2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
سلام عزیزانم از همگی التماس دعا دارم پنجشنبه با خونریزی شدید و درد وحشتناک بستری شدم، دهانه رحمم ی ...

سلام سحرجان

بلا از خودت و دختر گلت دور باشه الهی بحق چله هایی ک برمیداری و دعاهای جمعی ک راه میندازی

الکی دلمون شور نمیزد🥺

ان شاالله ک بقیه بارداریتو با دختر گلت ب سلامت سپری میکنی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
روزی که داشتم میرفتم انتقال چون عجله داشتم فکر کنم پام پیچ خورد یا نمیدونم چی رگ به رگ شد از فرداش د ...

اهان اره پاتو یادم بود فکر کردم شمام سرماخوردگی و... گرفتی بدن درد داری. نگران نباش عزیزم جوجه ها اصلاا طوری شون نمیشه. ان شاالله زودی خوب بشی. کاش کاری از دست مون برمیومد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم میترسم که این یادگیری دیر بشه و نتونم به درمانم برسم استرس اینو دارم ،ممنون از دلگرمی که ...

خودتو بسپار دست خدا. اون بهترین زمان بندیارو داره😍. هر چند صبر امثال من یکم کمه😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزانم از همگی التماس دعا دارم پنجشنبه با خونریزی شدید و درد وحشتناک بستری شدم، دهانه رحمم ی ...

سلام عزیزم. وااای الهیییی. بمیرم چقد اذیت شدی🥺. نمیدونی چقد دل هممون شور میزد برات.

ان شاالله خیره. ان شاالله خیلی زود به سلامتی برگردین خونه. امشب با بچه ها قرار داشتیم برات دعای مقاتل رو بخونیم. منم سوره واقعه های امروزمو ب نیت شما خوندم ان شاالله دعای همه بچه های اینجا پشت سرته و زودی خبر برگشتن ب خونه و سلامتی خودتو و گل دخترتو میدی❤️

سلام سمیه جون خوبی.هنوزم استراحت میکنی.من دیگه پامیشم یکم فعالیت میکنم دوباره درازمیکشم. 

سلام عزیزم .اا چرا مگه دکتر نگفته بود بهتون استراحت مطلق باشین .بیشتر استراحت کنین تا کار و فعالیت چون پزشکتون هم گفته .من که استراحت اجباری به خاطر پام دارم و به خاطرش از جام نمیتونم جم بخور 😂😂😂😎😎😎.خسته ام شدم وکلافه از درد و دراز کشیدن ..سرماخوردگیت بهتر شد؟بخور دادی بینیت باز بشه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
تبریک میگم عزیزم من که امروز روز ۱۱ بود ارگزمایش دادم منفی شد  واقعا دیگه انرژی ندارم

میگم داروهاتو قطع نکن . گفتن روز چند باید آزمایش میدادی؟ شاید عجله کردی. ب من گفتن ۱۵ انتقال آزمایش بدم. ما تو یه روز انتقال دادیم

من خیییلی حسم نسبت به شما مثبت بود. شوکه شدم ی جورایی. فک میکردم هر دو مثبت میشیم😔🥺 الهی خدا صبر و ...

فاطمه جون چندتا جنین گذاشتی؟

علائم داشتی من که میخوام بهش توجه نکنم انتقال قبل علایم داشتم ایندفعه  هییییچ یوخدی بالام

من آن شاءالله روز دهم توکل به خدا بی بی بزنم دکترم گفت روز۱۰ میتونی از بدی.

پنج شنبه انتقال دادم .گفت روز چهارم انتقال آمپول بزنم میشه چند شنبه؟دوشنبه یا یک شنبه باید بزنم!؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خانماکاش اسمتون میگفتیدیا اسم مستعار مینوشتیدکه بخوادبه اسم دعاکنه بتونه البته باعرض معذرت 

عزیزم انشالله خودتون هم به همه آرزوهاتون برسید 

من محبوبه هستم آخر هفته میخوام برم برایه سونو قلب برام خیلی دعا کنید .♥️♥️

اهان اره پاتو یادم بود فکر کردم شمام سرماخوردگی و... گرفتی بدن درد داری. نگران نباش عزیزم جوجه ها اص ...

