2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045712 بازدید | 684480 پست
منم میترسیدم تا حالا کلا ی دونه هم امپول نزده بودم ولی این دفعه همه امپولامو خودم زدم

افرین چه پشت کاری 

والا من خودم میترسم میگم نکنه فشار بدم سوزنش تو پام بشکنه یا اشتباه بزنم فلج شم 🤢🤢

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها به منشی دکترم گفتم آمپول کامل زدم میگه اشکال نداره بیشتر حامله میشی     توجیه شدم ...

عزیزم اشکال نداره دیگه زدی انقدر فکرت رو درگیر نکن ان شالله هر سه تاشون میچسبن به دلت 

جنین هات فرش بودن؟؟

عزیزم اشکال نداره دیگه زدی انقدر فکرت رو درگیر نکن ان شالله هر سه تاشون میچسبن به دلت  جنین ها ...

ان شاءالله عزیزم دعام کن.

نه بلاست fet4روزه بودن.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم کاملا درکت میکنم😔😔 امیدوارم خدای مهربون خودش دلت رو اروم کنه و به زودی زود بیای و خبر خوش ...

ممنون گلم، خودم ناراحتیم کم بود حالا دیشب خواهرم خبر بارداریشو داد همه بهش تبریک میگفتن بعدش یه جوری منو نگاه میکردن میگفتن خدا به تو هم بده یعنی چنان بغضی کرده بودم به زور خودمو گرفتم اشکم نریزه😔

منم آزمایشم منفی شد دفعه اول ۳ و ۴ بار  هم ای یو ای کردم منفی شد یبار هم دارو گرفتم و طبیعی ا ...

خیلی سخته واقعا یه اعصاب فولادی میخواد ،اینکه یه بار منفی شی بعد دوباره بتونی با امید ادامه بدی و استرس نداشته باشی سخته،استرس بار دوم از اول بیشتره

وای بلاست احتمال مثبت شدنت خیلیه فکر کن سه قلو بشن😀😀😀من دلم روشنه ازمایش ات مثبت میشه حتما

الهی آمین خدا ازدهنت بشنوه.اینقذه دوست دارم مثبت بشم 

پاشم تو کل شهر بچرخم به همه بگم منم باردارم  

واقعا خدا میدونه دل چند تا آدم با بارداری من شاد میشه  

الهی خدا خودش کمکم کنه وآرزوی منم برآورده کنه  ایندفعه با بتای خفن بیام  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله حاجت روا بشید انشالله خدا زودتر خوشحالتون کنه به هر چی که توی قلبتون دارین برسین

ممنونم عزیزدلم من خیلی وقته تایپکارو نخوندم نمیدونم زایمان کردی یانه.. انشالله بسلامتی این روزارو بگذرونی 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