2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
من دوباره تبخالم عود کرده از پریشب🥺🥺 بدنم ایمنیش خیلی انگار پایین اومده زود ب زود عود میکنه خواب ...

فریناز جان پماد بزن و لباس زیر نپوش خنک نگه دار انشالله زود خوب میشی عزيزم 

من چند روزی به شدت خارش داشتم به شیاف حساس شدم با اینکه رکتال میزارم پماد واژینال استفاده کردم کمی بهترم 

سلام نسرین جان مرسی حتما،دکتر انوکسا اسپرین و قطع کرد یدونه شیاف اضافه کرد و برام امپول رگام نوشت با ...

خب خدا وشکر سعی کن شیاف قطع نکنی دو تا رو ادامه بدی چون ما انوکسا و اسپرین داریم احتمال لکه بینی هست شیاف و ادامه بده آمپول پرولوتون هم همینطور 

گروه خونت منفی بزن عزيزم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خدا رو شکر. ان شااله خود خدا به بزرگیش به همه مادران منتظر به سلامتی بچه بده و مادران باردار ب ...

ان‌شاالله 🤲 الهی آمین 🤲🤲 این نشون میده خدا بخواد هیچی نشد نداره ..خیلی لذت بخشه هم برای ما و هزاران برابر برای خودتون .و همینکه واقعا به خیلیها انگیزه میده .ان‌شاالله به سلامتی و بدون مشکل بارداری رو طی کنی و دردونه ات رو به سلامتی بغل کنی ❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فریناز جان پماد بزن و لباس زیر نپوش خنک نگه دار انشالله زود خوب میشی عزيزم  من چند روزی به شدت ...

آره همين كارو ميكنم

فقط كمپرس يخ هنوز نذاشتم امروز ميذارم

خداروشکر ک بهتری

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان‌شاالله 🤲 الهی آمین 🤲🤲 این نشون میده خدا بخواد هیچی نشد نداره ..خیلی لذت بخشه هم برای ما و هزار ...

سلام گلم اس ساده بخور مشکلی نداره  نزار دردبکشی 

نمیدونم این مریضی از کجا بود امیدوارم با این حالی که داریم خدا جنینامون صحیح وسلامت برامون حفظ کنه.

بقیه اهل خونه دارن مریض میشن احتماال زیاد کروناست 

خدا به حق رقیه جان نظر کنه جنینام سالم وسلامت باشن 

.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خانما من یهویی امام رضا ع منو طلبیده و راهی جاده شدیم 😭از بغض داشتم میترکیدم که اینجور طلبیده.بدون ...

ای جانم امام رضا چقد خوب طلبیده زیارتت از الان قبول برا همه دلهای ناآروم ما هم دعا کن انشاالله روزی بشه برا همه سفرت بی خطر انشاالله که سفر بعدی مشهد سه چهار نفری برین با فسقلیا انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من میخوابم هم سحر تو ذهنمه و همش میگم ان شاالله ک خودش و دخترش در پناه خدا سلامت باشن ولی چو ...

اره منم خیلی نگرانم دایم میام اینجا سر میزنم اینستا سرمیزنم.کاش ی دعایی چیزی میخوندیم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره منم خیلی نگرانم دایم میام اینجا سر میزنم اینستا سرمیزنم.کاش ی دعایی چیزی میخوندیم. 

سلام گل من خوبی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام نه منم تقریبا همینجوری ام چون هرسری ی چیزی پیش میاد سونو واژینال نباشه ضررنداره

بار اول واژینال بود 

فکر کنم بار دومم واژینال باشه

تا ببینم بعدی کی نوبتم بده

توکل برخدا

دکتر پرولوتون نداد بهم فقط

لیلا جان من الان از دختر عموم پرسیدم گفت ما به هفته نگاه نمی‌کنیم دوقلویی 

و هفته 12 به بعد اگه لکه بینی خونریزی به هر علتی مثل هماتوم و... ببینیم تجویزی میکنین چون خیلی زود لکه بینی رو خوب میکنی و خدایی نکرده از سقط جلوگیری میکنه 

پس حتما با دکترت مشورت کن اگه صلاح دونست لااقل 250 که ار هفته یه دونه باید بزنی رو بزن 

بار اول واژینال بود  فکر کنم بار دومم واژینال باشه تا ببینم بعدی کی نوبتم بده توکل برخدا

عزيزم من تو 16 هم برای طول سرویکس واژینال شدم 

دکتر هم تخصص داره نگران نباش ولی تا هفته هشت واژینال هم میشدم شکمی هم بود 

بعدش شد شکمی ولی هفته 12 و 16 برای اندازه گیری دقیق طول سرویکس واژینال شدم چون شکمی کاذب نشون میده 

بار اول واژینال بود  فکر کنم بار دومم واژینال باشه تا ببینم بعدی کی نوبتم بده توکل برخدا

اووووو تازه حالا باراول و دومی اشکال نداره که

خب ی بار ساک رو چک کرده سری دومش میخواد جنین و قلب رو چک کنه

بعد ان شاالله وقتی مشکلی نباشه دیگه سونو نداری تا ان تی

ما ک زود ب زود رفتیم هماتوم داشتیم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم