2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
ارتوپدا ویزیت داخل منزل ندارن اصولا پزشک عمومی خیلی فایده نداره احتمالا عکسی چیزی باید بده حالا این ...

ان شاالله چیزی نمیشه و زود خوب میشی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شمام قسمت اینکه سال دیگه ۳ یا ۴ تایی برین زیارت امام حسین ❤😍😍 اینجوری دوست دارن بطلبتون 

ان شاالله ان شاالله😭😭😭😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها خییییلی عذر میخوام. من خواب بودم و تو خواب داشتم ارگاسم میشدم ک از شدت درد ، قبلش از خواب بید ...

عزیزم اصلا نگران نباش بخاطر داروهاس که سطح هورمونا بالا میبرن این اتفاق طبیعیه نگران نباش

توخواب منظورته دیگه؟؟😂 منم تو خواب نشدم وقتی یکی میگه درموردش هیچ ذهنیتی ندارم🤭

وای یادمه ی بار یکی از بچه ها هم پرسید عین من اینجا . چقد اون موقع تعجب کردم ک مگه میشه تو خواب. حالا سر خودمم اومد🥴.خیلی ترسوند منو. کاش یادم میموند اون دوستمون مثبت شد یا نه🥺

الاجان اونی ک تو نت میخونی برای ی بار اتفاق نیست برای کسایی هست ک دائم تو حرکتن و ب ارگاسم میرسن😂😂 ...

تو حرکتو خوب اومدی😁. ممنونم عزیزم. توکل ب خدا.❤️

شاید اثرات لانه گزینی خود جنین یکی دیگه از بچه ها اینجوری شده بود و مثبت بودا

واقعا مثبت شد؟ یادم نمیومد نتیجه شو

واقعا مثبت شد؟ یادم نمیومد نتیجه شو

آره اینجور که توی ذهنم مثبت شد 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام بچه ها من روز انتقال میخواستم برم داخل بیمارستان احساس کردم مچ پام درد گرفت حواسم نبود پیچ خورد ...

رادیس جان حتما دنبه تهیه کن بکوب یا بریز میکسر با زردچوبه زیاد ببند  پاهات تکون نخور شب تا صبح خوب میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم اصلا نگران نباش بخاطر داروهاس که سطح هورمونا بالا میبرن این اتفاق طبیعیه نگران نباش

ممنوووونم گلم❤️❤️❤️

سلام مهتاب جان آدینه بخیر ، نه درست تگ کردم منظورم خودتون بود فکر کردم مدتی هست که سایت نیومدی خوش ب ...

قربون محبتت

دعاگوی شما و دوستان هستم.

ممنونم که بیادم هستید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
ارتوپدا ویزیت داخل منزل ندارن اصولا پزشک عمومی خیلی فایده نداره احتمالا عکسی چیزی باید بده حالا این ...

رادیس جون من ادکلن افتاده بود پام یهو انگار انگشتم باد کرد اومد بالا شوهرم ماساژ داد یواش یواش انگار جاش انداخت شب تا صبحم دنبه و زردچوبه بستم پام تا صبح اصلا ورم و اینا نکرد دکتر هم رفتم  عکس گرفت چیزی نبود  تازه پاهام زرد بود دکتر مسخره میکرد 🥲

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام من دوشنبه انتقال دارم درموردتغذیه قبل و بعد انتقال بایدونبایدهاش خبرندارم 24سالمه خودم مشکل ندارم شوهرم ضعیف بود این اولین باره براانتقال خوشحال میشم تجربه هاتونوبهم بگین

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...