2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
عشقا کسهایی که انتقال دادین و لحظه شماری میکنید برای آزمایش این پست لایک کنید میخواهم براتون دعای جو ...

قربووووون محبتت عزیزم. الهیییی هزاران برابرش ب خودت برگرده و تو دلیاتو صحیح و سالم بغل کنی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
باشه چشم ته فدا حالتو درک میکنم 😑😑ما همه جوره سوزش داریم تحمل میکنیم خدا خودش پناهمون باشه  ...

خوبم خداروشکر یک هفته از آمینو میگذره خداروشکر از روزی که آمینو کردم تا به امروز حالت تهوع نداشتم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم خداروشکر یک هفته از آمینو میگذره خداروشکر از روزی که آمینو کردم تا به امروز حالت تهوع نداشتم&nb ...

خداروشکر خیلی مراقب خودت باش انشالله از این به بعدش همچی برات خوب پیش میره 🤲

ای جانم احتمالا شیرازی کوچک شروع به فعالیت کرده 😍😍😍

آرهههه😁😁😘😘

بهش برخورد بچم🥰😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم دقیقا همین سوزش ها رو دارم دور ناف و پهلوها انگار پوست کش بیاد یا مثلا امپل بزنی درد سوزن  ...

فداتشم نسرين جونم

پس درست حس كردم منم و برداشتمون مثه همه😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی ای جووونم از بس گفتی ناناز خودی نشون داده 😍😍انشالله لگدهاش😅

آره گفتم ك بچم غيرتى شد😂😂

قربونت برم ان شاالله خيلى زود تا دو سه هفته ديگه درك ميكنى چى گفتم😍😍

خوبم خداروشکر یک هفته از آمینو میگذره خداروشکر از روزی که آمینو کردم تا به امروز حالت تهوع نداشتم&nb ...

عه الهى شكرررر

سردردهاتم طبيعتا بهتر شده فكر كنم چون تهوع ندارى🤲🏻🤲🏻

زینب جان فک کن اسم همه خانواده رو من ثبت کردم تو سامانه چقد ذوق داشتیم مخصوصا من ک شرایط همسرم جور ش ...

فاطمه جان اصل دلته عزیزم که پر میکشه برا حرم ... انشاءالله سال آینده سه یا چهار تایی میرین 

بچه ها من حالم داره بدترمیشه.هلاک شدم از بس عطسه کردم وابریزش بینی دارم.صدام عوض شده.

دامادمون وخواهرم وبچه هاش مثبت شدن

بابام دیروز پیش اونا بود نمیدونستن مریضن یهو امروز اونا مثبت شدن 

بابام حالش بد شده دیگه تست نداد ولی ۹۹درصد مثبت

منم که اصلا نمیدونم چیکارکنم 

مدام زیر دلم میگیرم وهی ف یییییی ن ف یییین   

اینم از حال وروزگار خرابم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستان گلم . خوبید؟ عزیزان آمپول النوا براى سیکل آى وى اف استفاده کردىد؟ نتیجه گرفتید؟

سلام بله من توی دوتا پانکچرم استفاده کردم و خوب بوده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من حالم داره بدترمیشه.هلاک شدم از بس عطسه کردم وابریزش بینی دارم.صدام عوض شده. دامادمون وخوا ...

ای وای 🤦‍♀️🤦‍♀️ سوپ و ابمیوه زیاد بخور تا سریعتر مریضی از بدنت دفع بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...