قربون محبت .❤😍 توکل بخدا 🌷❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم .اا چرا مگه دکتر نگفته بود بهتون استراحت مطلق باشین .بیشتر استراحت کنین تا کار و فعالیت چ ...

والا طاقتم تموم شد الانم پامیشم میرم آشپزخونه یه دورمیزم از یخچال یه چیزی برمیدارم میخورم.یکم رو مبل میشینم 

اصلا نمیتونم همش دراز بکشم.

کمی بهتر شدم کلا جعبه دستمال دستمه وهمش ف ییییی ن

کلافه شدم.

فاطمه جون چندتا جنین گذاشتی؟ علائم داشتی من که میخوام بهش توجه نکنم انتقال قبل علایم داشتم ایندفعه ...

سلام عزیزم من ک کلا ی دونه جنین برام تشکیل شد اونم خیلی ضعیف‌ 

نه علایم خدصی ندارم این دفعه منم هر از گاهی درد پریودی میگیرم و تموم. روزای اول بیشتر علایم داشتم تا الان😂

اره اصلا ب علایم توجه نکن. من انقد هر ماه علایم دارم بقول دوستم هر ماه حامله میشم زایمانم می کنم😅 دیگه چ برسه ب الان ک دارو و شیاف و... هم داریم.

عه چ زود گفتن ازمایش بدین ؟ اولین باره میشنوم روز ۱۰ بگن .

من امپول رو نداشتم ولی اگه پنجشنبه انتقال دادین و گفتن ۴ انتقال بزنین پس میشه دوشنبه ان شاالله

ان شاالله پر خیر و برکت باشه😍

والا طاقتم تموم شد الانم پامیشم میرم آشپزخونه یه دورمیزم از یخچال یه چیزی برمیدارم میخورم.یکم رو مبل ...

اره حقم داری منم خیلی کلافه شدم🤦‍♀️🤦‍♀️ اینجوری اوکیه یه دور زدن و کمی نشستن موردی نداره ولی کار انجام نده .خوب خداروشکر که بهتر شدی 🤲

خانماکاش اسمتون میگفتیدیا اسم مستعار مینوشتیدکه بخوادبه اسم دعاکنه بتونه البته باعرض معذرت 

سلام دوستم من زینبم.انتقال دادم .دعا کنید ان شاءالله ایندفعه آخرم باشه ومثبت بشم ان شاءالله. 

اره حقم داری منم خیلی کلافه شدم🤦‍♀️🤦‍♀️ اینجوری اوکیه یه دور زدن و کمی نشستن موردی نداره ولی کار ا ...

اره کار نمیکنم فقط یه چیزی از یخچال برمیدارم میخورم. دوباره تو خواب پاشدم نشستم دسشویی ایرانی  

سلام عزیزم من ک کلا ی دونه جنین برام تشکیل شد اونم خیلی ضعیف‌  نه علایم خدصی ندارم این دفعه من ...

ان شالله همون یدونه بچسبه برات بمونه سالم وصالح.

دکترم گفت اگر از دادی دوتاش گرفته باشه یا ۳تاش مثبت میشی ونشون میده ولی اگر نشون نداد یدونه است وباید تا۱۴ ۱۵ صبرکن دوباره تست بدی.

الهی بحق بی بی رقیه ایندفعه سربلند بشیم ومثبت بشیم.

منم هیچ حس خاصی ندارم به جز اینکه س ی نه هام داره میترکه اونم بخاطر داروهاست

البته اینقدر ف ین میکنم همش زیر دلم نگه میدارم فشار نیاد