2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684486 پست
ساروگیتم آنوکسا داشت دکتر گفته از هفته هفتم قطعش کنه آسپرین هم بهش نداده خدای نکرده مشکلی پیش نمیاد. ...

عزیزم ببخشید شما ساروگیت گرفتید؟میشه بپرسم زایمان هاشون طبیعی بوده یا سزارین؟

خدایا کمکم کن و پناهم باش🌹
خب نبایدم کم کنه عزیزم همه ما این امپولا رو تحمل کردیم مخصوصا ماها ک هماتوم داشتیم از واجبات عینی ب ...

اره عزیزم پس انشاءالله از هفته ده  برا منم قطع کنه یعنی سه هفته دیگه 🥵☺️

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم تا هفته 12 زدم  لکه بینی داری اصرار هم میکنی مه آمپول رو قطع کنی!!  ادامه بده ...

اره عزیزم برا منم یا از 12یا 10قطغ میکنه ولی امپول دیگه ای فک نکنم برام بنویسه شاید هفته ای یکی دوباره گفت بزنم 

انشاءالله که این روزا زودی بگذره بره خدا گلپسراتو برات حفظ کنه 

عزیزم ببخشید شما ساروگیت گرفتید؟میشه بپرسم زایمان هاشون طبیعی بوده یا سزارین؟

دوتا زایمان طبیعی بوده. برای سزارین بعضی از دکترا میگن فقط یه سز باشه. دوتا قبول رو نمی کنن. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خانم‌ها من ماه بعد انتقال دارم؟ قبلش مار خاصی باید کنم با تغذیه خاصی؟ واینکه انتقال چطوره درد داره ...

عزیزم من هیچ تغذیه خاصی نداشتم فقط سیاه دونه روغنشو میزدم شکمم 

انتقال هم درد نداره ولی برا من بار اولم بود انتقال ی خورده درد داشتم و هی دکتر میگفت خودتو شل بگیر ولی من دهان رحمم تنگ بود انشاءالله که برا شما مشکلی نباشه گلم و با انرژی برو که مثبتی 

دوتا زایمان طبیعی بوده. برای سزارین بعضی از دکترا میگن فقط یه سز باشه. دوتا قبول رو نمی کنن. 

منم ساروگیت هستم عزیزم برای اون پرسیدم البته من هنوز انتقال ندادم فعلا دارو استفاده میکنم

میشه سزارین سومم ولی دکتر سونو واژینال کرد گفت مشکلی ندارم،بخاطر اون پرسیدم،ممنونم

خانم‌ها من ماه بعد انتقال دارم؟ قبلش مار خاصی باید کنم با تغذیه خاصی؟ واینکه انتقال چطوره درد داره ...

من از سونو واژینال میترسیدم ولی بعدش دیدم اصلا هیچی نبود

انتقالم بچه های اینجا میگن درد نداره حتما نداره

عزیزم من هیچ تغذیه خاصی نداشتم فقط سیاه دونه روغنشو میزدم شکمم  انتقال هم درد نداره ولی برا من ...

اخه استرسی هستم منم سفت میکنم خودمو میکن خوب نیست سفت کنی خودتو واسه همین گفتم اگه درد داره با بیهوشی انجام بدم که راحت‌تر باشه

شما جواب گرفتی از انتقالت ؟ 

سلام عزيزم تا هفته 12 زدم  لکه بینی داری اصرار هم میکنی مه آمپول رو قطع کنی!!  ادامه بده ...

