2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045455 بازدید | 684471 پست
انشالله که سالم و سلامتن عزيزم، استرس نداشته باش گلم توکل کن به خدا  خدایی نکرده اگه مشکلی بو ...

مرسی عزیزم 😍😍  واقعا انقدر تو بچه ها دیدم ک اتفاق خوبی نیوفتاده چشمم میترسه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام خوبین. این دارو خیلی مهم هست و یخچالی هم هست. موقع بردن حتما یخ بذار. من صبح حدود هشت و نیم برد ...

مرسی عزیزم دیروز تزریق کردم .من تقریبا ساعت ۱ بعداز ظهر .به من همون یکدونه رو داده بود که زدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم 😍😍  واقعا انقدر تو بچه ها دیدم ک اتفاق خوبی نیوفتاده چشمم میترسه

افکار منفی رو دور بریزز ،،همه چی خوبه مامان خانم منتظر خبرتیم

انشاالله همچی خوبه برات ایت الکرسی میخونم ❤️

الهی قربونت برم🥺😔. تورو خدا داروهارو قطع نکنیا. سر موقع آزمایش برو‌. ان شاالله فرجی بشه

فاطمه جان دیگه هیچ امیدی ندارم دیروط ک بیبی منفی شد داروهارو هم قطع کردم، بعد ظهر جواب آزمایشم میاد

اکرم جان به سلامتی انشاءالله ، اومدی از جیک و پوکش توضیح بده جنسیتشون       طول سر ...

اکو هم مگه هست برا من زده یه سونو انومالی وسونو داپلر 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فاطمه جان دیگه هیچ امیدی ندارم دیروط ک بیبی منفی شد داروهارو هم قطع کردم، بعد ظهر جواب آزمایشم میاد

سلام دوست خوبم اگه جواب آزمایش به امید خدا برخلاف بی بی باشه خودت. و میبخشی؟؟ 

دوست خوبم برای دفعات بعد اول رو صبر و تحملت کار کن بعد برو انتقال بده چون این پروسه اعصاب آهنین و صبر زیاد میخواد هر لحظش استرس و نگرانی بعد مثبت شدن بیشتر میشه و خودتون آسیب می‌بینید لطفا دارو تونو ادامه بدید 

اکو هم مگه هست برا من زده یه سونو انومالی وسونو داپلر 

اکرم جان جدیدا انگار اکثرا میفرستن اکو نمیدومم چقدر صحت داره 

معجزه آزمایش و سونو انومالی خوب بود ولی رفت اکو 

من که ان تی مشکل داشتم باید برم اکو و سونو. دو بعدی من دیگه آزمایش غربالگری ندارم چون آمینو شدم 

الهی برات خیر پیش بره💖💖

خیلیی ممنووونم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله که بادست پر و خوش خبر بیایی عزیزم بایه بتای عالی🥰😍🤲🌹❤️

ان شاالله. خییلی ممنونم❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ان شاالله که خیره ولی کاش این ی روزم قطع نمی کردی.