2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
مرسی قشنگم هیچکس‌خبر‌ندارع ‌ نمیخوام‌مادرشوهرم‌اینا بفهمن  بالونا تویه جا زندگی‌میکنیم ...

اگه همسرت میتونه یاد بگیره کاری نداره یوتیوب و گوگل پره  اموزشش من و یکی از بچه ها خومون برا خودمون میزدیم خیلیای دیگه هم همسرشون میزدن براشون  

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شالله شما و رادیس مثبت بشین عزیزم به حق این صبح

ممنون  عزیزم ان شاءالله. 

منم مشکل ضخامت داشتم.از روز اول دوتا خوردم تا روزسوم.

روز سوم تا ششم۳تا.روز ششم تا نهم۴تایی.دوتا صبح دوتاشب 

روزنهم تا سیکل انتقالم ۵تایی دوتاصبح دوتا ظهر ۱شب.

درکنارش لوبیا سبز وکلم بروکلی آب زیاد .دارو یک ورق ایرانی خوردم بقیه خارجی.

ایندفعه دوز بیشتر کردم ضخامت هر ۳ روز سونو میشدم حدود ۲یا ۳ میل بالا میومد روز نهم ۸ونیم بود روز ۱۸ انتقال.

ان شاءالله به حق بی بی رقیه جواب بگیرم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به تیکرت حسابی رفته جلو 🧿 کارهاتو کردی برای زایمانت؟ آخراش سختت نیست؟

مرسی مامان سوفی عزیزم..انشالله به زودی نوبت خودت ،تیکر بزاری ما ذوق کنیم 🤩زایمانم جلوتر از تیکره چون این نزدیکه طبیعیه.منم سزارینم.فردا تاریخش مشخص میشه.احتمالا اویل مهر باشه

نه هنوز.ساکمو نبستم حوصله ندارم😅سخت زیاد نیست اخرا. اخه نی نی عرضی خوابیده تو رحم. درددنده و واژن ندارم..فقط سوزش معده و گاهی تنگی نفس دارم..اما زیاد احساس سنگینی نمیکنم که نتونم کارامو بکنم...استرس زایمان رو گرفتم..وقتی به درد سزارین فکر میکنم خیلی می ترسم..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
شما هزینه هات چقد شد؟

داروهام حدود ۳تومن شد  البته ایرانی 

حدود ده دفه ویزیت دکتر خودم ۲تومن

دوبار ازمایش کرونا ۶۰۰

پانکچر ۶۵۰۰

فریز جنین ۲۵۰۰

انتقال ۶۵۰۰

برا من حدودا ۲۰تومن یا ۲۵در اومد چنبار هم ازمایش دادم  

اون موقع که من میرفتم  ویزیت و سونو ۱۴۰بود الان شده ۲۰۰ هزینه ی عملا هم یکی دوتومن رفته روش بسته ب اینکه داروهاتو چی بده مثلا ایرانی خارجی ب غیر اینا عمل جدا داشته باشی چقدر جنین داشتیه باشی فریز کنن قیمتا فرق میکنه 

خیلی به دوز استرادیول ربط نداره، منم مشکل ضخامت داشتم با بالاترین دوز و پایینترین دوز ضخامت یکسان ب ...

سلام عزیزم الان 6 است ال آرژنین روزی یکی و فرتیل سی ام روزی سه تا دارم استفاده می کنم عزیزم سری قبل تا 5.9 بیشتر رشد نکرد الان از مرز شش بالا نمیره بنظرت بیشتر از یکی استفاده کنم؟منظورم ال آرژنینه

داروهام حدود ۳تومن شد  البته ایرانی  حدود ده دفه ویزیت دکتر خودم ۲تومن دوبار ازمایش کرون ...

اهان مرسی که جواب دادی من خداروشکر خودم مشکل ندارم البته فعلا همسرم مشکل داره شما همونجا انتقالت مثبت شد؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اهان مرسی که جواب دادی من خداروشکر خودم مشکل ندارم البته فعلا همسرم مشکل داره شما همونجا انتقالت مثب ...

من خودم تنبلی تخمدان داشتم شوهرمم واریکوسل و عمل کرده بود بله همونجا مثبت شدم چند ساله اقدامی عکس رنگی دادی تا حالا ؟ممکنه اگه نداده باسی ازت بخوان 

عزیزم برای مشکل ضخامت من اینو قبلا برای یکی از دوستان نوشته بودم الان پیداش کردم،  من همیشه ...

مرسی عزیزم ممنونم که اینقدر خوبی ان شالله خدا دلتو شاد کنه سعی می کنم همه این کارها رو کنم روزی دوتا ای 400 زیاد نیست آخه من از همین ویتامین ای کبدم چرب شده روزانه استفاده نمیکنم هر سه روز یکی ولی مابقی رو در حد توان مالی سعی می کنم .ان شالله که شما هم خبر بارداریتو به ما بدی و خوشحالی کنیم عزیزم ممنونم برای وقتی که گذاشتی .

سلام عزیزم الان 6 است ال آرژنین روزی یکی و فرتیل سی ام روزی سه تا دارم استفاده می کنم عزیزم سری قبل ...

برات جلوتر توضبح دادم که چیکارا کردم من

من روزی ۶ گرم ال آرژنین مصرف میکردم، میشه روزی ۶ تا قرص ۱۰۰۰ میلی گرم

میدونم چقدر سخته مصرفش ولی خیلی خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنون  عزیزم ان شاءالله.  منم مشکل ضخامت داشتم.از روز اول دوتا خوردم تا روزسوم. روز سوم ...

مرسی ممنونم برای وقتی که گذاشتی اتفاقا خیلی دنبال لوبیا سبز رفتم نبود فصلش نیست فقط لوبیا فرنگی هست. حالا سری بعد احتمالا فصلش خواهد بود ان شالله که با بتای عالی میای برات دعا میکنم عزیزم.

دوستای خوبم گز گز انگشتای دست ربطی به مصرف آسپرین داره ؟  من گردنم گرفته بود بعد که خوب شدم آر ...

نمیدونم والا منم ی مدته قوس سمت چپ پای راستم هی گز گز می کنه واقعا آزار دهنده اس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم ممنونم که اینقدر خوبی ان شالله خدا دلتو شاد کنه سعی می کنم همه این کارها رو کنم روزی دوتا ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️ راستش این کارایی هست که من کردم ولی هرکدوم رو که میدونی ممکنه برات بد باشه انجام نده

ای رو فکر کنم همیشه روزی یکی مصرف میکردم و با شروع سیکل دو تا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️