2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست
😁😁😁😁ببین بچه هام چی میشن.🤣🤣🤣

گوله ی نمک😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبول نیستا باید بیای منم ببری دور دور کنیم🤣

میبرمت میبرمت اون فسقلی و رو هم میذارم بغلم پشت فرمون میشینیم حیییف صد حیف آدرس خونه ی مربی و ندارم از جلو خونه ش رد میشدم بوق می‌زدیم سه تایی حرصش می‌دادیم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوله ی نمک😍😍

عشق منی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم روزی خودت به زودی🤲🤲🤲

ممنونم 😍🌷.ان‌شاالله 🤲😍🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میبرمت میبرمت اون فسقلی و رو هم میذارم بغلم پشت فرمون میشینیم حیییف صد حیف آدرس خونه ی مربی و ندارم ...

🤣🤣🤣

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😂😂😂😂😂😂😂 عاشقتم من. وای خدا دیگه بهش رحم کن یکم گناه داره 

ن بابا پر رو شده میگم کتک لازمم میگه بزنمت البته باخنده اما من یه ویشگون میگیرم ازش برا یه یادگاری از هنرجوش داشته باشه گناه داره

اره واقعا با هر مثبتی دوستان ادم کلی امید و انرژی میگیره. فقط من فک نکنم بتونم خوشحال تون کنم😅 گفتن ...

این چه حرفیه ان شاالله هم خودت خوشحال میشی هم مارو خوشحال میکنی 😍🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
این چه حرفیه ان شاالله هم خودت خوشحال میشی هم مارو خوشحال میکنی 😍🤲🌷

مامان خانومی خوبی جونم 

بچه ها ببخشید که من خوش خبر نبودم. حلال کنین تو رو خدا خیلی همه رو اذیت کردم. بابت همه دعاهاتون محب ...

مطمئنا همه این دعاها مستجاب شده و روزی که نی نی رو بغل کنی نتیجه دعاهای خودت در حق دیگران و دعاهای دوستان در حق توئه

هیچ وقت کم نیار 

و بعد مدتی باز هم تلاشت رو ادامه بده

با تلاش و توکل هیچ آرزویی نشدنی نیست.

به امید خدا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مطمئنا همه این دعاها مستجاب شده و روزی که نی نی رو بغل کنی نتیجه دعاهای خودت در حق دیگران و دعاهای د ...

ممنوونم عزیزم . چشم❤️

ممنونم عزیزم ان شالله به زودی روزی خودت عزیزم  بیای با ی بتای تپلی  وای من مکافات دارم ا ...

عزیزم 😂😂😂

بچه ها ببخشید که من خوش خبر نبودم. حلال کنین تو رو خدا خیلی همه رو اذیت کردم. بابت همه دعاهاتون محب ...

الا🥺🥺🥺🥺🥺

نگو ك واقعيه و بگو دارى اذيتمون ميكنى

خداى من😔 اصلا حالم ى جورى شد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مامان خانومی خوبی جونم 

قربونت برم‌شکر .شما خوبی ؟ رانندگی حسابی خوش میگدره ها 😄😉

الا🥺🥺🥺🥺🥺 نگو ك واقعيه و بگو دارى اذيتمون ميكنى خداى من😔 اصلا حالم ى جورى شد

ببخشید تو رو خدا. بخدا دلم نمیخواست اصلا جواب منفی رو بذارم. ولی چون دیدم بچه ها منتظرن و... و خودم اینجور وقتا ک منتظرم خیلی آشوب میشم. برا همین گفتم گفتنش بهتره. 

ببخشید حالتونو بد کردم حلال کنین😔😔

😔😔 حالم گرفته شد 😔😔 باورم نمیشه 🖤🖤