2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045883 بازدید | 684488 پست
سلام عزیزم فکر کنم اشتباهی منو صدا زدی🙃 نمیدونم منظورت کی بوده که تگش کنم😶‍🌫️

سلام مهتاب جان آدینه بخیر ، نه درست تگ کردم منظورم خودتون بود فکر کردم مدتی هست که سایت نیومدی خوش باشی گلم

سلام بچه ها من روز انتقال میخواستم برم داخل بیمارستان احساس کردم مچ پام درد گرفت حواسم نبود پیچ خورد ...

سلام رادیس جان بلا دور باشه عزیزم حسابی گرم نگه دار ، زنگ بزن اورژانس ببین چی میگن بگو که آی وی اف انجام دادی و استراحت مطلقی انشاءالله مشکلی نباشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من روز انتقال میخواستم برم داخل بیمارستان احساس کردم مچ پام درد گرفت حواسم نبود پیچ خورد ...

سلام عزیزم اگر روغن دنبه .مومیایی داری کمی بزن روش .یلزرچوبه تخم مرغ بزن با آرد نخود ترکیب کن بزن روش ببندش.اصلا راه نرو استراحت کن.ممکنه پیچ خورده باشه.

دارو شیمیایی نزن .

منم از صب با گلو درد بیدارشدم .نمیشه دارویی بخورم.

الانم فقط یه مقدار پامیشم تو خونه راه میرم میشینم نبم ساعت دوباره دراز میکشم.

ان شاءالله این روزا به زودی بگذره وخدا خوشحالمون کنه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیرم منم مثل شما بودم بدن درد . پا درد . تب . عطسه . خدا رو شکر مثبت شدم . نگران نباش

انشالله خیره اتفاقا من ایندفعه اصلا استراس ندارم بیخال گرفتمش

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
عاااااره خيلي جدي نميگيرم ولي خوب هورمانو داغونه گاهي با كوچكترين حرفم بشدت بهم ميريزتم بعد زايمان ...

وای دقیقا یه چی میگن ادم بهم میریزه میدونی شوخی میکنه دیروز  اعصابم بهم ریخت پشت تلفن تلفن و قطع کردم روش ،🤣الان یادم نمیاد چی گفت ک اینکار و کردم 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام عزیزم شما دفعه قبل کی انتقال دادی؟ برای دفعه دوم چکاری انجام دادی؟

سلام دفعه چهارم ان شاءالله آخرین بار باشه انتقال داشتم.

یک هفته قبل آب ونشاسته هر روز خوردم یافرنی نشاسته

آناناس تازه نه کمپوت.مربا به.گلابی.شیر سویت هر روز بعد انتقال.

توکلت به خداباشه ان شاءالله جواب میگیری.

من هر گریدی جنین گذاشتم از یک تا۳تا ان شاءالله خدا برام رقم زده باشه وایندفعه مثبت بشم.

وای دقیقا یه چی میگن ادم بهم میریزه میدونی شوخی میکنه دیروز  اعصابم بهم ریخت پشت تلفن تلفن و قط ...

سلام اکرم جون من روز دوم اصلا حال ندارم.سرما خوردم

پسرم مریض بود کنارم می‌خوابه الان منم گلو درد وسرفه وعطسه

دارو نمیشه خود.سوپ نشاسته آناناس واب نمک  

قربون خدا خودش حافظ نی نی هام باشه

سلام دوست خوبم اصلا شو رت نمیپوشم آنقدر قرص دارم که روزی ده 12 لیوان آب باید بخورم  ممنونم از ...

منم همینطوربودم.ولی روزی 4تاپارچ اب میخوردم.هندونه خیلی خوبه میوه های ابدارخیلی بخور.یکم برادستشویی رفتن اذیت میشی ولی خوبه براعفونت.اب دوربچه هم تامین میشه.البته اگه دوربچه زیادنباشه مایعات رابیشترکن. بعدمن دکترم بهم گفت شستشوی زیادباعث خارش میشه.منم زیاداب بخودم نمیگرفتم.

.اللهم صل علی محمدوال محمد.

کاش یکی بود میومد تو خونه نگاه می کرد پاتو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه ،من بشدت سرما خوردم و سه روزه خیلی سرفه های بدی میکنم 😢😢فقط نگران بچه هام چون زیر دلم درد میکنه عصابم خیلی خورده برام دعا کنید سرفه هام بند بیاد فقط بچه هام چیزیشون نشه 😭🥺دکترم رفتم بخاطر بارداری داروی خاصی نداد یه شربت و یه سیفیکسیم ۲۰۰و استامینوفن داد .