نسرین جون

انوکسارو اگه تو یخچال گذاشتی میاری بیرون چنددقیقه بذار تا دماش بیشتر شه

اونجوری سوزش نداره

اما من میزدم زیاد سوزش نداشت مگر بعضیاشون ک سوزنش ی کم کند بود ب زور میرفت داخل سوزش لحظه ای داشت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره عزیزم پس انشاءالله از هفته ده  برا منم قطع کنه یعنی سه هفته دیگه 🥵☺️

قطعش بستگی داره ک هماتومت دفع شده باشه یا نه

درصورت خونریزی یا لکه بینی قطع نمیکنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

دوست عزیز من پنجمین انتقال مثبت شدم و این سری تمام ما ام با دفعات قبل متفاوت بود 

یک هفته قبل انتقال آناناس تازه میخوردم تا پنج روز بعد انتقال 

یک ماه قبل انتقال هر هفته یک عدد آمپول نوربین خارجی تزریق میکردم 

نشاسته و سیاه دانه و... استفاده نکردم چون نشاسته برای تیروئید بد و سیاه دانه برای پرلاکتین 

تغذیه مناسب و سالم داشتم البته سال‌هاس که دارم 

قند مصنوعی، نوشابه، فست فود، سس، قنو شکر، شیرینی و... حذف کردم 

به جاش ارده، سه شیره، خرما، گردو، مغزیجات، میوه، کاهو، سبزیجات خیلی مصرف کردم 

از همه مهم تر استرس رو از خودم دور کردم 

بعد انتقال هم آب خیلی خوردم میوه و سبزیجات 

مرغ آب‌پز، ماهیچه 

رب تو غذام نمی‌ریختم گوجه پوره میکردم و یا رب خانگی 

ادویه در حد نمک زردچوبه بود همین و بس 

از توالت فرنگی استفاده کردم 

و کارهایی که اصولا اثبات شده نیست ولی من به پیشنهاد دکتری این کارارو کردم 

تا جواب آزمایش حموم نکردم

ببخشید ادرارم سرپا بود 

14 روز استراحت مطلق بودم (خیلی ها استراحت نکردن و مثبت شدن ولی من آخرین شانسم بود ترجیح دادم گوش کنم) 

به پهلوی چپ میخوابیدم 

غذاهایی که مثلا شاید شش ماه بود نخورده بودم و نخوردم 

امیدوارم این نکات برات مفید بوده باشه 

و به لطف خدا انشالله مثبت بشید 

بهترینهارو براتون آرزو میکنم 

اخه استرسی هستم منم سفت میکنم خودمو میکن خوب نیست سفت کنی خودتو واسه همین گفتم اگه درد داره با بیهوش ...

نه با بیهوشی انجام نده چون شما نمیدونی چطوری هلت میدن رو اون تخت که ببرنت ریلکس باش چیزی نیست ایت الکرسی بخون و خودتو اصلا حرکت نده بچه ها ب من گفتن حتی سرتو تکون نده ندادام اصلا هیچی اروم برو رو اون تخت دراز بکش تا دو ساعت اصلا تکون نخور بی حرکت باش حتی دسشوی هم نرو اگه رفتی فقط فرنگی سعی کن یبوست نشی میوه زیاد بخور روزای اولت سوپ با اش بخور که راحت شی خیلی ب خودت سخت نگیر خدا بخواد میشه 

اره ب لطف خدا مهربون مثبت شدم 

عزیزم از الان هفته ای ی امپول نوروبیون بزن

هرروز ۴۰دقیقه تا ی ساعت پیاده روی کن

از ی هفته قبل انتقال تا ۵روز بعدش روزی ی برش اناناس تازه بخور 

به ابپز یا بخارپز بخور

اگر مشکل تیرویید و پرولاکتین نداری میتونی خوردن نشاسته تو اب و شیرسویا رو هم تست کنی از ی هفته قبل تا بعد

شب قبل عمل کله پاچه میتونی بخوری

بعد عمل اب قلم تو سوپ بریز بخور

و سعی کن اگر تنهایی و کسی نیست مراقبت کنه از قبل چندتا مدل غذای نیمه اماده درست کنی فریز کنی ک زیاد درگیر و سرپا نباشی

پله بالاپایین نکن خم و راست نشو

حمام نرو تا حداقل ده روز

و استراحت در حد سرویس رفتن باشه و ی کم پیاده روی تو خونه

درد هم نداره اصلا

اینکه میگی پاپ اسمیر و ای یو ای  پس استانه تحمل دردتو ممکنه پایین باشه