2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام خانما .من این ماه کیست داشتم قرص جلوگیری دادن برای کیست الان هم باید برم برای شروع سیکل ولی فقط ...

سلام عزیزم خوبی چه خوب یه سر زدی دختر خداروشکر داری باز سیکلتو شروع می‌کنی من هنوز در جستجوی پولم

سلام عزیزم خوبی چه خوب یه سر زدی دختر خداروشکر داری باز سیکلتو شروع می‌کنی من هنوز در جستجوی پولم

سلااااام تو خوبی...چیکار کنیم دیگه مجبوریم قوی باشیم و از اول شروع کنیم....من رفتم یه مرکز دولتی...از پس هزینه ها خصوصی بر نمیومدیم دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلااااام تو خوبی...چیکار کنیم دیگه مجبوریم قوی باشیم و از اول شروع کنیم....من رفتم یه مرکز دولتی...ا ...

انشاالله این بار مامان میشی انتقال قبلیمون با هم منفی شدیم این با  انشاللله دوتامون نتیجه میگیریم واقعا هزینه ها کمر شکنه شوهرم میگه تا عید وایستا از این ورم خیییییلی فشار رومه اطرافیان حرفهاشون چون سقطم داشتم میدونن تو اقدامم حالا خدا کنه یه وام داریم جور بشه منم شروع کنم برایه منم دعا کن خییییلی دلم میخواد باز وارد سیکل بشم 

انشاالله این بار مامان میشی انتقال قبلیمون با هم منفی شدیم این با  انشاللله دوتامون نتیجه میگیر ...

ان شالله بحق علی .ع.دلمون شاد بشه.نمیخوای به مراکز دولتی فکر کنی؟؟؟خیییلی مناسبه ها البته برای تامین اجتماعی بیشتر

منکه شیطون داره گولم میزنم فردا صبح ی بی بی میزارم🤪🤪🤪🤪خبرش رو‌میدم

وووی بیا خبر بده بهمون.منم بی بی چک دوست میدارم

ولی صد در صد فردا مثبت میشه بخاطر آمپول

باید ۶روز دیگه بزنم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشاالله این بار مامان میشی انتقال قبلیمون با هم منفی شدیم این با  انشاللله دوتامون نتیجه میگیر ...

واقعا اطرافیانتون با اینکه بچه دارین بهتون فشار روحی میارن ؟!!چرا اخه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شالله بحق علی .ع.دلمون شاد بشه.نمیخوای به مراکز دولتی فکر کنی؟؟؟خیییلی مناسبه ها البته برای تامین ...

من تامین اجتماعی دارم ولی از دولتی میترسم جنین شناسی خوب نباشه وگرنه از خدامه برمو پشیمون بشم

يكساعته يا دوساعته؟؟؟؟ خرما مثلااا سه تا بمن گفته بود مجازي موز نصف انبه نصف ليوان  هندونه ...

نه دوساعته ام ۱۲۶ بود. من همینجوری روزای تعطیل صبحانه خیلی دیییر میخورم. الان اگه با رژیم مثلاً اومد پایین باید تا آخر با همین فرمون بریم؟؟ خیلی سخته که

۲۰۵😯😯😯 ببین عزیزم من قندم مرز بود دکترم گفت میوه های زرد نخورم...و گفته بود هندوانه، انگور ، ...

من هیچکدوم رو نمیخورم بجز موز که باشیر به عنوان صبحانه میخوردم که اونم دیگه قطع کردم. الان مشکلم با برنجه با این حجم کم اصلاااا سیر نمیشم همش احساس گرسنگی میکنم شدیییید.