2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045915 بازدید | 684488 پست
خانما من یهویی امام رضا ع منو طلبیده و راهی جاده شدیم 😭از بغض داشتم میترکیدم که اینجور طلبیده.بدون ...

سلام هاجر جون.خوبی عزیزم سلام منم به امام رضا برسون به جوابش قسم بده ایندفعه حاجت رواشیم ان شاءالله   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من منتظر خبرتون میمونم مرسی گلم

یک پزشک هم گویا توی اصفهان انجام میدن اسمش رو نمیدونم یکی از بچه ها میخواستن برن پیششون توی تهران فکر کنم مرکز مام انجام میدن دقیق نمیدونم .ان شاالله بهترینها براتون پیش بیاد .از لحاظ شرعی هم رهبر گفتن منعی نداره و تایید کردن .همسر شما با تسه هم نتونستن نمونه ازش بگیرین اینجا خیلی از بچه ها بودن با تسه نمونه گرفتن و باردار هم شدن و بچه هاشونم بدنیا امده 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخورم .مرسی فداتشم خداکنه زودتر خوب شه فقط🌹

ان شاالله خوب میشی فقط استرس رو از خودت دور کن 👌

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
یک نفر منفی بود خوندم و مابقی همه مثبت بودن درنتیجه مثبتی شما هم 😊😍

ان شااالله❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

راستی بچه ها از بیتاومهتا هم خبری نشد دیگه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
https://www.ninisite.com/discussion/topic/470165/امید-زندگی

وااای مرسی ازت مهربووون

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
اره میدونم واقعا انتظار سخته. اگه تو خونه بی بی چک  داشتم منم احتمال زیاد تا حالا زده بودم ولی ...

ببين ى حرف ظهر زدى دقيقا منم همينكارو كردم

بيبى نزدم تا ى روز قبل ازمايش ك ديگه مطمئن باشم

اصلا نزن تاروز ١٣و ١٤

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم اره خداروشکر بهترم  دختر گلت خوبه

خوبه شكرخدا عزيزم😍😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ببين ى حرف ظهر زدى دقيقا منم همينكارو كردم بيبى نزدم تا ى روز قبل ازمايش ك ديگه مطمئن باشم اصلا نز ...

چشم. نه حتما تا اون روز نمیزنم. 

بچه ها خییییلی عذر میخوام. من خواب بودم و تو خواب داشتم ارگاسم میشدم ک از شدت درد ، قبلش از خواب بید ...

روز چند بعد انتقالی الا جون؟ من هم یه شب اینطوری شدم که شک کردم و بیبی زدم. چون قبلش اصلا برام اتفاق نیافتاده بود.

راستی بچه ها از بیتاومهتا هم خبری نشد دیگه؟

بله از اونم خبری نیست ان شاالله اونم دختر نازش سلامت باشه 🤲

روز چند بعد انتقالی الا جون؟ من هم یه شب اینطوری شدم که شک کردم و بیبی زدم. چون قبلش اصلا برام اتفاق ...

سلام دوستم منم انتقال قبلیم حدود روز ۸ یا۹ دقیق یادم نیست اینجوری شدم .ازخواب بادرد خیلی شدیدی بیدارشدم.

بخاطر داروهاست . بدن خودشو تنظیم میکنه.نگران نباش 

طبیعیه گلم.جواب بی بی چی شد روز چندم شدی؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
روز چند بعد انتقالی الا جون؟ من هم یه شب اینطوری شدم که شک کردم و بیبی زدم. چون قبلش اصلا برام اتفاق ...

ای جااان. روز چند بودی اون موقع؟ من امروز روز ده بودم. 

بله از اونم خبری نیست ان شاالله اونم دختر نازش سلامت باشه 🤲

ان شاالله ان شاالله

سلام دوستم منم انتقال قبلیم حدود روز ۸ یا۹ دقیق یادم نیست اینجوری شدم .ازخواب بادرد خیلی شدیدی بیدار ...

باران جان خداروشکر طبیعی باردار شدن 😊😍