2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
بسلامتی گفتم شاید دوقلو باشن   اشکال نداره عزیزم ناراحتی نداره خوشحال باش اگه برات مقدوره فعل ...

مرسی قشنگم

هیچکس‌خبر‌ندارع ‌

نمیخوام‌مادرشوهرم‌اینا بفهمن 

بالونا تویه جا زندگی‌میکنیم

اون‌خانمه بیاد‌واسه امپول‌زدن میفهمن همه

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

مرسی قشنگم هیچکس‌خبر‌ندارع ‌ نمیخوام‌مادرشوهرم‌اینا بفهمن  بالونا تویه جا زندگی‌میکنیم ...

به نظرم تو که با این همه سختی به نتیجه رسیدی خداروشکر الان دیگه باید شاد باشی و خیالت راحت باشه اگه ۹ ماه هم از خونه دور باشی بازم بهش می ارزه فعلا بمون خونه مامانت هر روز ۴ تا طبقه رو بالا پایین کنی سخته اونا واسه ما که تا ماه اخر باید مواظب باشیم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی قشنگم هیچکس‌خبر‌ندارع ‌ نمیخوام‌مادرشوهرم‌اینا بفهمن  بالونا تویه جا زندگی‌میکنیم ...

آهان درسته یه پیشنهاد دیگه هم دارم عزیزم بگو همسرت یاد بگیره و تا زمانی که یاد بگیره پیش مامانی بمون . نگران نباش عزیزم برای این چیزا به خودت استرس نده اگه برات مقدوره فعلا همونجا بمون عزیزم

دوستای خوبم گز گز انگشتای دست ربطی به مصرف آسپرین داره ؟  من گردنم گرفته بود بعد که خوب شدم آر ...

نه ربطی به آسپرین نداره به گردن درد میتونه ربط داشته باشه

اگر اذیت میکنه پیگیری کن دکتر برو قبل از بارداریت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی برای وقتی که گذاشتی عزیزم میتونم بپرسم چطور متوجه شدی رحمت سرده ؟شاید منم رحمم سر باشه نشونه ای ...

ممنون عزیزم

پریودای‌ب‌شدددت‌درد‌ناک

‌خونریزی‌هایی کم

سه روز‌اونم‌روژ‌سوم‌در حد‌لک

رنگ‌خون هم‌تیره

و‌موقع‌پرسودس‌دست میزدم‌ب‌شکمم‌سرد بود

دلم‌دل دل میکنه واسه مادر شدن❤️

سلام به روی ماهت گلم . بله شروع کردم ولی باز ضخامت بالا نمیره نمیدونم چرا استرادیول خارجی گرفتم ولی ...

خیلی به دوز استرادیول ربط نداره، منم مشکل ضخامت داشتم

با بالاترین دوز و پایینترین دوز ضخامت یکسان بود

ال آرژنین حتما مصرف کن خیلی به ضخامت کمک میکنه

الان چنده؟ برای من با ۷ انتقال دادن چند بار و مثبت شدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
چطور متوجه شدی شعله ور شده؟ ازمایش دادی؟  نه من خود اینمیم فقط تو ازمایشام بود.علایم بالینی اص ...

به به تیکرت حسابی رفته جلو 🧿

کارهاتو کردی برای زایمانت؟ آخراش سختت نیست؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم❤️😘 یدونه جنین ۴روزه برام‌انتقال دادن نمیتونم اخه باید هرروز‌امپول‌پروژسترو ...

تبریک گلم به سلامتى و دل خوش ان شاءالله . براى آمپول هم میشه کسى رو پیدا کنى و بیاد خونه برات آمپول رو بزنه و هزینه بهش بدهى .

خانمااا من‌دیروز‌ازمایشم‌مثبت‌شد بتامم ۱۱۰۰بود روز هفدهم ‌انتقالمه میخوام‌برم‌خونمون‌ ول ...

یه بار اشکال نداره برو بالا اروم اروم استراحت کن  برا امپول هم بگو بیان خونت راستی مبارکت هم باشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آهان درسته یه پیشنهاد دیگه هم دارم عزیزم بگو همسرت یاد بگیره و تا زمانی که یاد بگیره پیش مامانی بمون ...

عزیزم برای مشکل ضخامت من اینو قبلا برای یکی از دوستان نوشته بودم الان پیداش کردم،

من همیشه مشکل ضخامت داشتم، خیلی کارها کردم برای ضخامت و خدارو شکر هیچوقت سیکلم کنسل نشد، به ۷ رسید

من روزی ۶ گرم ال آرژنین میخوردم میشد برابر ۶ تا قرص ال ارژنین ۱۰۰۰

روزی ۲ تا ویتامین ای ۴۰۰

روزی یه دونه ویتامین دی ۱۰۰۰

هرشب قرص آهن

روزی یک قرص منیزیم

هر روز امگا۳ با دوز بالا

روزی  یه دونه ویتامین پریناتال

هر روز یه مکملی به اسم NAK 

هر روز قرص ویتامین سی ۵۰۰

آمپول ب کمپلکس ماهی یکبار یا دو هفته یکبار

کوکیوتن هر روز یکی

اینها رو از یکی دو ماه مونده به شروع سیکل سروع میکردم

من فرتیل سی ام هم میخوردم ولی ماده اصلی تو فرتیل سی ام همون ال آرژنین هست و مهم اینه که اونو مصرف کنی. سعی کن پودرشو پیدا کنی که مصرفش راحت باشه، قرصهاش خیلی بزرگن

غذا هم ، گوشت و آب قلم بخور حتما ، ماهی بخور، غذاهای نشاسته دار، سبزیجات هم خیلی برات خوبه. دمنوش زنجبیل اگر تونستی درست کن هر روز ولی من نمیتونم معده ام اذیت میشه

تو‌سیکل هم دوبار برام پی ار پی انجام دادن یکبار اواسط سیکل قبل از شروع پروژسترون که به بالا رفتن ضخامت کمک میکنه، یکبار هم دو روز قبل از انتقال که به گیرایی رحم کمک میکنه

آمپول gcsf یا پی دی گراستیم هم برام تو رحم تزریق میکردن که در اصطلاح بهش میگن چسب جنین

از شروع سیکل بهم استرادیول واژینال و وایاگرا (سیلدنافیل) واژینال میدادن. دفعه آخر یه چسبی دادن که هر روز میچسبوندم به شکمم به اسم نیتروگلیسیرین که خونرسانی رو زیاد میکرد.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️