2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

عزیزم شکر خدا الان بهتری من فقط دعا کردم نت نداشتی انشاالله حال هردوتون بهتره بهتر بشه جونم براتون صلوات میفرستم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فکر کنم پنج روز گذشته از اچ سی جی اش  راستی من فردا ۷/۵صبح وقت ازمایش گرفتم🤣🤣

اینکه چند روز بمونه بستگی به دوزی که تزریق شده هم داره

چه خوب که تونستی وقت بگیری، خوش خبر باشی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من از همون ساعت که بهتون خبر دادم تو بیمارستان بودم تا الان وقتی رفتم دسشوی انداز یک است ...

خدایا هیوا باورم نمیشه چه کاره خوبی کردی عجله نکردی من بودم الان پامیشدم زعفرون می‌خوردم خدارو شکر هزاران بار شکر برا همینه همیشه گریه میکنم کاش عجله نمی‌کردم و سقط نمی‌کردم عزیزم استراحت کن انشاالله که به زودی همه ی مشکلات از بین میرن و این فسقلی میشه چراغ خونه خوشگلت بازم خدا رو شکر 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدایا هیوا باورم نمیشه چه کاره خوبی کردی عجله نکردی من بودم الان پامیشدم زعفرون می‌خوردم خدارو شکر ه ...

تو موردت فرق داشت، اندازه ساک و جنین خیلی کوچیکتر از هفته واقعیت بود، درست رشد نکرده بود ، از اولش هم بتات منظم و درست نرفت بالا

حرص نده منو دختر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خداروشکر خوبم، رفتم سر کار و کلا از فاز غم اومدم بیرون🥹🥹🥹 چند تا مسافرت هم رفتیم، حال و خودمون عو ...

خداروشکر نغمه جون کار خیلی خوبی کردی

الان با انگیزه و حال خوب شروع میکنید

انشالله خیره

مطمئن باش رویان نتیجه میگیرین. ارولوژ رویان نظرش اینه اسپرم منی بهتر از بیضه ست برعکس خیلی از مراکز

و میگه اگه نمونه خوب نبود تسه می کنیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم خیلی خوششششحال شدم مامان شدی، الهی به سلامتی تو بغلش بگیری🥹🥹🥹

مرسی گلم الهی آمین🤲🏻

انشالله به زودی قسمت شما میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

خدا رو هزاران مرتبه شکر 🤲🤲🤲 بحق شش ماهه کربلا باب الحوائج که دیگه برات مشکلی پیش نیاد و ایام باقیمونده بدون مشکل و بخوبی طی کنی. 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

سلام دوستان...من امروز روز یازدهم انتقالم بود..ساعت ۸ شب لکه بینی داشتم...

الانم دارم یکم یکمی خیلی کم

دل درد شدید پریودی دارم

میشه بهم بگید چیکار کنم؟؟ خیلی میترسم 

لطفا راهنماییم کنید

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
خداروشکر خوبم، رفتم سر کار و کلا از فاز غم اومدم بیرون🥹🥹🥹 چند تا مسافرت هم رفتیم، حال و خودمون عو ...

خوبی نغمه جون چرا تسه نشه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
امروز رفتم چند روزه استرس دارم سلفرى اشتباه گفته باشه دختره و امروزم ك رفتم ارايشگاه و اتليه🤣🤣 چو ...

وای ببین من اصلا نمیدونستم امروز چندشنبه ست!!

الان پیامتو خوندم فهمیدم ۴شنبه بوده

تا جایی که میدونم سلفری درسته. از هفته هشت با سلفری میشه تشخیص داد

ولی استرست رو درک میکنم برا همین ۱۶هفته سونو مجدد رفتم

سلام دوستان...من امروز روز یازدهم انتقالم بود..ساعت ۸ شب لکه بینی داشتم...

الانم دارم یکم یکمی خیلی کم

دل درد شدید پریودی دارم

میشه بهم بگید چیکار کنم؟؟ خیلی میترسم 

لطفا راهنماییم کنید

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام دوستان...من امروز روز یازدهم انتقالم بود..ساعت ۸ شب لکه بینی داشتم... الانم دارم یکم یکمی خیلی ...

عزیزم روزانه چند تا امپول پروژسترون میزنی؟

اگه یه دونست دوتا با یه سرنگ بزن و استراحت کن راه نرو 

اسپرین هم اگه داری قطع کن