2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
ممنون گلم، خودم ناراحتیم کم بود حالا دیشب خواهرم خبر بارداریشو داد همه بهش تبریک میگفتن بعدش یه جوری ...

عزیز دلم با تمام وجود درکت میکنم این موقعیت ۵بار برام پیش اومده فکر کن.

تازه من بچه اول خانواده ام.

خواهرام میان خبر بارداری میدن.

قربون عشقای خاله که فقط یکیشون کپی من شده 

جون منن همشون .

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
الهی آمین خدا ازدهنت بشنوه.اینقذه دوست دارم مثبت بشم  پاشم تو کل شهر بچرخم به همه بگم منم بارد ...

ان شالله نگران نباش به قول دکتر من کلا فراموش کن نی نی داره شاد باش و با روحیه تا روز ازمایش ات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز دلم با تمام وجود درکت میکنم این موقعیت ۵بار برام پیش اومده فکر کن. تازه من بچه اول خانواده ام. ...

منم خواهرمو دوس دارم خیلی براش خوشحال شدم ولی نگاه و رفتار اطرافیان آزارم میده

انشالله که بتاتون دوقلویی باشه عزیزم 

سلام هاجر جون خوبی عزیزم.زیارت قبول 

خیلی دعام کن ایندفعه آخره ان شاءالله مثبت بشم.

به امام رضابگو ان شاءالله مثبت بشم ماه آینده با نی نی هام بیام پابوست  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیز دلم با تمام وجود درکت میکنم این موقعیت ۵بار برام پیش اومده فکر کن. تازه من بچه اول خانواده ام. ...

من خودم الان تو یه شرایطیم که با کوچکترین حرف اشکم درمیاد و ناراحت میشم،خدا میتونست دل منم شاد کنه ولی نکرد😔

عزیزم انتقال چندمته؟؟

عزیزم دکترای اونجا راجع به عوارض این عملها و آی و ی اف نظری ندارن  نمیگن در آینده ممکنه مشکل ساز بشه برامون  چون میگن روش تهاجمیه 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
عزیزم دکترای اونجا راجع به عوارض این عملها و آی و ی اف نظری ندارن  نمیگن در آینده ممکنه مشکل سا ...

چرا من خودم بعد بارداری اولم بخاطر عوارض هورمون تراپی یکی از تخمک هام از اندازه طبیعی بزرگتر شد و ی سال بعد تولد دخترم دچار چرخش تخمدان شدم که اورژانسی عمل شدم و تخمدانم برگشت سرجاش ولی هنوزم سایزش بزرگتره و میخوام اگه ان شالله ایندفه باردارشدم بگم دکتر این تخمدونم رو دربیاره سر سزارینم

هیچ دارویی بی عارضه نیس مخصوصا هورمونی

چرا من خودم بعد بارداری اولم بخاطر عوارض هورمون تراپی یکی از تخمک هام از اندازه طبیعی بزرگتر شد و ی ...

دیگه از عوارض دیگه اش چیزی نمیگن بطور کلی 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
طول سرویکسم 34بود الان شده 28 هم اینکه دو قلو ان 

سلام اکرم جان 

تجربه سحرو چیکار دارم انتقال میدم 

بیهوش میکنن سرکلاژ میکنن یه روز میمونی و بعد میایی خونه تا یک هفته استراحت مطلق هستی حتی خاطرت باشه سحر جان آزمایشش هم میومدن خونه ازش میگرفتن 

حتما باید کسی پیشت باشه تا انشاالله کم کم بهتر بشی عزيزم