2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
من هم مى خونم سحر گلى . خودت خوبى ؟ فندقت خوبه ان شاءالله؟

خدا قبول کنه عزیزم، ما هم خوبیم شکر خدا، یکم دردها اذیتم می‌کنه ولی فدای یک تار موی دخترم، الهی که همه در سلامت کامل باشند 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه دقیقا گفت یکی از تخمک ها آزاد شده برو طبیعی اقدام کن به ماما هم گفت روی پرونده بنویس سیکل کنسل شد ...

البته ب منم گفتن انتقال رو کنسل کنیم و آی یو ای کنیم ولی چون من بد سابقم تو خارج رحمی😅 ترسیدم چون ریسک اون بالاتره. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من شوهرم همش میگه ابن سینا خیلی شلوغه ممکنه نتیجه نگیریم ولی من خودم راضی بودم از طرفی هم است ...

عزیزم برا شروع اصلا زود تصمیم نگیر ببین کدوم مرکز هم خوبه هم حس خوبی بهت میده بودن دخترایی که تو ابن سینا نتیجه گرفتن بودن دخترایی که تو مام انشاالله خدا بهترین هارو در نظربگیره ببین جنین شناس کدوم مرکز بهتر و دقیقتره انشاالله نتیجه مثبت بگیری گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدا قبول کنه عزیزم، ما هم خوبیم شکر خدا، یکم دردها اذیتم می‌کنه ولی فدای یک تار موی دخترم، الهی که ه ...

سلام عزیز دلم خوبی دختر گلم خوبه انشاالله این روزا بسلامتی برات بگذره جونم با دل مهربونت برا همه ماها هم دعا کن گلم میبوسمت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دوستان نازنینم 🌹 امیدوارم همگی در سلامت کامل باشید و حال دلتون خوب باشه ⁦❤️⁩ میگم نظرتون چ ...

سلام عزیز دلم خوبی؟ گل دخترت خوبه؟ اره منم هستم ان شاالله . ۱۰۰  تا ان شاالله❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
البته ب منم گفتن انتقال رو کنسل کنیم و آی یو ای کنیم ولی چون من بد سابقم تو خارج رحمی😅 ترسیدم چون ر ...

انشاالله خدا رو چی دیدی تو آی یو آی زد و دوقلو باردار شدی برا خدا کاری نداره😍😍😍

دخترا امروز ۱۳صفر هستش شنیده بودم هر چی امروز برا خودت تهیه کنی اون اتفاق می‌افته الان ماها که نی نی می‌خواییم چیکار کنیم کسی میدونه؟؟؟😁😁😁😁😁😁😁😁😉😉😉

سلام دوستان من امروز سونو ان تی دارم نمیدونم چرا یهو از صبح استرس گرفتم 

ان شاالله ک خوش خبر میای عزیزم😍. خب ی مقداریش طبیعیه.

عزیزم برا شروع اصلا زود تصمیم نگیر ببین کدوم مرکز هم خوبه هم حس خوبی بهت میده بودن دخترایی که تو ابن ...

ممنون عزیزدلم، اخه من شهرستانم نمیدونم چی به چیه از طریق اینترنت ابن سینا  و انتخاب کردم که با وجود شلوغی خوب بود و معطلی نداشت شوهرم میگه خوب نیست موندم چکار کنم بیمارستان نیکان غرب که مهرنوش امیری هم اونجاست عالیه ولی خب فک کنم هزینه هاش بالا باشه؟ مرکز مام هزینه ای وی اف چقد هست؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنون عزیزدلم، اخه من شهرستانم نمیدونم چی به چیه از طریق اینترنت ابن سینا  و انتخاب کردم که با ...

عزیز دلم منم اهل تبریز هستم و از هزینه های خبر ندارم باز دوستانه که رفتن حتما خبر بگیر انشاالله که خبرای خوبی ازت بشنوم گلم شرمنده کمکی ازم بر نیومد

ممنون عزیزدلم، اخه من شهرستانم نمیدونم چی به چیه از طریق اینترنت ابن سینا  و انتخاب کردم که با ...

کسی میدونه جنین شناسه ابن سینا کیه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دخترا امروز ۱۳صفر هستش شنیده بودم هر چی امروز برا خودت تهیه کنی اون اتفاق می‌افته الان ماها که نی نی ...

عزیزم اسفند دود کنی پولی برایه صدقه بزار وهر مرادی داری برو برا ش خرید کن من رفتم یه ماشین گرفتم پسرکم باهاش بازی کنه😁😁😁😁😁😁

کسی میدونه جنین شناسه ابن سینا کیه؟

من نمیدونم اسمشو یادم نیست ولی خدایییی جنین شناسی خوب بود چون جنینامونو داغون نکرد و هزینش نسبت به مام کمتره ویزیتور سنو ۲۰۰ولی تومان حدود ۷۰۰ولی البته اینم بگم همیشه برایه مام داپلره که میگن خییییلی دقیق تره و خونرسانی رحمم رو هم تشخیص میده دیگه داروها یکیه ولی هزینه ی تخمک کشی مام گفتن ۱۴ هزینه ی جدید ابن سینا رو نمیدونم 

دخترا امروز ۱۳صفر هستش شنیده بودم هر چی امروز برا خودت تهیه کنی اون اتفاق می‌افته الان ماها که نی نی ...

چه روایتى این رو نشنیدم جیگر     خب اونایی که براى نىت هاى دیگر مثل ازدواج تصمیم دارند چى مى خرند ؟ واى اینکه گفتید مثلا جوراب نوزادى ، ان شاءالله به زودى خرید نى نى هامون رو بکنیم گلم هم براى خودمون و هم براى همه منتظرها و مامان هاى گل گروه