2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
مبارکت باشه عزیزم رسما مادر شدی انشاءالله فردا هم با آزمایش دیگه اوکی هست 

سلام عزیزم میشه به عکس نگاه کنی ببینی این لکه چیه؟؟ نکنه دارم پریود میشم 

دل درد شدید پریودی دارم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
عزیزم روزانه چند تا امپول پروژسترون میزنی؟ اگه یه دونست دوتا با یه سرنگ بزن و استراحت کن راه نرو&nb ...

آمپول ندارم..فقط هر ۸ ساعت یک دونه شیاف به صورت مقعدی میزارم چون واژینال حساسیت داشتم

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان...من امروز روز یازدهم انتقالم بود..ساعت ۸ شب لکه بینی داشتم... الانم دارم یکم یکمی خیلی ...

استرس به خودت راه نده مگه شیاف بهت نداده ؟

عزیزم نهایت شنبه برو آزمایش بده 

کلا باید آزمایش رو بدی من حتی کامل پریود شده بودم تو یکی از حاملگی هام نرفتم آزمایش به خیال اینکه منفی هست 

استرس به خودت راه نده مگه شیاف بهت نداده ؟ عزیزم نهایت شنبه برو آزمایش بده  کلا باید آزمایش ر ...

بله عزیزم ..هر ۸ ساعت یه دونه شیاف...به نظرت این لکه برای چیه؟؟ 

آمپول ندارم..فقط هر ۸ ساعت یک دونه شیاف به صورت مقعدی میزارم چون واژینال حساسیت داشتم

خب شیافتو زیاد کن

همین الانم بزن و دراز بکش. همون رکتال (مقعد) بزن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بله عزیزم ..هر ۸ ساعت یه دونه شیاف...به نظرت این لکه برای چیه؟؟ 

چون موعد پریودی لک طبیعی هست نگران نباش باید صبر کنی بری آزمایش انشاءالله خیر باشه ولی بهت میگم وضعیت یکی از حاملگی های خودم رو برات مثال زدم 

توی مصرف درازمدتش نیاز که سالیانه ویزیت بشه حالا بعد از اتمام دوره مصرفتون یه چک کنین که به هرصورت ق ...

مرسی از توضیحت رادیس جون

اره برا دوستمون توضیح دادم نیاز ب معاینه داره

حالا دکتر زرنانی به من گفت هر سه ماه که فعلا نرفتم چشم پزشک

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
چون موعد پریودی لک طبیعی هست نگران نباش باید صبر کنی بری آزمایش انشاءالله خیر باشه ولی بهت میگم وضعی ...

ممنون عزیزم ..جنینام یه دونه B پره کامپکت و دو تا C بودن

دعا کنید برام لطفا

خب شیافتو زیاد کن همین الانم بزن و دراز بکش. همون رکتال (مقعد) بزن

اره عزیزم زدم...بنظرت لک لانه‌گزینی نبود؟؟

شیاف رو هم میتونی هر ۱۲ ساعت یه دونه استفاده کنی ولی حالا بذار ببینیم بقیه دوستان نظرشون چی هست

برای ساروگیتم دوتا آمپول تو یه سرنگ بود و دوتا شیاف. دیگه دکتر از هفته هشتم آمپول حذف کرده یه شیاف اضافه کرد. یعنی الان 3 تا شیاف داره هر 8 ساعت یه شیاف میزاره 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

سلام خداروشکر که هردو سالم و سلامتین خیلی نگرانتون بودم ولی میدیدم بچه‌ هام ازتون خبری ندارن دیگه سوال نمیپرسیدم 

متاسفانه بلد نیستم تگ کنم ۰