2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
الهی عزیزم  ان شاالله بلا دور باشه  ازت یعنی روی روحیه ات تاثیر بدی گذاشته

مرسی عزیزم .کلا وقتی بیماریم عود میکنه روی روحیه ام تاثیر میزاره الانم توی این شرایط بدتر شده چون فکر کنم روی انتقالم اثر  بد بزاره 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مرسی عزیزم .کلا وقتی بیماریم عود میکنه روی روحیه ام تاثیر میزاره الانم توی این شرایط بدتر شده چون فک ...

فکرای بد نکن عزیزم ان شاالله که اینطور که میگی نیست 

خانم باردار حال روحیش بهم ریخته است دیگه واسه شمام از همینه😄

راستی نگفتی پات خوب شد  ورمش خوابید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برای بیماری خودایمنی که دارم از سال ۹۹ استفاده میکنم یک روز درمیان .به خاطر انتقال نه  

من ازمایش anti tpo دادم دو برابر رنج نرمال بود ۳۰ بودم .‌پردنیزیولون برام‌نوشت و ازمایش دیگه ای برام‌ننوشت . شما آزمایش دیگه ای دادی ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم .کلا وقتی بیماریم عود میکنه روی روحیه ام تاثیر میزاره الانم توی این شرایط بدتر شده چون فک ...

انشاالله که شده سبب خیر برات .فکر کن که  اینجوری مجبور شدی استراحت کنی و قشنگ جوجه هات چسبیده باشن به دلت . 

فکرای بد نکن عزیزم ان شاالله که اینطور که میگی نیست  خانم باردار حال روحیش بهم ریخته است دیگه ...

آره مچ پام خوب شد خداروشکر .بعد از خوب شدن اون .همین عود کرد زانوی همون پام داره ورم میکنه 🙃🙃 من بیماری خودایمنیم زانوهام رو درگیر میکنه و متورم ..حالا توکل بخدا دیگه من تلاشم رو همه جوره کردم هرچی قسمت باشه 🌷🙌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام قربونت خیلی حال و مود خوبی ندارم نمیدونم چرا بیماری خودایمنیم بیدارشده کنترل شده بود مدتها🙈 با ...

انرژی های منفی رو از خودت دور کن انشالله که خیره حتما دعات میکنم که مثبت بشی عزیزم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
انشاالله که شده سبب خیر برات .فکر کن که  اینجوری مجبور شدی استراحت کنی و قشنگ جوجه هات چسبیده ب ...

نه میترسم باعث پس زدن شده باشه چون عرق کردم و دمای بدنم هم بالا میره قبل از شروع حمله ایمنیم .نمیدونم کاری از دست من که دیگه برنمیاد دیگه هر چی شد شد 🙋‍♀️🙃

انرژی های منفی رو از خودت دور کن انشالله که خیره حتما دعات میکنم که مثبت بشی عزیزم 

قربون محبتت 😍❤🌷

نه میترسم باعث پس زدن شده باشه چون عرق کردم و دمای بدنم هم بالا میره قبل از شروع حمله ایمنیم .نمیدون ...

تو تلاشتو کردی بسپر به خدا . ولی چون دارو داری استفاده میکنی هیدروکسی و پردنیزیولون نی نی ها در امان بودن خیالت راحت 

سلام دوستم.من پانکچرم اردیبهشت بود جنینام نگه داشتن تا ۵ روز همه بلاست .موقع انتقال هچینگ شده بود.

اونجا میگفتن fet۴روزه.نمیدونم منظورش این که ۴ روزه از فریز بیرون آوردن تو دستگاه تا روز انتقال.

ولی بهم گفتن کلا فریز وبلاست.۴روز یا ۵روز قبل انتقال آفرین درمیارن میزارن دستگاه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستم.من پانکچرم اردیبهشت بود جنینام نگه داشتن تا ۵ روز همه بلاست .موقع انتقال هچینگ شده بود. ...

بسلامتی روز چندی ؟ انشالله تو و رادیس و همه ی دوستایی که انتقال دادن مثبت میشین 

من ازمایش anti tpo دادم دو برابر رنج نرمال بود ۳۰ بودم .‌پردنیزیولون برام‌نوشت و ازمایش دیگه ای برام ...

من سالها با مشکل تورم توی زانوهام درگیر بودم و دکترها هیچ تشخیصی خاصی نداشتن و فقط دارو میدادن وسالی دو ای سه با به مدت حداقل دوماه توان حرکتی نداشتم تا اخر سر رفتم یه متخصص ارتوپد اون به اینکه از ایمنی باشه شک کرد و برام ازمایش نوشت و فهمیدم ژنش رو دارم و تحت درمان روماتولوژی قرار گرفتم وگرنه این ایتمهام و آزمایشهایی که ایمنی دکتر زنان یکسری رو داده بود همه اوکی بود پارسال .ولی بیماری خودایمنی دارم با دارو مثلا کنترلش میکردم .ولی کلا اذیت کننده بود و زندگی من رو مختل کرده بود