2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست

بچه ها کسی دیدین بعد لاپراسکوپی و یا هیستروسکوپی باردار بشه،چقدر موثر هست؟تنها کاری که من نکردم همین بوده و شاید دلیل نگرفتن های ای وی افزو ای یو ای باشه،

و اینکه اگر کسی انجام داده حتما اجازه همسر می‌خواد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای وای اون که می گی جلو همه دعا کردن نمی دونی چقدر مادر شوهرم منو عذاب داد روضه می گرفت می رفتم ...

منم تمایلی نداشتم کسی به روم بیاره که داره برام دعا میکنه 

یکی از همکارانم چند بار تو جمع میگفت غروبا دستای کوچیک دخترمو بالا میگیرم برای خانم .... دعا میکنیم منم اصلا توجه نمیکردم تا بفهمه حرفش برام مهم نیست گرچه شاید غرضی هم نداشت ولی دلمو می رنجوند گوشیشو نشون میداد دخترم اینکارو کرده اون کارو کرده عکساشو ببین دریغ از یه ذره درک ...

🤣🤣🤣 باباش گفته ب كس كسونش نميده بكسى ميده ك كس باشه پيرهن تنش اطلس باشه برو پى پيرهن اطلس براى ...

اوه اوه  بگو یکم با ما راه بیاد 😅

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
وای وای وای اون که می گی جلو همه دعا کردن نمی دونی چقدر مادر شوهرم منو عذاب داد روضه می گرفت می رفتم ...

خیلی سخته..مادرشوهرا هم تو فکر پسراشونن یه دفعه سنشون نره بالا بچه نیارن..ولی دعا جلو جمع واقعا غرور ادم رو میشکونه.

.من همیشه میگم خدایا همه رو به راه راست هدایت کن چون خیلیا از رو نادونیشونه این حرکات.دست خودشون نیست.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
اره انومالی دونه ای 600بقیش هم داپلر. دوتا پسر 

عزیزم‌من یه زحمتی برات دارم . میتونی مکملها و قرص هایی رو که استفاده کردی قبل انتقال بهم بگی ؟ 

پردنیزیون و اسپرین رو من دارم 

خدای من خدای معجزه هاست .