2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
مرسی گلم .‌ من از ده صبح شروع کردم . پردنیزیون رو دکتر برام نوشته . ولی هیدروکسی رو بهش گفتم‌گفت پرد ...

منم با ترس و لرز شروع کردم

چون اون موقع دوتا بچه ها هیدروکسی داشتن و باردار شده بودن منم گفتم اینبار بخورم

و وقتی به دکتر زرنانی گفتم شانسم گفت خیلی خوبه ادامه بده

حالا میخای یکمی درموردش بخون ببین دقیقا کاراییش چیه بعد تصمیم بگیر

فکر کنم پردنیزولون کورتون باشه ولی هیدروکسی نیس یازم مطمئن نیستم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله که شرایطش جور میشه عزیزم و به سلامتی در آغوشش میگیرید 😍

قربونت عزیزم😘 انشالله قسمت خودت🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هیوا جان خوبی ؟ بهتری ؟ تو فکرت بودم‌عزیزم 

سلام عزیزم خداروشکر  ی کم بهترم ولی هنوذ خونریزی رو دارم دکتر میرم هیچ کاری نمیکنن حتی دکتر خودمم میگه برو متخصص شهرتون خودش چیزی نمیگه 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
عوارض خاصی نداره ؟ 

نت خوندم سردرد و افزایش موی سفید و ریزش مو و....

ولی تا اینجا برا من مشکل خاصی پیش نیومده

راستی مهمتر از همه باعث تاری دید میشه ممکنه به شبکیه چشم آسیب بزنه و باید هر سه ماه معاینه بشی

سلام عزیزم خداروشکر  ی کم بهترم ولی هنوذ خونریزی رو دارم دکتر میرم هیچ کاری نمیکنن حتی دکتر خود ...

خدارو شکر .خب حتما برو کسی که فلوشیپپ ivf داره . همسرتو بفرست برات نوبت بگیره . تلفنی داروهاتو زیاد نکردن برات ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
خدارو شکر .خب حتما برو کسی که فلوشیپپ ivf داره . همسرتو بفرست برات نوبت بگیره . تلفنی داروهاتو زیاد ...

عزیزم بیشتر از دوتا ای وی افی اینجا نیست که دستیابی بهشون سخته  دکترای دیگه هم خوبن مث جنین شناس دیروز رفتم گفت برو خونه استراحت کن شیاف و امپولو که داری فقط همینو گفت دیگه هیچ الانم شوهرم رفته ببین دکترای دیگه چی میگن که شب برم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
عزیزم بیشتر از دوتا ای وی افی اینجا نیست که دستیابی بهشون سخته  دکترای دیگه هم خوبن مث جنین شنا ...

خب اگه همسرت شرایطو برای منشی توضیح بده شاید نوبت بهت بدن . ببین خونریزی تو ivf طبیعیه . انشالله که خونریزیت قطع میشه و نی نی محکمتر میشه .  همه ی داوهایی رو که داری به دکتر توضیح بده انشالله بلا ازتون دور باشه عزیزم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
نت خوندم سردرد و افزایش موی سفید و ریزش مو و.... ولی تا اینجا برا من مشکل خاصی پیش نیومده راستی مه ...

توی مصرف درازمدتش نیاز که سالیانه ویزیت بشه حالا بعد از اتمام دوره مصرفتون یه چک کنین که به هرصورت قطع کردین چون از نطر چشمی معاینه بشید و مشکلی خدایی نکرده ایجاد شده باشه دکتر دستور به قطع دارو میده که شمام بعد از زایمان قطع میکنین .چون من ۳ ساله استفاده میکنم و سالانه میرم چکاب کامل چشمی .مال شما دوره تون کوتاهه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

عزیزم خدا رو شکر بخیر گذشت  ان شاالله که دیکه مشکلی پیش نیاد نگرانت بودم اما ته دلم میگفتم خدا باهاتونه ♥️🌹

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام نغمه جونم حالت چطوره؟ من که خیلی به یادت بودم همش میگفتم یعنی کجاست! چرا خبری ازش نیست! خوبی خ ...

خداروشکر خوبم، رفتم سر کار و کلا از فاز غم اومدم بیرون🥹🥹🥹 چند تا مسافرت هم رفتیم، حال و خودمون عوض بشه، رفتیم رویان هم تشکیل پرونده دادیم، فعلا کار خاصی نکردیم ولی دکتر همسرم تو رویان گفته اصلا نباید تسه میشدی، دیگه حالا کلی ازمایش و اینا برای من نوشتن😃😃😃