2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
لیلا جان من الان از دختر عموم پرسیدم گفت ما به هفته نگاه نمی‌کنیم دوقلویی  و هفته 12 به بعد اگ ...

ساروگیتم آنوکسا داشت دکتر گفته از هفته هفتم قطعش کنه آسپرین هم بهش نداده خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
ساروگیتم آنوکسا داشت دکتر گفته از هفته هفتم قطعش کنه آسپرین هم بهش نداده خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد. ...

منم انوکسا از اخر هفته پنجم ک هماتوم داشتم فطع کردم و اسپرینم ندارم 

ولی شما دوقلو دارید رو نمیدونم🤔🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما از اول انتقال شیاف رو داشتی؟ یعنی از همون اول انتقال همراه آمپول شیاف هم باشه خوبه؟ یا بعد ...

من از پنج روز قبل از انتقال یه آمپول داشتم یه هفته بعد از مثبت شدن خونریزی کردم و خودم امپولمو دو تا کردم دکتر گفت همین دوتا رو ادامه بده. بعد از هفته ۱۲ بهم گفت یه هفته دوتا شیافش کن و یه هفته یه دونه شیاف و بعدم قطع بشه

البته از اول هماتوم نداشتم بخاطر سهل انگاری خونریزی کردم با خیال راحت رفته بودم حمام طولانی، وقتی ک اومدم دقیقا زمان زدن امپولم بود ک دیدم خونریزی کردم ولی نیم ساعت بعد از امپول خداروشکرکامل قطع شد

رویان تماس گرفتم گفت اینکه چه زمانی قطع بشه به سونو و نظر دکترت برمیگرده بعضی ها ۱۲هفته، بعضی ها ۱۶ و.... قطع میکنن بعضی ها تا اخر بارداری دارن

موقع خونریزی انوکسا هم رویان و متخصص اصفهان گفت ادامه بده فقط اسپرین رو چند روز قطع کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ای جانم امام رضا چقد خوب طلبیده زیارتت از الان قبول برا همه دلهای ناآروم ما هم دعا کن انشاالله روزی ...

ممنونم عزیزم انشالله.. اولین چیزی که دعا میکنم فقط واسه خانمای گروهه.. الهی که همه ی خانما سال دیگه باردار و با بچه برن پابوس 😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
هنوز نزاشته استرس داری پس نزار. عزيزم  استرس خودش سم  توکل کن به خدا و برو آزمایش بده گل ...

گذاشتم منفی شد روز ۱۳ جنین بلاست منفی شه دیگه قطعا منفیه،دیگه خسته شدم با تخمک خودم ک نمیشه با اهدایی هم خدا نمیخواد نمیدونم چیکار کنم خیلی ناراحتم دلم شکسته

سلام 

مرسی از همه کسایی که سراغ من رو گرفتن 

من پریروز دردای وحشتناکی داشتم سه تا لخته دفع شد نمیدونم دگ همونا بود یا نه اخر شب دگ از درد داشتم از حال میرفتم و رنگ ب رو نداشتم 

درداش رو نمیتونم توصیف کنم دردی که انگار ی تفر تخمدان و رحم و شکم رو لگد میزنم و پاهاش رو گذاشته رو واژنت 

از درد فقط ناله کردم و ب خدا گفتم جاشو پر کن برام 

اخرشب دگ همسرم دید حالم خرابه رفتیم بیمارستان اونجام کفتن برو صبح بیا اما من دگ ادمی نبودم این دردارو بتونم تا صبح تحمل کنم رفتم درمانگاه و ی امپول مسکن زدم اون لحظه گفتم فقططط دکتر میخوام ی ساعت بخوابم  بی درد 

فرداش دردی نداشتم ب خاطر امپول اما از پس فرداش دردا دوباره شروع شد نمیدونم من قوی شده بودم یا دردا ضعیف 

اما فقط خون و کمی لحته خیلی کوچیک ذفع کردم ی سونو ام راستی رفتم شکمی بود نمیدونم چقد درسته اما گفت پنج سیسی بقایا داری فعلاااا اما واژینال دقیق تر میتونه نشون بده 

منتظرم خونریزی و دردم  تموم شه برم واژینال 

اخ بدترین دردی بود که کشیدم پرستار بیمارستان میگفت سقط و زایمان درداش یکیه اما سقط دردش بیشتره 🥺

خباصه سرتونو درد نیارم و همش میگم ب کدامین گناه؟؟؟؟

ساروگیتم آنوکسا داشت دکتر گفته از هفته هفتم قطعش کنه آسپرین هم بهش نداده خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد. ...

