2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
لیلا جان موز بخور برای سرفه خیلی خوبه.من دائم آب جوش میخورم. هم برای یبوست خ‌به هم گلو درد وحرفه.

عه جدی؟باشه میخورم منم یکم نشاسته عسا اب ولرم درست کردم خوردم انگار داره بهترم میکنه ولی هنوز سرفرو دارم توام تونستی بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان من مطمئنم این دفعه مثبت میشی این خط این نشون+⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الهههههههههی من قورررررررررربونت بشم ان شاءالله  عزیزم ان شاءالله. خدا از دهنت بشنوه الههههههی  

من بارداربشم ای خدا حداقل نصف ایران خوشحال میشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عه جدی؟باشه میخورم منم یکم نشاسته عسا اب ولرم درست کردم خوردم انگار داره بهترم میکنه ولی هنوز سرفرو ...

من هر روز نشاسته وآب میخورم.از قبل انتقالم 

موز برای سرفه خیلی خوبه. ان شاءالله زود خوب بشی سعی کن پشت کمرت وقفسه سینه شب کمی باروغن زیتون چرب کنی وگرم بشه بهترمیشی.

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ،من بشدت سرما خوردم و سه روزه خیلی سرفه های بدی میکنم 😢😢فقط ن ...

نگران نباش منم همین بودم خیلی سرفه میکردم حتما ابجوش بیمو هم بخور یکمم عسل قاطی کن الان هم لبو اومده بگیر بپز بخور دیفین هم قرقره کن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام من دوشنبه انتقال دارم درموردتغذیه قبل و بعد انتقال بایدونبایدهاش خبرندارم 24سالمه خودم مشکل ندا ...

سلام شب قبلش غذا سبک بخور. صبحانه پاچه بخور .از الان هر روزتا موقع جواب دو ق نشاسته با آب قاطی کن بخور یا فرنی درست کن.از روز انتقال غذا نفاخ نخور.عدس جگر آب هویج زعفرون وادویجات نخور.آناناس تازه هر روز بخور .گلابی خیلی خوبه شیر سویا روزی یه استکان بخور.استراحت بیشتر .سرویس فرنگی. 

یادت نره تا مثبت شدی اول اول باید بمن دعا کنی😍😍😍

عزیزم لایق باشم همیشه برای همه چشم انتظاری اینجا خیلی دعامیکنم .الهی به زودی زود خدا دامنت سبزکنه با بچه های سالم وصالح به حق بی بی دوعالم  

بچه هایی که انتقال دادین یا مامانای باردار.

این کار انجام بدین.به انداره  دور شکمتو ن یاکمی بزرگتر نخ بردارید.قران بیارین با وضو سوره یاسین بخونید۷ مبین داره به هرمبین میرسی خوندیش یه فوت کن یه گره به نخ بزن ادامه سوره تا۷تامبین میخونین ه مبین یه فوت به شکم گره میزنین ۷تا گره میشه.این‌ بزارین تا دوهفته مونده یا ماه آخر بازکنید 

بچه (ها) حفظ میکنه.انجام بدین خیلی موثر

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ،من بشدت سرما خوردم و سه روزه خیلی سرفه های بدی میکنم 😢😢فقط ن ...

سلام عزیزم انشاءالله که بهتربشی،من چندروزه همین حالتارودارم،رفتم دکتربه من شربت دیفین هیدرامین وکپسول آموکسی کلاو وقرص سیتریزین داد،ازدکترپرسیدم ضررنداره گفت نه،به هرحال فکرمیکنم ضررش ازسرفه هایه من کمترباشه

وای یادمه ی بار یکی از بچه ها هم پرسید عین من اینجا . چقد اون موقع تعجب کردم ک مگه میشه تو خواب. حال ...

الا جان منم اون دوستمون رو یادمه. به دلم افتاده مثبت میشی منم این اتفاق برام افتاد فک کنم بین روز سه تا پنج بود. قبلش سابقه نداشتم. اصلاً من فک میکنم که این به خاطر لانه گزینیه که حالت انقباض در رحم رو ایجاد میکنه و ما اونجوری برداشت میکنیم 😀

بچه ها خییییلی عذر میخوام. من خواب بودم و تو خواب داشتم ارگاسم میشدم ک از شدت درد ، قبلش از خواب بید ...

سلام عزیزم منم دقیقا تو انتقالم ب ارگاسم رسیدم 

اصلا ن ب فکرش بودم ن چیزی

بچها اینجا گفتن اشکالی نداری دست خودت نبوده.

من منفی شدم ولی گفتن کسی بود ارگاسم رسیده ولی مثبت شده

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون