2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
ببخشید تو رو خدا. بخدا دلم نمیخواست اصلا جواب منفی رو بذارم. ولی چون دیدم بچه ها منتظرن و... و خودم ...

نه قربونت برم مقصرى مگه؟

تو حكمت خدا موندم فقط

و فقط ميتونيم بگيم خدايا حكمتتو شكر😔😔😔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببخشید تو رو خدا. بخدا دلم نمیخواست اصلا جواب منفی رو بذارم. ولی چون دیدم بچه ها منتظرن و... و خودم ...

نه بابا این چه حرفیه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ببخشید که من خوش خبر نبودم. حلال کنین تو رو خدا خیلی همه رو اذیت کردم. بابت همه دعاهاتون محب ...

من شرمنده میشم پیش خودم از اینهمه انرژی که تو داری و با جون و دل برا بقیه دعا می‌کنی گلم من از خدا می‌خوام مثل دلای شما دلم مهربون باشه و صبور انشاالله خداوند مهربون یه جوری یه جایی معجزه شو نشون میده که خودت هم جا بخوری فاطمه جان

ما هنوز خیلی کار داریم می‌دونی که بازم تلاش میکنیم ما مامانای پرقدرت و پر شوری هستیم مواظب خودت باش جونم بازم فرصت هست دو قلو بیاد تو دلت به زودی و بارداری سالمی داشته باشی 🙏🙏🙏🙏😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه قربونت برم مقصرى مگه؟ تو حكمت خدا موندم فقط و فقط ميتونيم بگيم خدايا حكمتتو شكر😔😔😔

واقعا الان داشتم به خدا میگفتم میشه انقدر با بچه امتحانمون نکنی 😭😭

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
😔😔 حالم گرفته شد 😔😔 باورم نمیشه 🖤🖤

عوضش ان شاالله شما و سمیه جون خوش خبر میاین همه اینارو میشوره میبره😍😍

من حالم خیلی خوبه. چون آمادگیشو داشتم. دیروز همه غصه هامو خوردم تموم شده😅

فقط نمیدونم باید چیکار کنم. نمیدونم چند وقت صبر کنم یا نه همین پریودی باز شروع کنم. البته از لحاظ مالی هم مشکل هس. ولی بخلطر سنم و.. نمیدونم چیکار کنم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من شرمنده میشم پیش خودم از اینهمه انرژی که تو داری و با جون و دل برا بقیه دعا می‌کنی گلم من از خدا م ...

ممنووووونتم عزیزم.  چیزیم اگه باشه از شماها یادگرفتم❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم‌شکر .شما خوبی ؟ رانندگی حسابی خوش میگدره ها 😄😉

ن همچنان من دعوا دارم با پدال‌ها لج کردن با من امروز مربی گفت یه کفش لژدار بپوش دیگه دارم دست به گریبان کفشام میشم خدا هیچ راننده ای و شرمنده پدال‌ها نکنه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ن همچنان من دعوا دارم با پدال‌ها لج کردن با من امروز مربی گفت یه کفش لژدار بپوش دیگه دارم دست به گری ...

🤣🤣 نمیری فاطمه

عوضش ان شاالله شما و سمیه جون خوش خبر میاین همه اینارو میشوره میبره😍😍 من حالم خیلی خوبه. چون آماد ...

اره متاسفانه دغدغه مون شده همين سنمون بس ك منتظر نشستيم شايد معجزه اى بشه و سن بالارفت و الان درگيرشيم

ان شاالله ب زودى بتونى ى تصميم درست بگيرى و در كنار قدم هايى ك برميدارى در كمال ناباورى ببينى طبيعى مادر سدى🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره متاسفانه دغدغه مون شده همين سنمون بس ك منتظر نشستيم شايد معجزه اى بشه و سن بالارفت و الان درگيرش ...

ممنوووونم عزیزم❤️

عوضش ان شاالله شما و سمیه جون خوش خبر میاین همه اینارو میشوره میبره😍😍 من حالم خیلی خوبه. چون آماد ...

قربونت برم .ان شاالله بهترینها برات رقم بخوره .اره عزمت و جمع کن و دوباره شروع کن .تو میتونی عزیزم

عزیزم یکم به بدنت استراحت بده پریودی بعدی باز با قوت برو جلو انشاالله برکت تو زندگیتون جاری باشه

ن همچنان من دعوا دارم با پدال‌ها لج کردن با من امروز مربی گفت یه کفش لژدار بپوش دیگه دارم دست به گری ...

چرا مگه پات نميرسه؟؟