2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045335 بازدید | 684459 پست

سلام دوستای عزیز

خواستم یه چیزی رو خواهرانه بهتون بگم، اگر صبر و تحمل کافی ندارید لطفا اصلا بی بی چک استفاده نکنید. 

خیلی خیلی دیدم اینجا که تا بی بی منفی میشه میگن داروها رو قطع کنم و آزمایش ندم و …

من خودم از اونهام که از روز پنج و شش هر روز بی بی چک تست میکنم، از روز ۸ و ۹ هم بوده که یکروز درمیون آزمایش خون دادم ولی جواب هرچی بوده مثبت یا منفی میدونستم که تا روزیکه دکتر گفته آزمایش بدم باید باید داروهامو ادامه بدم و همون روز هم‌ حتما باید آزمایش خون بدم.

چون این پروسه های پزشکی شوخی نداره، یه موقع ممکنه خدای نکرده خارج از رحم باشه، پوچ باشه یا خیلی چیزهای دیگه و بتا دیر بره بالا باید سر وقت آزمایش داده بشه که دکتر از منفی بودن قطعی مطمئن بشه

منظورم هم به شخص خاصی نیست انقدر هر روز از این پیامها میبینم گفتم بگم بهتون

وقتی بی بی چک استفاده میکنید به خودتون بگین که ممکنه منفی باشه و اگر منفی باشه باید تا روزیکه دکتر گفته و آزمایش خون دارم داروهامو ادامه بدم

انشالله همتون با شادی و راحتی و دل خوش مامان بشین 🙏🏻💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای عزیز خواستم یه چیزی رو خواهرانه بهتون بگم، اگر صبر و تحمل کافی ندارید لطفا اصلا بی بی چ ...

کاملا درسته من که از بی بی چک متنفرم 😑 حتی مثبتشم استرس میاره به نظرم اصلا واسه ماهای که انقد اذیت میشیم نباید استفاده کنیم نه# به بیبی چک😅

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
روزی که داشتم میرفتم انتقال چون عجله داشتم فکر کنم پام پیچ خورد یا نمیدونم چی رگ به رگ شد از فرداش د ...

چقدر سخت شد برات رادیس جان. همین که گرم نگه داری و ببندی بهت کمک میکنه تا ان شااله به زودی یه دکتر هم بتونی بری. 

سلام گلم در کل بهترم  خستگی و... ندارم  ولی پا درد و درد لگن دارم  فریناز جان من خ ...

سلام عزيزم

خداروشكر ك بهترى از نظر بقيه مسائل

اخ امان از درد سياتيك من كشيدم ميدونم چى ميگى

روزهاى انتقالم از دردش داغون بودم

بعدم شما چون دوتا فرشته دارى درداتون مضاعف ميشه

حالا خوبه ك همسرت ماساژ ميده خداخيرشون بده

همه اينروزا فداى قشنگى روزهايى ك برات ميخندن و دلت ضعف ميره براشون😍😍😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فدا غیرتش 😍😍الهی آمین دلم تو دلم نیست😅

خدانكنه😘

جشم بهم بذارى رسيده اونروزا هم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

كاش بيتاومهتا بياد ى خبرى از خودش و دخترش بده😐

زى زى هم ك فكر كنم زايمان كرده ان شاالله چون زودتر از شروين بود

سحر هم ان شاالله ك درپناه خدا خودش و دخترش سلامت برميگردن خونه تاااا ١٧-١٨هفته ديگه ك ان شاالله زايمانشه😍😍

بچه ها من رو تبخالم پماد ك ميزنم نميدونم چرا خارشهام بيشتر ميشه بااينكه  ازاد ميذارم

شايدم با اينكه باز هستم گرمم بشه عرق كنم اينجوره

كمپرس يخ ميذارم خيلى بهترم

فقط اينكه ضرر نداره براى رحمم اينا؟

سلام دوستای عزیز خواستم یه چیزی رو خواهرانه بهتون بگم، اگر صبر و تحمل کافی ندارید لطفا اصلا بی بی چ ...

سلام منم کاملا موافقم خودم که بی بی چک می زاشتم به خودم گفته بودم منفی باشه تا روز ازمایش احتمال مثبت شدن هست ولی مثبت باشه که مثبته و باز هم باید ازمایش بدم و دو برابر شدن بتا مهم هست.

سلام منم کاملا موافقم خودم که بی بی چک می زاشتم به خودم گفته بودم منفی باشه تا روز ازمایش احتمال مثب ...

خانوما من پس فردا ویزیت اول ابن سینا دارم اول این که تورو خدا برام دعا کنید شوهرم از ازو اسپرمی دراومده باشه حداقل روند درمان ی کم راحت تر بشه برامون چون هم هزینه ش سنگین میشع و هم شانسمون پایین تر میاد😔 دوم این که من چه ساعتی باید اونجا باشم؟ چون از شهرستان میرم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
فاطمه جان دیگه هیچ امیدی ندارم دیروط ک بیبی منفی شد داروهارو هم قطع کردم، بعد ظهر جواب آزمایشم میاد

عزیزم چقد کم طاقتی دختر

من پنج دفعه ای وی اف کردم چک بی بی نذاشتم میزارم همون روز میرم ازمایش میگم اگه قراره خوشحال بشم یا ناراحت بزار همون روز باشه از جلوتر خودمو ازار ندم 

چک بی بی چه مثبت بشه چه منفی استرس داره مثبت هم بشه بچها استرس دارن چرا امروز کم رنگه  دیروز پر رنگ بود

نباید داروهاتو قطع کنی دختر تا روز ازمایش

فاطمه جان دیگه هیچ امیدی ندارم دیروط ک بیبی منفی شد داروهارو هم قطع کردم، بعد ظهر جواب آزمایشم میاد

بودن بچهایی که روز یازده تازه لک لانه گزینی دیدن و روز ۱۶ انتقال مثبت شدن یه کم صبوری کن

بچه ها من حالم داره بدترمیشه.هلاک شدم از بس عطسه کردم وابریزش بینی دارم.صدام عوض شده. دامادمون وخوا ...

زینب جان بهتری؟

کاش با دکترت صحبت کنی انتی بیوتیک چی بخوری

من قرص ویتامین سی جوشان میخوردم خیلی بهتر میشدم

بمن دکترعفونی ازیترو و دیفن هیدرامین و قرص جوشان ویتامین سی داد گفت مشکلی نداره

اکرم جان جدیدا انگار اکثرا میفرستن اکو نمیدومم چقدر صحت داره  معجزه آزمایش و سونو انومالی خوب ...

برا من ک یع سونو نوشته ازمایش هم ننوشته  اکو چی رو چک میکنن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️