2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
قربونت بلا نبینی کیسه ابگرم میزارم سنگین میشه دادم میره هوا .میترسم ترک مرک خورده باشه توی این هیر و ...

رادیس جون کاش قبل از تخم مرغ زردچوبه با اب ولرم و نمک ماساژش داده بودی بعد خشک میکردی اینو مینداختی

شکستگی بعید میدونم باشه وگرنه دردش ب بالاتر میکشید حتی

احتمالا رگ رو رگ شده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای جااان.من بلاست ۴روزه بود کیفیت خوب بود     حالا ببینیم خدا چی میخواد برامون. منم کلاا ...

عزیزم .ان شاالله که هر چهارتامون جواب بگیریم دیدم خدایاتومیدانی هم انتقال داشتن .🤲🤲 خدا جواب سختی ها و تلاشامون رو بده 🤲🤲 ای جانم گل پسر شیطون بلا ..اره لا بچه کوچلو کمی استراحت داستن سخته .خدا مادرتون رو حفط کنه کمی سرگرمشون میکنه .پسرا وروجکن و شیطونیشون بیشتره 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رادیس جون کاش قبل از تخم مرغ زردچوبه با اب ولرم و نمک ماساژش داده بودی بعد خشک میکردی اینو مینداختی ...

ممکنه رگ به رگ‌شده باشه .خیلی دردرش زیاده یه کوچلو هم ورم داره .دست بهش بخوره دلم ضعف میره ماساژ نمیتونم بهش بدم .حالا این ضماد جدا شد از مچم دفعه بعدی اول با زردجوبه و اب ولرم ماساژش میدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوووووبين همگي؟؟ سحر بانو نسرين فريناز هانيل اكرم ماهك الا راديس مارشمالو پشمالو مهرواره ...

سلام عزیزم ماخوبیم

ان شاالله تو و گل پسرا خوب باشین غیبتت موجه هست نگران نباش😂😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنونم عزیزم. توکل ب خدا. چون اولین بار بود برام تو انتقال پیش میومد ترسیدم. شوکه شدم ی جورایی تو نت ...

نگران نباش

الان حساسی اونجوری فکر میکنی

باور کن حالا ارگاسم هم نشدی هااا🤭😄

حالا من تو عمرم اصلا ارگاسم نشدم😄

😉

من بعد انتقال چند بار بیخودی پاهام کبود میشد  اصلا بجایی نمیخورد ازمایش خونم دادم از لحاظ پلاک ...

اره عزیزم امکان داره از داروها بوده باشه این داروها که استفاده می کنیم زیاد عوارض داره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه حالتون خوبه وای که با چه زحمتی دوباره اومدم سایت دوهفته نبودم بخاطر روحیه ام بعدش خواستم بی ...

سلام طولانی شده بود نبودتااا

نینی چطوره؟ همه چیز خوب پیش رفته؟

روحیه ت اوکی شد؟

آرهههه😍😍 آره ميبينى من شمال و اونا نزديك جنوب🙃🙄

عزیزممم ❤❤شیرازیها خیلی خونگرم و مهربونن😍

ممکنه رگ به رگ‌شده باشه .خیلی دردرش زیاده یه کوچلو هم ورم داره .دست بهش بخوره دلم ضعف میره ماساژ نمی ...

اره ماساژ بدی رگتو جابجا میکنه زودتر خوب میشی

اگرفکر میکنی خودت انجام بدی بخاطر دردش خوب ماساژ نمیدی بده همسرت

نگران نباش الان حساسی اونجوری فکر میکنی باور کن حالا ارگاسم هم نشدی هااا🤭😄 حالا من تو عمرم اصلا ...

توخواب منظورته دیگه؟؟😂

منم تو خواب نشدم وقتی یکی میگه درموردش هیچ ذهنیتی ندارم🤭

اره ماساژ بدی رگتو جابجا میکنه زودتر خوب میشی اگرفکر میکنی خودت انجام بدی بخاطر دردش خوب ماساژ نمید ...

حتما اینکار رو میکنم 👌

توخواب منظورته دیگه؟؟😂 منم تو خواب نشدم وقتی یکی میگه درموردش هیچ ذهنیتی ندارم🤭

منم همینطور 😎😎😎

ممنونم عزیزم. توکل ب خدا. چون اولین بار بود برام تو انتقال پیش میومد ترسیدم. شوکه شدم ی جورایی تو نت ...

الاجان اونی ک تو نت میخونی برای ی بار اتفاق نیست برای کسایی هست ک دائم تو حرکتن و ب ارگاسم میرسن😂😂😂

بعدم شما دیگه ان شاالله لانه گزینیتو کردی حله😍

بچه ها خییییلی عذر میخوام. من خواب بودم و تو خواب داشتم ارگاسم میشدم ک از شدت درد ، قبلش از خواب بید ...

شاید اثرات لانه گزینی خود جنین یکی دیگه از بچه ها اینجوری شده بود و مثبت بودا