2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
دوستان از زینب خبری نشد؟ به راحتی سقط کرد؟  پیامی ازش ندیدم  منم نتم به شدت ضعیف به سخت ...

نه نیامده خبری بده از خودش .😔 امیدوارم حداقل سقط راحت و بی دردسری داشته باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر 🤲🤲 پیام اولتون رو دیدم خیلی ناراحت شدم .بلافاصله اینو دیدم خیالم راحت شد و خوشحال شدم . ...

رادیس جان سلام خوبی گلم 

نی نی ها خوبن 

انشالله که چند روز دیگه با خبر مثبت شدن شما و فاطمه جان بازم شور و شعف برگرده به این تاپیک 

خیلی مراقب خودت باش استراحت کن انشالله به زودی مامان دوتا نی نی خوشگل میشی 🤲🤲🤲

سلام خانما امروزدوستم که خانم باخدایی هم هست داره می‌ره کربلا گفتم اگه دوست دارید هرکسی هرحاجتی داره ...

ان شاالله به سلامتی برن و زیارتشونم پیشاپیش قبول باشه .ممنونم .سمیه هستم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فریناز جان  اکرم جان  ماهک جان شما خوبید  نی نی ها خوبن، مشت و لگد نمیزنن 😍😍😍😍

سلام عزیزم

قربون مهرت

من خوبم شکر

نی نی من ک ماشاالله ریلکس کرده جم نمیخوره😂

بالاخره باید ثابت کنه رگ شیرازی داره😬🤪

خودت خوبی گل پسرا خوبن؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان از زینب خبری نشد؟ به راحتی سقط کرد؟  پیامی ازش ندیدم  منم نتم به شدت ضعیف به سخت ...

نه اونم نیومد دیگه

بیتاومهتا هم نیومد خبر بده

میرن و مارو تو نگرانی هاشون رها میکنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
رادیس جان سلام خوبی گلم  نی نی ها خوبن  انشالله که چند روز دیگه با خبر مثبت شدن شما و فا ...

سلام عزیزم .شما و نی نی ها خوبین ؟ ان شاالله 🤲🤲 خوش خبر باشیم همگیمون 😍😊

سلام خانما امروزدوستم که خانم باخدایی هم هست داره می‌ره کربلا گفتم اگه دوست دارید هرکسی هرحاجتی داره ...

عزیزم لطف میکنی اسم منم بنویس.منم فاطمم.به امیدحاجت روایی هممون💞

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم قربون مهرت من خوبم شکر نی نی من ک ماشاالله ریلکس کرده جم نمیخوره😂 بالاخره باید ثابت ...

رگ شیرازیش خیلی قویه 😊😎😎

مرسی رادیس جان اره انشاالله بااستراحت تا انومالی برطرف بشه

بله ان شاالله 🤲🤲

من دوباره تبخالم عود کرده از پریشب🥺🥺

بدنم ایمنیش خیلی انگار پایین اومده زود ب زود عود میکنه

خواب بدهم ندیدم تب هم نکردم استرسم نداشتم اما نمیدونم چرا باز

فقط خدا کنه مثه اونسری شدت نداشته باشه چون اذیتم کرد تو هفته ۱۱

سلام دوستان خوبم  خوبید همگی  لیلا جان استراحت فراموش نشه  آب زیاد بخور و حرکت هم ...

سلام نسرین جان مرسی حتما،دکتر انوکسا اسپرین و قطع کرد یدونه شیاف اضافه کرد و برام امپول رگام نوشت باید امروز بزنم