2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
راستش یه دفعه شد .انتقالم قرار شد قبل تر انجام بشه آخر افتاد پنج شنبه جواب هم یه روز قبل حرکت میاد ...

ان شاء الله مثبت میشی و امسال میشینی تو خونه 🤩

روز حرکت و اینا رو بیخیال باش 🤗

سالهای بعد با بچه ها میری 

به امید خدا

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام كوثرجان اره يكيه فقط شركت داروسازيشون و اسمشون فرق داره وگرنه هردوش دوز پروژسترونش٤٠٠هست

ممنونم جانم خیالم جمع شد ،،یه سوال بپرسم شما ان تی دادین باز دکتر براتون آزمایش نوشت انجام بدین بهم گفتن این مربوط به سلامت جنین هستش گفتم انومالی هستش گفت نه اون هفته 18 هستش ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من عصرى دو سه بار اندازه چندثانيه اطراف نافم هرسرى ى نقطه سوزش داشت 

مثه اينكه زير پوستم ميسوخت

خودم برداشتم اين بود ك جوجه كش و قوس اومده يا دستش يا پاش فشار داده پوستم كش اومده سوزش گرفته😂😂😂

گفتم شايد تنبل خانم از خواب پاشده😁🤭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم جانم خیالم جمع شد ،،یه سوال بپرسم شما ان تی دادین باز دکتر براتون آزمایش نوشت انجام بدین بهم ...

قربونت عزيزم

آره ى دونه هم تو هفته ١٦ دادم براى طول سرويكس

اما جايى ك رفتم هم سونوشكمى انجام داد براى بررسى جنين هم واژينال براى طول سرويكس

اخر هفته١٨ هم جدا بايد برم انومالى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

اهان ازمايش؟؟🤔🤔

نه من همون سلفرى رو ك دادم براى غربالگرى دوم هم ديگه نياز نيست آز بدم

عشقا کسهایی که انتقال دادین و لحظه شماری میکنید برای آزمایش این پست لایک کنید میخواهم براتون دعای جوشن کبیر بخونم انشالله چندوقت دیگه خوشحالیتون باهمون شریک میشید ❤️

اهان ازمايش؟؟🤔🤔 نه من همون سلفرى رو ك دادم براى غربالگرى دوم هم ديگه نياز نيست آز بدم

اهوم که این طور نمیدونم این برای چیه انشالله که خیره ،،غیر اون ازمایش قند و بابت عفونت ادرای هم باید بدم 😩یه چندروزه سوزش دارم 

@هانیلsآریل   سحرجان به نیت سلامتی خودت و تو دلیت دعای مقاتل خونده شد خدا رو قسم میدم به حرمت این دعای عظیم الشان و دعای سایر دوستان بقیه دوران بارداری رو به راحتی و بدون دغدغه سپری کنی و‌در نهایت دردونه ی خوشگلت رو بغل کنی    

اهوم که این طور نمیدونم این برای چیه انشالله که خیره ،،غیر اون ازمایش قند و بابت عفونت ادرای هم باید ...

عزيزم خب دكترا روندشون باهم فرق داره

اينا چيزتگران كننده اى نيست چون از سلامت نينى خاطر جمع ميشى

ان شاالله ك خيره

الهی عزیزم ریز ریز داره واکنش نشون میده    

آى جان مادر

اگر كارخودش بوده انگار ظهر درموردش حرف زدم ب رگ غيرتش برخورده گفته ثابت كنم ماشيرازيا تنبل نيستيم😁😁

بچه ها من عصرى دو سه بار اندازه چندثانيه اطراف نافم هرسرى ى نقطه سوزش داشت  مثه اينكه زير پوست ...

ای جانم احتمالا شیرازی کوچک شروع به فعالیت کرده 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عشقا کسهایی که انتقال دادین و لحظه شماری میکنید برای آزمایش این پست لایک کنید میخواهم براتون دعای جو ...

خدا خیرت بده و ثوابش برگرده به خود و تودلیت 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من عصرى دو سه بار اندازه چندثانيه اطراف نافم هرسرى ى نقطه سوزش داشت  مثه اينكه زير پوست ...

منم دقیقا همین سوزش ها رو دارم دور ناف و پهلوها انگار پوست کش بیاد یا مثلا امپل بزنی درد سوزن 

دختر شیرازی ما غیرتی شده داره خودی نشون میده دورش بگردم 😍😍😍