2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
سلام بچه ها من زنگ زدم دکترم برا فردا ۷/۵ صبح وقت ازمایش گرفتم 

به سلامتی ان شاالله ❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم امروز برات دعا توسل خوندم انشالله خدا دلتو اروم کنه و بزودی مامان بشی 

ممنونم‌عزیزدلم ایشالا ثوابش برگرده به زندگی‌خودت و بهتریتنها واست اتفاق بیفته مامان مهربون🥰 خداروشکر که اینجا دوستای خوبی مثل شما دارم که انقد حال خوب و انرژی‌ مثبت‌ بهم‌ میدن💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@الیjon    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم بزودی جای خالی نی نی از دست رفتتون براتون پربشه و مادر بشین 🙏🏻🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تولدت مبارک‌عزیزم ایشالا سال دیگه تولدتو با نینی‌هات جشن‌بگیری💚

ممنوووونم مهراوه جان😍. ان شاالله شماهم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما هیدروکسی کلروکین ۲۰۰ رو از چند روز قبل انتقال مصرف کردی ؟ چه ساعتی ؟ چه ساعتی پردنیزیولون ...

چون قرصام زیاد بود از پنج صبح شروع میکردم و با فاصله ی دو ساعت دوساعت تا ۱۲شب همه رو میخوردم

ساعت نه و ده صبح پردنیزولون و ساعت ده شب هیدروکسی.. من مشکلی نداشتم ولی اگه معده ات اذیت شد هیدروکسی رو روز بخور

فکر کنم پردنیزولون حدود سه ماه قبل انتقال. درستش دو ماه قبل هست. و یک ماه اول نصفه شروع کردم بعدش یه کامل

هیدروکسی هم سرخود از دو ماه قبل

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون از دعات مهربون  😘 توکل بر خدا تا ببینیم چی پیش میاد  ای جااانم پس مامان گل پسر شد ...

آره عزیزم😍 میخاستم با سوپرایز ومهمونی کوچیک و... باشه که هنوز شرایطش اوکی نشده.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نه هنوز نرفتم ان شاالله چهارشنبه اينم چنددست لباس داشت خوب بودن منم تهران نيستم

خب چیزی به چهارشنبه نمونده

انشالله بسلامتی😍 یکیشم قاب کنی بزاری تو اتاقش❤👶

سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

خداروشکر که بخیر گذشت

چرا آخه علتش چی بود؟ هفته چندم هستی عزیزم؟

وای عزیزم دردت به کنار حتما اون لحظه خیلی ترسیدین

دوستان گلم سلام  خیلی وقت بود به اینجا سر نزده بودم ولی الان دیدم خیلی ها نی نی دار شدن، خیلی ...

سلام نغمه جونم حالت چطوره؟ من که خیلی به یادت بودم همش میگفتم یعنی کجاست! چرا خبری ازش نیست!

خوبی خداروشکر؟ این چند ماه خوب گذشت؟

چون قرصام زیاد بود از پنج صبح شروع میکردم و با فاصله ی دو ساعت دوساعت تا ۱۲شب همه رو میخوردم   ...

مرسی گلم .‌ من از ده صبح شروع کردم . پردنیزیون رو دکتر برام نوشته . ولی هیدروکسی رو بهش گفتم‌گفت پردنیزیون داری کافیه ولی میخوای هیدروکسی رو تا برات بنوبیسم . که یادش رفت بنویسه . ولی یه دکتر دیگه نوشت و از داروخونه گرفتم . الان دو به شک شدم بخورم یا نه هیدروکسی رو 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام عزیزان دلممم، خواهرهای مهربونممم 🌹 به دعاهای خیر شما امروز مرخص شدم، خدا رو هزار مرتبه شکر ...

عزیزم‌ خداوند نگهدار خودتو و دختر گلی باشه . انشالله بلا دور باشه . استراحت کن تا وقت زایمان انشالله لحظه به لحطه بهتر میشی 

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره عزیزم😍 میخاستم با سوپرایز ومهمونی کوچیک و... باشه که هنوز شرایطش اوکی نشده.

انشاالله که شرایطش جور میشه عزیزم

و به سلامتی در آغوشش میگیرید 😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...