سلام عزيزم تا جایی که میدونم دوقلو شده ریسک بزرگی ما آسپرین داشتیم تازه انوکسا هم اضافه کرده برای ایشون رو قطع!!!! 

هماتوم خدایی نکرده نداره؟؟ 

خودتون مجددا یادآوری کنید 

گذاشتم منفی شد روز ۱۳ جنین بلاست منفی شه دیگه قطعا منفیه،دیگه خسته شدم با تخمک خودم ک نمیشه با اهدای ...

لطفا ناامید نباش 

شاید بی بی مشکل داشته باشه 

ولی حتما آزمایش بدید 

انشالله که خیرر

سلام  مرسی از همه کسایی که سراغ من رو گرفتن  من پریروز دردای وحشتناکی داشتم سه تا لخته د ...

سلام زینب جان 

انشالله که خدا بهت صبر بده و خیلی زود زود جاش پر شه و خدا برات معجزه کنه 

ما هم به شرط لیاقت برات دعا میکنیم 

است اجت کن خودتو تقویت کن انشالله که هر چه زودتر خوب بشی 

سلام گلم اس ساده بخور مشکلی نداره  نزار دردبکشی  نمیدونم این مریضی از کجا بود امیدوارم با ...

اا بلا بدور ان شاالله که دوره اش کوتاه و سبک بگذره 🤲🤲من با استامینوفن دردم کم نمیشه کلا دوز مصرف مسکنم بالاست متاسفانه 🤦‍♀️🤦‍♀️ الهی امین خدا جنینهامون رو با این شرایطمون برامون حفظ کنه 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام  مرسی از همه کسایی که سراغ من رو گرفتن  من پریروز دردای وحشتناکی داشتم سه تا لخته د ...

الهیییی عزیزممممم 😔😔😔 ان شاالله خدا خیلی زود جاش رو برات پر کن تا اینهمه دردی رو که کشیدی فراموش کنی 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام بچها حالوتون خوبه میگم کیا امپول پروژسترون داشتن تا چند هفته زدین؟ من الان هفت هفتمه بخدا دیگه پای برام نمونده کبود شده خیلی کم طاقت شدم خیلی هم درد داره   🤒

اصلا هم راضی نمیشه دکتر  فقط شیاف بذارم با توجه ب لکه بینی که داشتم 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

سلام عزیزم

ان شاالله خدا به زودی جواب دردهاتو با ی جفت دوقلو سالم و صالح پرکنه ک هرچی غصه خوردی رو بشوره و ببره و فراموش کنی🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچها حالوتون خوبه میگم کیا امپول پروژسترون داشتن تا چند هفته زدین؟ من الان هفت هفتمه بخدا دیگه ...

خب نبایدم کم کنه

عزیزم همه ما این امپولا رو تحمل کردیم مخصوصا ماها ک هماتوم داشتیم از واجبات عینی بود برامون

تو نباید اصرار کنی ک جاشو با شیاف عوض کنه

من هنوز ک هنوزه با اینکه  از هفته۱۰قطع کردم امپولو جاش درد میکنه دو طرف باسنم

ولی با فکر بسلامت بچم فراموشم میشه دردش

سلام بچها حالوتون خوبه میگم کیا امپول پروژسترون داشتن تا چند هفته زدین؟ من الان هفت هفتمه بخدا دیگه ...

سلام عزيزم تا هفته 12 زدم 

لکه بینی داری اصرار هم میکنی مه آمپول رو قطع کنی!! 

ادامه بده به حرف دکترت هم گوش کن. 

برای من اون تموم شد الان انوکسا شروع شده که خیلی درد داره، سوزش داره، تازه هفته ای یه دونه پرولوتون هم دارم