟

اخه کارش سنگینه صبح‌تا شب سرکاره

حایی‌هست‌ده‌شب ب بعد یاد بدن😞؟

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

من خودم تنبلی تخمدان داشتم شوهرمم واریکوسل و عمل کرده بود بله همونجا مثبت شدم چند ساله اقدامی عکس رن ...

اره ی بار دادم خدارو شکر مشکل نداشتم همون رو نشون دادم گفتن دیگه لازم نیست تکرار بشه ولی کلی آزمایش و سونگرافی... نوشتن که اومد شهر خودمون بعد پریودی بدم دوباره برم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
همسرم‌از کجا میتونه یاد بگیره؟ اخه کارش سنگینه صبح‌تا شب سرکاره حایی‌هست‌ده‌شب ب بعد یاد ب ...

ای بابا اخه مامان انقد غمگین خداروشکر کن مثبت شدی بقیه کارا هم جور میشه انقد سخت نگیر نهایتش اینه که خانواده شوهرت بفهمن ی ذره ذوق کن دختر

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
تبریک گلم به سلامتى و دل خوش ان شاءالله . براى آمپول هم میشه کسى رو پیدا کنى و بیاد خونه برات آمپول ...

مرسی قشنگم

نمیخوام‌مادرشوهرم‌بفهمه😔

همسرم‌از کجا میتونه یاد بگیره؟ اخه کارش سنگینه صبح‌تا شب سرکاره حایی‌هست‌ده‌شب ب بعد یاد ب ...

والا همسر من الکل زد و سوزن رو برد داخل، فقط تو مرکز بهش گفتن تو یکچهارم راست یا یکچهارم چپ بزن

همینجوری یاد گرفت 😄

دردم میومد ولی بعد ۳ سال دیگه بهتر شده کمتر دردم میاد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
یه بار اشکال نداره برو بالا اروم اروم استراحت کن  برا امپول هم بگو بیان خونت راستی مبارکت هم با ...

مرسی عزیزم

نمیشهههعع بگم‌کسی‌بیاد

شک‌میکنن‌مادرشوهرم‌اینا

نمیخوام‌بفهمن‌اخه 

هرشب پله رو‌برم‌و‌بایین‌واسه امپول‌ضرر‌داره؟

مرسی ممنونم برای وقتی که گذاشتی اتفاقا خیلی دنبال لوبیا سبز رفتم نبود فصلش نیست فقط لوبیا فرنگی هست. ...

فدات عزیزم.کلم بروکلی هر روز بخور بخار پز با کم نمک یا آبلیمو.

محتاج دعای خیرتون هستم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد