2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. ...

لباس نی نیت مبارک باشه عزیزم انشالله به زودی تنش میکنی. انشالله حاجت روا بشی🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه صوفى جان دكتر ايشون گفته روز٩ بيبى بزن اگر منفى بود قطع كن اخه بيبى هرچقدر تست مطمئنى باشه اونج ...

آره منم گفتم هرجا روال خودشو داره، شاید اونجایی که این دوستمون هست روالش اینه

انقدر بیمه ها تو بعضی کشورها میخوان از زیر هزینه ها در برن، بعید نیست بگن آزمایش نمیخواد …

واقعا بی بی چکها اینجا خیلی قوی هستند حتی بتای ۲ ذو هم نشون میدن، با اینحال دکتر من اصلا بی بی چک قبول نداره و میگه فقط آزمایش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره منم گفتم هرجا روال خودشو داره، شاید اونجایی که این دوستمون هست روالش اینه انقدر بیمه ها تو بعضی ...

سوفی جان یه کارتن بی بی چکک بفرست برامون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من دوازده تخمک داشتم فریز نکردن عزیزم  

کجا انجام دادی رویان؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیزم که پاسخ دادی. منم ناشتام ۹۴ و یکساعته ام ۲۰۵ عه. الان دارم رژیم میگیرم. قندهای مصنوعی و ...

يكساعته يا دوساعته؟؟؟؟

خرما مثلااا سه تا بمن گفته بود مجازي

موز نصف

انبه نصف ليوان 

هندونه اينا يبرش چندگرمي كه چون نميخوردم يادم نيست ولي گفته بود مثلاا تو به روز موز رو خوردي دو تو ميان وعده ديگشوو كم قند تر بخور مثل مثلا الو يا هلوو

نه براي ازمايش كه خودم خيلي گيرش بود ببين هركس يچيز ميگه٨/١٠/١٢ ولي نرمش همون٩ ساعته بيشتر از ده ساعتم ناشتااا باااشي  خوب قندت پايينه ديگه

ولي منظور دكتر من اين بود حالا كه ٩٥ شده و مرزي و دارو نميگيري  اگه ضعف نداري صبونه ديرتر بخوووووور من چندوقته ديرتر ميخورم

خانما این پیرهن بچگونه رو به نیابت از خودم و تموم خانما گرفتم که همه خوشحال بشن و دامنشون سبز بشه.. ...

زيارتتون قبول هاجر جاااام

ان شالله به زودي  زود  تنه فسقلياتون بكنين❤️❤️❤️

منم اولين سفر مشترك باهمسرم يلباس همونجا خويدم تبرك كردم همونم تنش كردم😍التماااااس دعاااااا داريم

قربنت برم عزیزم 😍😍 با لذت و بدون کوچکترین استرسی انجام بده باعث میشه روحیه ات هم برای انتقال بالا ...

یه دنیا عزیزمی که به روی چشم گل من😘😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آره منم گفتم هرجا روال خودشو داره، شاید اونجایی که این دوستمون هست روالش اینه انقدر بیمه ها تو بعضی ...

نه عزیزم اینجا اصلا بیمه نداریم چون کلا درمان رایگانه 

قبلا ازمایش میگرفتن ولی گفت ی سالی هست چون بی بی چک ها از بتای ۲۰نشون میده دیگه از نمیگیریم نه برا ای وی افی ها کلا برا بارداری نمیگیرن همینکه بی بی چک مثبت شه اکیه

خودتو بسپار دست خدا. اون بهترین زمان بندیارو داره😍. هر چند صبر امثال من یکم کمه😅

انشاالله که این آخرین بارت باشه مامان فاطمه جان و نی نی تو دلته و لگد زدناشو به زودی حس کنی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم دلم شکست و رفت و امدمو کم کردم می دونی دلم می خواست صمیمی باشیم همیشه غذا می پختم یه ظرف بالا می ...

كلااا همه اولش ميخان خوب باااااشن ولي يجوري گند ميزنن تو باورات كه از خود واقعيتيم دورت ميكنن😐