2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
ممنونم جانم خیالم جمع شد ،،یه سوال بپرسم شما ان تی دادین باز دکتر براتون آزمایش نوشت انجام بدین بهم ...

کوثر جان آن تی سونو داره با آزمایش که میگن غربالگری اول 

انومالی هم سونو داره با آزمایش 

نگران نباش 

باید هم سونو بشی هم از بدی 

بچه ها من عصرى دو سه بار اندازه چندثانيه اطراف نافم هرسرى ى نقطه سوزش داشت  مثه اينكه زير پوست ...

الهی ای جووونم از بس گفتی ناناز خودی نشون داده 😍😍انشالله لگدهاش😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فکر کنم روز بعد تو بودم  من سه شنبه بود انتقال دادم جنین بلاست  اخه میدونی تجربه منفی ...

نه منم سه شنبه انتقال دادم. روز ۱۵ انتقال مون میشه ۱۶ شهریور. توکل به خدا ان شاالله خوش خبر باشیم.

آفرین دختر خوب اره بزن قطع نکن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزيزم خب دكترا روندشون باهم فرق داره اينا چيزتگران كننده اى نيست چون از سلامت نينى خاطر جمع ميشى ا ...

پناه بر خدا  یکم شک داشتم نکنه خدانکرده مشکلی باشه اینو نوشته ولی خوب دکتر چیزی نگفت فکر کنم الکی نگران شدم 

خانم ها امکان داره نظر بدین من ۳ بار انتقال منفی داشتم،قبل از اون ای یو ای منفی دوبار و قبل تر بار ...

ان شاالله ک نیاز نمیشه ب اونا. ولی هیستروسکوپی خوبه انجامش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سعی کن اکتوژست بگیری  فرتیژست باعث خارش و سوزش میشه

الان اینی که گرفتم خوبه؟

حالت خوبه نسرین جونم بهتری انشالله؟

خودم سوزش دارم بخاطر عفونت رکتال میزارم الان کلن پایین تنم سوزش داره 😐😂

فاطمه جونم کجای. دلم کربلا میخواد دوستام دارن زنگ میزنن خداحافظی می‌کن هی میگن تو کی میری آخ دوست ...

زینب جان فک کن اسم همه خانواده رو من ثبت کردم تو سامانه چقد ذوق داشتیم مخصوصا من ک شرایط همسرم جور شده بود. اونوخ دو تا زن داداشام شکرخدا قسمت شون شد  یکی شون امروز راهی شد و یکی شون ان شاالله چند روز دیگه ولی  اسم من خط خورد😭😭

همه امیدم ب اینه که سال بعد با بچه هامون مارو بطلبن😭

اشکالی نداره کار مام ی جور جهاده

کوثر جان آن تی سونو داره با آزمایش که میگن غربالگری اول  انومالی هم سونو داره با آزمایش  ...

نسرین جان این ان تی سونو و آزمایش دادم رفتم امروز دکتر غیر اون باز برام آزمایش نوشت گفت حالا میریم مرحله دوم سلامت جنین گفتم انومالی هستش گفت ن اون 18 هفته هستش 

نمیدونم این آزمایش چیه برام سوال شد دکترم جواب درست نداد

الان اینی که گرفتم خوبه؟ حالت خوبه نسرین جونم بهتری انشالله؟ خودم سوزش دارم بخاطر عفونت رکتال میزا ...

حالا اینو استفاده کن ولی دفعات بعد اکتوژست بگیر امتحان کن 

هم روان تر هم شافش روغنی تر 

من یکبار فرتیژست گرفتم گذاشتم آخ نگم برات واژنم آتیش گرفت از خارش وسوزش فهنیدم بخاطر همین 😐😐😐

خوب انتقالت رو میذاشتی برای ماه بعد، اونو که راحت میشه زمانشو تنظیم کرد

بعضی وقتا نمیشه عزیزم. مث شرایط من. ک ترسیدم جنینم فریز بشه و مث دوتای قبلی از فریز درنیاد😔

نسرین جان این ان تی سونو و آزمایش دادم رفتم امروز دکتر غیر اون باز برام آزمایش نوشت گفت حالا میریم م ...

چیا نوشته عزيزم 

شاید آزمایش روتین بارداری 

چکاپ کامل بدی خون و ادرار برای قند و کراتین و خون و.. 

حالا اینو استفاده کن ولی دفعات بعد اکتوژست بگیر امتحان کن  هم روان تر هم شافش روغنی تر  ...

باشه چشم ته فدا حالتو درک میکنم 😑😑ما همه جوره سوزش داریم تحمل میکنیم خدا خودش پناهمون باشه 

از حالت نگفتی بهتری؟

راستش یه دفعه شد .انتقالم قرار شد قبل تر انجام بشه آخر افتاد پنج شنبه جواب هم یه روز قبل حرکت میاد ...

من جواب ازمایشم دو روز قبل حرکت زن داداشمه. ولی اگه منفی شد نگرانم ک برم و حالم بد بشه. چون انتقال قبلی ک متفی شد و داروهارو قطع کردم و ۴ روز بعد پریود شدم مردمو زنده شدم دردام خییییییلی وحشتناک بود خییییییلی. من پریودی دردام شدیده ولی اون با تمامشون فرق داشت مث درد سقط بود.

برا همین اگه خدا نکرده  منفی هم بشم میترسم برم بیشتر بار دوش دیگران بشم

ان شاء الله مثبت میشی و امسال میشینی تو خونه 🤩 روز حرکت و اینا رو بیخیال باش 🤗 سالهای بعد با بچه ...

ان شاالله😍😍 اره زینب جون یکم بی خیالی طی کن. بعد منزل نبود در سفر روحانی.

وقتی ب زن داداشم گفتم دکتر گفته اگه مثبت شدی نمیتونی بری ، همچین برگشت گف الهییی ک نتونی بری بشینی خونه من کیف کنم😂 کلی خندم گرفت.