2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045608 بازدید | 684476 پست
قربووون دلت برم من. بابا همه از اول ک دست فرمونشون عالی نبوده اروم اروم شروع کردن. تو رو خدا اذیت نک ...

ممنون عزیزم میترسم که این یادگیری دیر بشه و نتونم به درمانم برسم استرس اینو دارم ،ممنون از دلگرمی که میدی فاطمه جان

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اشکالی نداره تمرین زیاد میکنی بلاخره یاد میگیری همه که از اول راننده نبودن .تعداد جلسات اموزشیت رو ب ...

ممنون عزیزم خدا تو دلیتو حفظ کنه ممنون از دلگرمیت نمی‌خوام کش پیدا کنه استرسم برا همینه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزانم

از همگی التماس دعا دارم

پنجشنبه با خونریزی شدید و درد وحشتناک بستری شدم، دهانه رحمم یکم باز شده مجبور شدن سرکلاژم رو باز کنن

الان شکر خدا بهترم و اوردنم بخش، خیلی محتاج دعای خیرتون هستم، شرمنده نتونستم زودتر خبر بدم این چند روز فقط اشک و خون بودم ...

الهی که همگی در سلامت کامل باشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزانم از همگی التماس دعا دارم پنجشنبه با خونریزی شدید و درد وحشتناک بستری شدم، دهانه رحمم ی ...

سلام عزیزم انشاالله ثواب دعاهایی ک واسه بچه های تاپیک خوندی جلو راهت بیاد و هیچ مشکلی دیگه واست پیش نیاد و بسلامتی بچتو بغل بگیری

سلام عزیزانم از همگی التماس دعا دارم پنجشنبه با خونریزی شدید و درد وحشتناک بستری شدم، دهانه رحمم ی ...

سلام سحر جانم 

خدای من چرا آخه؟! 

فعالیت کردی؟ کار سنگین و... 

انشالله که خیر 

خدا کمکت کنه 

انشالله که خودت و دختر گلت سلامت باشی عزيزم 

خیلی مراقب خودت باش 

امشب با بچه ها برات دعای مقاتل بن سلیمان رو می‌خونیم انشاالله که این چند وقت رو بی خطر سپری کنی عزيزم 

من از پنج روز قبل از انتقال یه آمپول داشتم یه هفته بعد از مثبت شدن خونریزی کردم و خودم امپولمو دو تا ...

مرسی از توضیحاتت عزیز دلم به نظرم شیاف رو تا آخر داشته باش یه دونه هم بذار اگه خدا خواست من مثبت شدم حتما یه دونه رو تا آخر میذارم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اصلاااا به علائم توجه نکن، ممکنه هر دوره یجور خاصی باشه بدنت .

مرسی عزیزم 

اما امروز آزمایش دادم روز ۱۱ انتقال جنین ۴ روزه

منفی شد 

البته روز انتقال حساب کنیم ۱۲

….

وااای عزیزم چقدر منتظرت بودیم‌ دختر خداروشکر که بهتری ایشالا بلا ازت دور باشه عزیزم‌دعای خیر همه‌بچه های اینجا پشتته واقعا جات خالی بود این چند روز.. انشااله بحق حضرت رقیه هرچه زودتر مرخص میشی و باحال خوب برمیگردی خونه گلم..🤲🤲🤲 خیلی مراقب خودت باش💚💚💚

عزیزم اره شکرخدا مثبت بودم اما علائمی ک بگم بخاطر بارداری بود نداشتم بنظرم سردرد و خیییلی پادرد بو ...

تبریک میگم عزیزم

من که امروز روز ۱۱ بود ارگزمایش دادم منفی شد 

واقعا دیگه انرژی ندارم

دوستان عزیز 

من امروز روز ۱۱ آزمایش خون دادم البته جنین من ۴ روزه بلاست منفی شد 

و گفته بودم هیچ علایمی ندارم

روز انتقال حساب میکنید ؟من واقعا این دوره همه کارها کردم 

نمیدونم واقعا چه کار کنم

دوستان عزیز  من امروز روز ۱۱ آزمایش خون دادم البته جنین من ۴ روزه بلاست منفی شد  و گفته ...

سلام دوست خوبم 

روز انتقال حساب نکنید 

دکترتون برای روز چند آزمایش نوشته بود؟ 

داروها و فعلا قطع نکن دوست خوبم با دکترت صحبت کن 

احتمالا چهار روز دیگه بگن تکرار کنید 

چون عملا زود آزمایش دادید 

ان شالله ختم به خير بشه و بسلامتي و حال خوب ترخيص بشين و بستري بعدي براي زايمان و اوردن فرشته كوچولوتون بخونتون بااااشه ان شالله

علت رو نگفتن؟؟؟سركلازو يعني خوب انجام نداده بودن؟