2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684486 پست
من دوباره تبخالم عود کرده از پریشب🥺🥺 بدنم ایمنیش خیلی انگار پایین اومده زود ب زود عود میکنه خواب ...

عزیزممم .😔 ان شاالله شدتش زیاد نباشه .تو بارداری سیستم ایمنی خیلی میاد پایین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رگ شیرازیش خیلی قویه 😊😎😎

بدجوووور

و از اونجا ک میدونه ب امیدخدا قراره همونجا هم بدنیا بیاد و شناسنامه ش بخوره شیراز دیگه حسابی ب خودش قبولونده شیرازیه😁😁😁

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدجوووور و از اونجا ک میدونه ب امیدخدا قراره همونجا هم بدنیا بیاد و شناسنامه ش بخوره شیراز دیگه حسا ...

😂😂😍😍😍 ای جانم دختر شیرازی دلمون برده 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای دارم میمیرم اینقد گریه کردم،استرس دارم میگم اصلا نزارم

هنوز نزاشته استرس داری پس نزار. عزيزم 

استرس خودش سم 

توکل کن به خدا و برو آزمایش بده گلم چون این روزا بی بی چک خیلی کاذب نشون میده 

دوستمون آزمایش مثبت بود بی بی منفی 

سلام هاجر جون حالت خوبه عزیزم چه میکنی  انشاءالله که داری خودتو برا بارداری اماده میکنی 😍🥰 ...

سلام عزیزم خوبم خداروشکر.. اره تقویتیامو میخورم.تا ماه دیگه انشالله.

حتما عزیزدلم مگه میشه فراموشت کنم.انشالله که خوش خبر باشی جونم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
عزیزممم .😔 ان شاالله شدتش زیاد نباشه .تو بارداری سیستم ایمنی خیلی میاد پایین 

ان شاالله😔

خیلی میترسم ک اونجور بشه

چون چهارشنبه وقت اتلیه دارم

پنجشنبه هم مامانم اینا میان نمیتونم ازاد بگردم

سری قبل بیشتر از ه هفته طول کشید ک خوب بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😂😂😍😍😍 ای جانم دختر شیرازی دلمون برده 😍😍😍

😘😘😘🥰🥰🥰

انشالله که ساله دیگه با دوقلوهات بری با اشک شوق بری با کلی خوشحالی و هدیه های خوب بری پا بوس امام رض ...

الهی آمین ❤😭🌷🤲🤲

ای بابا انشاالله زودبرطرف شه بارداری و هزار استرس😥

🤲🏻🤲🏻🤲🏻

التماس دعا عزیزم واسه منم خیلی دعا کن از وقتی بچمو از دست دادم حالم خیلی بده و دلم‌ خیلی گرفته🥺

انشالله خدا بهترینشو واست رقم بزنه و دلت اروم بشه و جای خالیش هرچه زودتر پر بشه امید خدا 

سلام عزیزم قربون مهرت من خوبم شکر نی نی من ک ماشاالله ریلکس کرده جم نمیخوره😂 بالاخره باید ثابت ...

ای جووونم 😍😍😍

شیرازی خونگرم، آروم 

انشالله که به زودی حس میکنی 

منم خوبم پا درد و درد لگن دارم 

دراز کش افتادم 

منتظرم هجده سال فته دو سه روز بشم 

برم سونو دو بعدی و اکو قلب تا ببینم خدا چی میخواد عزيزم 

ان شاالله😔 خیلی میترسم ک اونجور بشه چون چهارشنبه وقت اتلیه دارم پنجشنبه هم مامانم اینا میان نمیت ...

آخی .ان شاالله اینسری دوره اش کوتاهتر باشه .خیلی سخته میفهمم

ای جااان دلم. من ارادت خییییلی خاصی به حضرت معصومه س دارم. تو رو خدا سلام منم برسونین بهشون. دلم خیی ...

سلامت باشی و انشالله خدا بحق حضرت معصومه س دردونتو واست حفظ کنه 

ای جووونم 😍😍😍 شیرازی خونگرم، آروم  انشالله که به زودی حس میکنی  منم خوبم پا درد و در ...

منم هجده هفته و ى روز انومالى دارم😍🥰