2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
واای  خیلی داغونم😔😪 این یکی دکتر که رفتم گفتم آی یو ای میخوام که برام لتروزول و سینال نوشت گف ...

ببین نمیدونم توده ی شما چ نوعیه و چی هست

ولی مثلا اینجا بچه ها کیست بدخیم داشتن هم پانکچر شدن هم باردار. یادمه یکی میگفت دکتر همه ی فولیکولامو خارج نکرد چون بعضی هاشون نزدیک به این کیستا بود و میخاسته اسیبی نبینم

باید یه دکتر و مرکز عالی مراجعه کنی 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
واای  خیلی داغونم😔😪 این یکی دکتر که رفتم گفتم آی یو ای میخوام که برام لتروزول و سینال نوشت گف ...

قطعا وقتی متخصص برات سیکل ای یو ای رو شروع کرده مشکلی به وجود نمیا نگران نباش

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اصطلاحاتی ک گفتی رو فقط اینجا شنیدم دقیقا نمیدونم چی هستن ولی الان بچه ها پیامتو میبینن ...

قربونتتت عزیزم ممنون  فقط یادمه پلی کیستیک بودم فیبروم نداشتم دوستان لطف کردن گفتن مشکلی نیست احتمالا از عوارض داروها باشه  دکتر دیگه هم شنبه رفتم ولی خب سرشون شلوغه دو بار هم ازش پرسیدم گفت مهم نیست تازه دارو هم داد برای آی یو آی  ، لتروزول و سینال برای روزهای ۶و۷ و۸  و گقت ۱۱بیا سونو  حالا میذارم برای مهر ماه دیگه توکل بخدا  😘🥰😍

سلام عزیزم خوبی ؟ کمکم میکنی من دارم دیوونه میشم  برای بار اول آی وی اف کردم اردیبهشت ماه پانکچ ...

الان کاربری فرزان ۳۲۲٨ میگفت با هیسترو

من توسايت ديدم فيبرومهاي درون رحمي يا ساب موكزال را بر ميدارن

احتمال توده ی شما هم فیبروم هست

منکه شیطون داره گولم میزنم فردا صبح ی بی بی میزارم🤪🤪🤪🤪خبرش رو‌میدم

😂😂ان شاالله که مثبت باشین 😍🤲 من اصلا نخریدم و یکراست هفته اینده میرم برای آزمایش .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

عزیززززززم😭 آخه چرا!!

بچها من بلافاصله بعد خونریزی کیسه ابم پارهشد و بچمو از دست دادام فقط نمیدونم چطوری خودمو اروم کنم 😭 ...

عزیزم من این جور مواقع واقعا هنگم نمیدونم چی بگم طرفو آروم کنه ولی میدونم قسمتشون نبوده نینیمون به این دنیا بیاد انشاللله خدا دامنمونو با دستاس پر از مهرش پر کنه خدا کنه هر چه زودتر دلت آروم بشه

سلام هیوای عزیزم چقدر ناراحت شدم. عزیزم می دونم سخته حیف. شاید عفونت داشتی. چی بگم نمی دونم واقعا این لحظات چی بگم درد و غمتو کمتر کنم مواظب خودت باش ان شا الله دوباره باردار می شی و سالم دنیاش می یاری عزیزم